Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 27 925
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
А някой знае ли от кога е интервюто с майката на Даахан?
От вчера...
Има много диалози... на Метин, Атакан, Мине, Денис, Нургюл и Гювен... и как търсили подправки за ресторанта... много ще си е играл някой да напише сценария......браво на него, ако е така...

Да,те са пресъздали целия епизод...наистина е много добре направен сценария...преведох с гугъла де, за да мога долу-горе да добия представа Simple SmileСамо остава да е истина,въпреки че се чудя кой би пуснал оригиналния текст...

# 691
  • Варна
Чакайте малко не е казала такова нещо, а обясни защо е напуснал аз го гледах тази сутрин интервюто има голяма вероятност да се върне.
Да, казала е само, защо е напуснал, а не че ще се върне...Но ние чакаме да се върне и до последно ще е така...

# 692
Аз знам, че попринцип умрелия се увива с бял чаршаф след като е изкупах от някакъв човек( сега заравих точно как му се викаше), но това ,че се разгъва не го знам. по принцип в нашия град има много турци и това ,което знам е от тях.

# 693
  • Бургас
Arkadaslar kısaca acıklayayım. Daghan Kulegecın annesı bızzat cıktı kendısı saba tumer'de röpörtaj yaptı bılıosunuz. Daghanın tamamen cok hasta oldugundan bıraktıgını acıkladı. Amaaa Gülümseme Senaryo hakkında birşey söleyemiyecegim dedi. timur savcı ve senaristler bilir dedi. 20 qün ayaqa kalkamadı dedi yeni yeni toparlanıyo dedi. Ve daghan günlerde kıbrıstan dönerken facedeki bi arkadasımızın abisine rastlıo ve aralarında knusmalar geciyo resmide war. Buyrun buda link http://www.facebook.com/#!/DaghanKulegecOrjinalAdam resim bu daghanımızın yeni hali Gülümseme Dönücek arkadaslar 1-2 bölüm sabredin. Kendisi o an yok öle bşey diziyi izleyin görüceksiniz demiş Kahkaha

# 694
Аз за погребението не исках да ви пиша тук...но вече ще го направя...за да не се чудят хората ами като го погребаха, сега как ще е жив...
При мюсолманите - умрелите се погребват голи и близките им не ги виждат...(гробарите разгъват чаршафа, търкулвайки тялото на умрелия в гроба...а всички други бягат и не виждат тялото)
дори в филма не го направиха точно като истинското...затова нашите съседи не се съмняват,че е бил погребан и сега ще е жив...
n00bz Кажи дали е така това...аз го знам от научните филми...

Аз даже знам че жените не отиват до гробището...освен всичко което си написала..

# 695
  • Варна
kivence Това го видях и n00bz ни го каза...

# 696
  • Варна
Аз даже знам че жените не отиват до гробището...освен всичко което си написала..
Да, точно така не присъстват жени...

Но нали е филм...

# 697
  • Бургас
Аха, интересно че сега го пуснаха.

# 698
Чакайте малко не е казала такова нещо, а обясни защо е напуснал аз го гледах тази сутрин интервюто има голяма вероятност да се върне.

Побъркахме се вече !Прочети сценария,доста добър изглежда,не че разбрах нещо койзнай колко ама...Simple Smile

# 699
  • Варна
Нещо извън темата:
Поздрав:
Ishtar - Horchat hai caliptus

# 700
дани_7 Мерси за поздрава !   bouquet   bouquet   bouquet

# 701
Kade se snima kavak yelleri

# 702
# 703
# 704