Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 27 972
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • В тъмната гора.
Някой може ли да каже за какво става дума тук:

Arkadaşlar aldığım bir haber ile sevincimden bişeyleri parçalamak istedim. Kavak yellerinin sevilen oyuncusu Daühan Külegeç(Efe) 156. bölümün sonunda donuyormus. Aslında hiç olmemis bunların hepsi SABUNCU ailesinin babası olan Rıfat SABUNCU'nun(Aslıyı kaçıranlar) başının altından çıktı. Tayfun ve Rıfat bizimkileri oyuna getirip Efe yi kaçırırlar ve efe 156. nölümde aralarına tekrar doner. Heart Dağhan Fan Facebook. ALINTIDIR.

Това е мнение на потребител от форум
Пише, че Ефе не е умрял, а ще се върне в 156 епизод накрая. Пише че Тайфун и Ръфат Сабунджу са  изиграли нашите любимци и са отнесли Ефе и в 156 еп. отново ще се върне.

# 91
Ето една добра новина.......дано наистина стане така ! Heart Eyes Hug Ау, много ме зарадва Мишел!

# 92
  • В тъмната гора.
Ако питате мен това не е вярно, ако е вярно тава значи че сериала вече е станал цирк.

С Даахан си играят на "тук те има, тук те няма."

# 93
  • Бургас
Мишел благодаря ти за превода. Знам това мнение е от форума на ТИМС, там пишат какво ли не...Така ми се иска Ефе да се върне наистина... Cry

# 94

Arkadaşlar aldığım bir haber ile sevincimden bişeyleri parçalamak istedim. Kavak yellerinin sevilen oyuncusu Daühan Külegeç(Efe) 156. bölümün sonunda donuyormus. Aslında hiç olmemis bunların hepsi SABUNCU ailesinin babası olan Rıfat SABUNCU'nun(Aslıyı kaçıranlar) başının altından çıktı. Tayfun ve Rıfat bizimkileri oyuna getirip Efe yi kaçırırlar ve efe 156. nölümde aralarına tekrar doner. Heart Dağhan Fan Facebook. ALINTIDIR.

Пише, че Ефе не е умрял, а ще се върне в 156 епизод накрая. Пише че Тайфун и Ръфат Сабунджу са  изиграли нашите любимци и са отнесли Ефе и в 156 еп. отново ще се върне.

Няма такъв филм няма да се връща Даахан, тия хора незнам от къде го измислиха много фантастика много нещо стана. Има и друго нещо защо Тайфун да помага на оня Ръфат няма логика в това.

# 95
Ако питате мен това не е вярно, ако е вярно тава значи че сериала вече е станал цирк.

С Даахан си играят на "тук те има, тук те няма."

Може и наистина да не е вярно, но понеже аз съм си инат по рождение и не спирам да вярвам, че ще върнат Даахан в сериала  ooooh!. Затова толкова много се зарадвах!  Whistling 

# 96
В турските форуми пишат че присаденото сърце е на някой от фамилията Сапунджу  hahaha hahaha

Може да е присъдено на някой от онези двамата дето отвлякоха Аслъ и Айше........ Thinking Нищо не се знае !

# 97
Сериала 22:30 започва

# 98
Мишел благодаря ти за превода. Знам това мнение е от форума на ТИМС, там пишат какво ли не...Така ми се иска Ефе да се върне наистина... Cry

И на мен!  newsm10

# 99
# 100
# 101

[/quote]

Пише, че Ефе не е умрял, а ще се върне в 156 епизод накрая. Пише че Тайфун и Ръфат Сабунджу са  изиграли нашите любимци и са отнесли Ефе и в 156 еп. отново ще се върне.

[/quote]
Няма такъв филм няма да се връща Даахан, тия хора незнам от къде го измислиха много фантастика много нещо стана. Има и друго нещо защо Тайфун да помага на оня Ръфат няма логика в това.
[/quote]

Нищо чудно доктора да е бил в играта от самото начало...За 4 години да не провери всички възможни начини за лечение,това не е ли чудно?Аслъ за няколко дни установи че може да се направи операция въпреки че е рискована,а той не....или поне да беше предложил а Ефе щеше да си реши...според мен поведението на Тайфун в това отношение предизвиква доста въпроси...Да не забравяме че още в началото като откриха тумора казаха че е много малък и  ако почне да расте тогава може да се оперира...а всички знаем че колкото по рано се оперира тумор  толкова е по голям шанса за пълно излекуване...Много нереално показаха сякаш е пораснал за 2 дни и нищо не може да се направи при условие че Ефе би трябвало да е бил под наблюдение постоянно...

# 102

И на мен!  newsm10
ооо даноо е истина

# 103

Пише, че Ефе не е умрял, а ще се върне в 156 епизод накрая. Пише че Тайфун и Ръфат Сабунджу са  изиграли нашите любимци и са отнесли Ефе и в 156 еп. отново ще се върне.

ей,зарадвахте ме,дано наистина се случи...вярно че ще е цирк,но все пак

# 104

ей,зарадвахте ме,дано наистина се случи...вярно че ще е цирк,но все пак
newsm10 newsm44 дано да е така,въпреки че се съмнявам ..  Hug

Общи условия

Активация на акаунт