Звездни компромати-98

• 58 279
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • In a surreal moment!

Еее, стига де, много необмислено изказване! Ако бяха афро щяха ли да са по-малко готини?!?

Много се дразня на подобни изказвания, във всяка раса има красота, недейте така, съвременни модерни хора сме, нека внимаваме за грешки на езика насадени от минали времена и глупави филми!

# 526
  • In The Middle Of Nowhere
Не мисля, че zvanche е имала това предвид. Тук се радваме на всякакви деца.

# 527
# 528
  • София

Това момиче е прекрасно!  Heart Eyes 
Но гаджето й ми е ужасно,ужасно антипатичен тип.  Naughty

# 529

Уентуърт е пич,няма да го върна. Whistling

Обаче той ще те върне. Освен ако не си симпатичен мъжага.   Stuck Out Tongue Winking Eye

БУБА, хубава новина, сега разбирам. Честито! Simple Smile

А аз не знаех например, че Пушкин е квартерон.

# 530

Никой друг известен (или не) мъж, различен от моя не ме е вълнувал така, както този...
Аз не вярвам да е гей. Изобщо не прилича. Това, че гейовете се плюнчат по него си е друга работа  Peace
А относно това, че не е бил засичан с жена- има мъже, които не си лягат с всяка срещната фуста и личният им живот остава наистина личен.

Страхотен е..Просто нямам какво друго да кажа..

БУБА, хубава новина, сега разбирам. Честито! Simple Smile

Благодаря!  Hug То не остана- в деветия месец съм вече  Grinning

bouquet

# 531
Аз също го харесвам много. Винаги се е твърдяло че е гей. Не ме касае, с кого си ляга важното е, че е готин.

# 532
  • Пловдив
А аз не знаех например, че Пушкин е квартерон.

Пиесата на Пушкин "Цар Петър жени своя арап" е написана за (пра)дядото на Пушкин - Ибрахим Ханибал.  По нея е създаден и едноименният филм, ролята на арапа се играе от Владимир Висоцки  Laughing

Това е бедна увлекателна приказка за това как веднъж цар Петър получава като подарък малък чернокож принц, страхлив малчуган, който бързо усвоява от Петър всички науки и е изпратен във Франция, за да получи по-задълбочени знания и изискани маниери. След завръщането си от Париж, на един от баловете, арапът се влюбва в дъщерята на богат дворянин, Наташа. Това обстоятелство променя отношението на цялото обкръжение на Петър и на самия цар. Но изпадането в немилост е само повод за търсене на истината. Затова любовта на Наташа, новото внимание на света и Петър, се превръщат за арапа в награда за благородство и мъжество.

# 533
На времето, в училище учихме за расовите особености на Пушкин, на устните ни акцентираха. Аз бях забравила за това, но се сетих, не мога чак да се изненадам.
Вещи, и що арап? Не е ли бил негър? Щото арапите за европеидна раса трябва да минават, макар да са много различни, освен ако не е бил от Судан, примерно, където са си негри, но се имат за арапи, покрай религията и не само.
Аааа, сега видях, че и за негър се ползва тази дума  Thinking

# 534
# 535
  • In The Middle Of Nowhere
Имаше един сайт - ода за Уентуърт  Mr. Green Предполагам, че още се подържа и обновява. По едно време се зачудих дали авторката не е Буба:) Та преди като гледах Бягството и аз бях запленена от него и този сайт ми беше любимо място. То не бяха снимки, интервюта, статии, всяка негова дума и жест се анализираше подробно, стихотворения, възхвали, 'мокри петъци'... 'Незабравима в рима" нищо ще ви с е види в сравнение с това..

Не се отваря..

# 536
  • Пловдив
На времето, в училище учихме за расовите особености на Пушкин, на устните ни акцентираха. Аз бях забравила за това, но се сетих, не мога чак да се изненадам.
Вещи, и що арап? Не е ли бил негър? Щото арапите за европеидна раса трябва да минават, макар да са много различни, освен ако не е бил от Судан, примерно, където са си негри, но се имат за арапи, покрай религията и не само.
Аааа, сега видях, че и за негър се ползва тази дума  Thinking

И аз това се замислих, но си го обясних, че си го обясняват като черен, чернокож човек. Иначе пък има множествено число араби и арабски полуостров, може би има някаква разлика между арап и араб (ако съществува единствено число на араби)

# 537
Вулева пуснала на Бареков, за да я вкара в телевизията  Shocked

Представям си каква двойка са...

# 538
Вулева пуснала на Бареков, за да я вкара в телевизията  Shocked

Представям си каква двойка са...

Пак глупости на жълтата преса...

# 539

Еее, стига де, много необмислено изказване! Ако бяха афро щяха ли да са по-малко готини?!?

Ако бяха афро, щяха да са още по-готини от сега, мен ако питаш.

Общи условия

Активация на акаунт