Звездни компромати-98

• 58 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
запис.

# 541
Сара Джесика Паркър снима "Нова година" на 6 април.
http://www.johnnytim.com/temat/komanda/parker/gallery.html

# 542
Галена и Анелия

Гледах love.net Simple Smile
Устните и гърдите на Диляна правени ли са?

# 543
Устните - да, гърдите - не.

# 544
 http://www.youtube.com/watch?v=lv2d7-kTPU4&feature=player_embedded Ева Лонгория с много неподходящ тоалет при Дейвид Летерман. Горката през цялото време си личи, че и е неудобно.

# 545
Галена и Анелия

Гледах love.net Simple Smile
Устните и гърдите на Диляна правени ли са?

Гърдите да!  ликуид=с течен гел 

# 546
Не ми изглеждаха истински, но пък са малки и страхотно оформени...

# 547
Гледам Диляна сега в Новините на БТВ. Едва говори, оставили са си ръцете в горната й устна. Rolling Eyes
Защо, кажете ми, защо някой нарочно си прее.. естествената красота по този начин? Twisted Evil

# 548
Гледам Диляна сега в Новините на БТВ. Едва говори, оставили са си ръцете в горната й устна. Rolling Eyes
Защо, кажете ми, защо някой нарочно си прее.. естествената красота по този начин? Twisted Evil
Какви и бяха очилата знае ли някой?  Blush

# 549
Какви и бяха очилата знае ли някой?  Blush

Мисля, че Рей Бан,но не съм сигурна.

# 550
Имаше един сайт - ода за Уентуърт  Mr. Green Предполагам, че още се подържа и обновява. По едно време се зачудих дали авторката не е Буба:) Та преди като гледах Бягството и аз бях запленена от него и този сайт ми беше любимо място. То не бяха снимки, интервюта, статии, всяка негова дума и жест се анализираше подробно, стихотворения, възхвали, 'мокри петъци'... 'Незабравима в рима" нищо ще ви с е види в сравнение с това..

Тц, не съм аз. Друга запленена ще да е. При мен мокрите петъци не бяха петъци, а всекидневници..пуст да опустее.. Mr. Green 

Дай линк, де. Стана ми интересно  Grinning

# 551
  • In The Middle Of Nowhere
Имаше един сайт - ода за Уентуърт  Mr. Green Предполагам, че още се подържа и обновява. По едно време се зачудих дали авторката не е Буба:) Та преди като гледах Бягството и аз бях запленена от него и този сайт ми беше любимо място. То не бяха снимки, интервюта, статии, всяка негова дума и жест се анализираше подробно, стихотворения, възхвали, 'мокри петъци'... 'Незабравима в рима" нищо ще ви с е види в сравнение с това..

Тц, не съм аз. Друга запленена ще да е. При мен мокрите петъци не бяха петъци, а всекидневници..пуст да опустее.. Mr. Green  

Дай линк, де. Стана ми интересно  Grinning

Разочароваш ме  Wink мислех, че със сигурност го знаеш. А гледам, че още се списва нищо, че Бягството отдавна не е актуално. На авторката трябва да й се даде обаче медал за отдаденост, признавам я, толкова време и все така луда по него. На мен колко са ми минали през сърцето за същото това време  Rolling Eyes
Щях да забравя - http://millertriller.wordpress.com/
Попаднах на нещо интересно:)-
Бубе, специално за теб !

# 552
Аууууууу, е как се очаква да спим сега? smile3544
Очилата на Диляна са Рей Бан Peace

# 553
Намерих ги, благодаря ви  Hug  страхотни са.

# 554
А кой толкова я лансира Диляна Попова? Изкача буквално от всеки сериал/бг филм, предаване, по всички тв. Според мен е много дървена и не става за актриса. Ще я видим сега в Стъклен дом, де, дано да се е "поотрошила". Иначе тя ми беше фаворитка по красота между известните българки. Но защоооо , защооо, бе Дилянче, си го причини това на лицето?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт