Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 27 927
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Това са диалози, намерих ги във турския форум, днеска са ги пуснали. Не знам какво пише. Shocked Rolling Eyes. Разбрах само че Ръфат казва "Здравей Аслъ"  Mr. Green

# 676
Запис ! Хора не се отчайваите. Както се казва надеждата умира последна. Аз още се надявам Ефе да се върне дори и в по-късните епизоди .

# 677
  • Бургас
Аз пък виждам, че доста пъти се споменава Ефе  ... и Аслъ и Метин го казват  Shocked Shocked

# 678
  • Варна
kivence
Ако това е истина което си ни пуснала....
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 679
  • Бургас
Дани би ли превела по важното   bouquet ... и да дано да е истина

# 680
  • Варна
Най важното : Рифат държи Ефе във вила извън града....кара Аслъ там... насочва пистолет към Ефе и я кара да оттегли жалбата си ако обича Ефе,  за да пуснат синовете му от затвора...
Тя се съгласява...
После тя е радостна.....другите я питат сърцето ли намери... а тя отговаря собственника му намерих... и поглежда към вратата... всички се обръщат и виждат Ефе...
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 681
  • Варна
Дано е истина...тези думи...
kivence bouquet  bouquet  bouquet

# 682
  • Бургас
Може и да е измислен, сценарий, не знам. Но ако е измислица, значи някой доста се е постарал. Rolling Eyes

# 683
Най важното : Рифат държи Ефе във вила извън града....кара Аслъ там... насочва пистолет към Ефе и я кара да оттегли жалбата си ако обича Ефе,  за да пуснат синовете му от затвора...
Тя се съгласява...
После тя е радостна.....другите я питат сърцето ли намери... а тя отговаря собственника му намерих... и поглежда към вратата... всички се обръщат и виждат Ефе...
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
ЛЕЛЕЕЕЕ УМИРАМ ОТ КЕФ АКО Е ИСТИНА. newsm44.....А и дори да не е, поне хубаво ще си помечтаем отново. Mr. Green Дани_7 хиляди благодарности за превода.   bouquet

# 684
Тя се съгласява...

Ехеееее, СУПЕР! Благодаря !

# 685
А някой знае ли от кога е интервюто с майката на Даахан?

# 686
  • Бургас
3а това, че са погребали Ефе ... ами аз имам нещо на ум ... те може да не са

поискали да видят тялото му и направо да са го погребали ... а всъщност Ръфат и вероятно Тайфун

да са извели Ефе от болницата в това време ... защото много набързо стана изнасянето на Ефе и 

те да са погребали някой друг и в последствие става това, което Дани ни преведе ... какво мислите?

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 22:45 от kavak_yelleri_fan

# 687
  • Варна
А някой знае ли от кога е интервюто с майката на Даахан?
От вчера...
Има много диалози... на Метин, Атакан, Мине, Денис, Нургюл и Гювен... и как търсили подправки за ресторанта... много ще си е играл някой да напише сценария......браво на него, ако е така...

# 688
Чакайте малко не е казала такова нещо, а обясни защо е напуснал аз го гледах тази сутрин предаването има голяма вероятност да се върне.

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 23:25 от n00bz

# 689
  • Варна
Аз за погребението не исках да ви пиша тук...но вече ще го направя...за да не се чудят хората ами като го погребаха, сега как ще е жив...
При мюсолманите - умрелите се погребват голи и близките им не ги виждат...(гробарите разгъват чаршафа, търкулвайки тялото на умрелия в гроба...а всички други бягат и не виждат тялото)
дори в филма не го направиха точно като истинското...затова нашите съседи не се съмняват,че е бил погребан и сега ще е жив...
n00bz Кажи дали е така това...аз го знам от научните филми...

Общи условия

Активация на акаунт