Звездни компромати-98

• 58 282
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Ееее, не! И той ли? Crossing Arms

# 511

Уентуърд Милър имаше такъв период-да,на напълняване и отпускане,но в момента пак си изглежда супер като преди.За съжаление обаче и той май е от "другия бряг".

Shocked Е, това вече не е честно  Crossing Arms Защо всички хубави мъже трябва да са обратни?

# 512
  • София
Айде де!В несправедлив свят живеем и туй то Crossing Arms!
Досега не се е чувало за нито една негова връзка с жена,нито в миналото,нито в настоящето.Затова пък има много папарашки снимки от негови почивки на екзотични места..с мъж.Той казва,че са само приятели,ама май никой не му вярва.

# 513
Дженифър Лопес снима клип в Мексико. Готин крак вади тук...Още една
то и грима е важен - тук да те гримират хубаво, значи да те гримират като фолкпевица, тоест магистралка,със 100 пласта фдт,усти Mr. Green ... при Дженифър е ефектно Simple Smile

# 514
Гей или не - никак не ми пречи да се наслаждавам на сладката му физиономия Simple Smile  Heart Eyes

# 515
 Martin Gore,
http://prikachi.com/images/358/3190358f.jpg   онова русичкото от Депеш, също има чернокож баща, трудно за вярване но факт.
 Той не е знаел,и е приемал втория си баща за истински,  докато приятелката му не забременява с първото им дете..Тогава, майка му, му съобщава, че баща му всъщност е чернокож за да не се изненада Мартин, ако приятелката му роди чернокожо дете  Laughing

# 516
# 517
  • София
Малеее,това е егати шока!Да очакваш бяло русо бебче,а да ти се роди черничко с къдрави коси Grinning,това при двама бели руси родители Crazy.

Sweet child -Благодариммммм!

# 518
# 519
меркантилница, а какви са му децата, знаеш ли? Намерих информация, че има 3 деца - 2 дъщери и един син, но не намирам снимки - имат ли нещо афро в изгледа?

# 520
pina, в нета има снимка само на едната му дъщеря, Ава се казва,  бяла си е като него, другите и аз не знам как изглеждат, но няма информация да са цветнокожи.
Ето ги с Ава, приличат си много http://prikachi.com/images/422/3190422o.jpg

# 521
  • софия
меркантилница, а какви са му децата, знаеш ли? Намерих информация, че има 3 деца - 2 дъщери и един син, но не намирам снимки - имат ли нещо афро в изгледа?
Нищо афро  Simple Smile Много готини деца са.

# 522
  Наистина са хубави децата  Grinning

Аз пак съм бляла някъде, същия сайт гледах, а само една снимка видях хахахха, толкова съм гледала.

# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт