Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 27 975
  • 722
  •   1
Отговори
# 75

Нека и аз се включа относно това за което съм нападната нонстоп. Първо прочетох в предната тема, че пак имаше обвинения срещу мен заради мнението ми. Хубаво реших да ги подмина, защото съм цивилизован човек и не исках да споря. Направо влязох в новата тема. Тук единственото мнение, което написах беше мнението ми за това, което виждам във фрагмента. Винаги съм изразявала мнението си като нормален човек. Това, че не ви харесва си е ваш проблем. Явно е че тук няма нормални отношения. Сигурна съм, че доста от вас биха искали да се разкарам от темата, но няма да го направя. Живеем в свободна държава, всеки има право на мнение и предпочитания. Ако не сте го разбрали си е ваш проблем. Но с това няма да ме накарате да си променя мнението ...  Wink

Подкрепям! Simple Smile

# 76

Нека и аз се включа относно това за което съм нападната нонстоп. Първо прочетох в предната тема, че пак имаше обвинения срещу мен заради мнението ми. Хубаво реших да ги подмина, защото съм цивилизован човек и не исках да споря. Направо влязох в новата тема. Тук единственото мнение, което написах беше мнението ми за това, което виждам във фрагмента. Винаги съм изразявала мнението си като нормален човек. Това, че не ви харесва си е ваш проблем. Явно е че тук няма нормални отношения. Сигурна съм, че доста от вас биха искали да се разкарам от темата, но няма да го направя. Живеем в свободна държава, всеки има право на мнение и предпочитания. Ако не сте го разбрали си е ваш проблем. Но с това няма да ме накарате да си променя мнението ...  Wink

Подкрепям! Simple Smile

И аз Simple Smile Всеки трябва да държи на мнението си, независимо че на някой не му харесвало  Wink

# 77

Има и още нещо - сценария е предварително написан отдавна - това, че се снима седмица за седмица и претърпява промени в движение е друго нещо. Според мен е замислено още в началото Ефе да умре - тук е въпроса, че може би събитията около Даахан са объркали нещата и се е избързало. Ефе е болен от почти неизлечима болест от която постоянно даваха как се влошава. Колкото и да не е приятно на някои - засилиха връзката на Гювен и Аслъ още повече след появата му. Направиха на Сарп невероятна реклама с трейлъра за трети сезон Crazy Върнаха го за да го убият пак - нито един от нас не искаше така да се развият нещата, но това стана. А на въпроса защо Аслъ избра Ефе - аз по-скоро бих казала, защо сценаристите я събраха с Ефе, защото според мен по логично беше тя да избере Гювен Heart Eyes Лично мнение Party Ами защото трябваше да ни покажат това, което ни бяха обещали в края на втори сезон - символична сватба на Ефе и Аслъ, а защо не истинска? Тук пак са помислили за персонажа на Гювен Peace Ако беше истинска Аслъ щеше да остане вдовица и така Гювен по-трудно, но не й невъзможно щеше да остане с нея. А й на феновете на Ефе и Аслъ не ви ли бяха недостатъчни моментите с тях двамата? Между 136 и 143 епизод - до появата на Гювен - даваха ни това, което са правели преди - имаше моменти между тях - да - харесаха ми, но можеше й още нали? Можеше да направят в една серия той да я отхвърля, за да не страда после (както видяхме) и да има повече с тях двамата - за да могат сценаристите да наваксат моменти с тях, но не са искали, защото не могат да подценят връзката на Аслъ и Гювен, след като се постараха доста с нея Heart Eyes От 148 до 153 епизод не бяха ли пак недостатъчни моментите им - имаше силни - да, но като се замислим май можеха да се постараят още Thinking А й който е гледал внимателно 3-ти сезон - имаше една история, която майката на Аслъ - Хафизе й разказа - за нейната първа любов - тук мисля, че може би са визирали Гювен и Аслъ Wink

Другото, което е за прекрасните думи отправени на Ефе за Аслъ в края на 153 епизод - доста силна и красива метафора е използвана, но ако се замислим - по тази логика Аслъ трябва да е сама, за да са заедно на небето. Ако тя се събере с Гювен (в което силно се надявам и вярвам) и имат дете - логично е - и живият двамата - Аслъ го обича това е ясно - и как после в рая ще се срещнат с Ефе - според мен вие приемате много буквално думите му Wink А й на колко от вас майките им са оставали с първата си любов (да погледнем малко реално - знам, че това е сериал, но все пак) , ако не са срещнали бащите ни - нямаше да ни има й нас - и мисля, че ако ги попитаме бяха искали да ни има нас, отколкото да се съберат с първата си любов - спомнят си за нея - да, но до там. За това мисля, че й връзката за двамата за рая се изчерпва с това виждане. Майката на Аслъ каза й друго, че времето лекува и това е наистина така - Аслъ ще помни Ефе, но защо да й забраняваме да бъде по-щастлива с Гювен - вече видяхме, че това е възможно Hug

Аз смятам, че никак не са мислили да убият Ефе, всеки очакваше да умре, но си мисля, че идеята беше да се пребори и  да остане до края и филмът щеше да се завърти още повече около него, все пак това искаха масово феновете.
  Не мога да се съглася с твърдението за нашите майки и бащи Grinning Тук, ти визираш много правилно Първата Любов, но Ефе не беше първа любов, а Голямата Истинска Любов на Аслъ. Редно  е всеки човек да остане с тази си любов.
  Аз гласувах за Гювен, защото така си мисля че ще стане, а не защото ми се иска. Гювен е типче, харесвам го, не заслужава да е втора цигулка. Но и аз вече не съм толкова убедена, че ще е с него. А и откровено казано и мен много не ме вълнува вече с кого ще е Аслъ. Да поживеем и да видим. Или по- точно вие да видите и да разбера от вас, тъй като не гледам сериала от 152 насам  Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 01:33 от colorblind

# 78
някой ще ми каже ли сайт със снимки на мечтатели освен фейсбук

# 79
Ха преди малко ми пратиха линк с група http://www.vbox7.com/groups/dcb25f612169  Мечтатели . . . Измислен Сезон  Joy

# 80
# 81
Ха преди малко ми пратиха линк с група http://www.vbox7.com/groups/dcb25f612169  Мечтатели . . . Измислен Сезон  Joy

Grinning

# 82
  • В тъмната гора.

ММмм и на мен ми харесва много този измислен сезон.

# 83
Аз твърдя, че Гювен не успя да стане един от мечтателите, но техен приятел, да, направи го!!!
точно това е и моето мнение

# 84
Аз твърдя, че Гювен не успя да стане един от мечтателите, но техен приятел, да, направи го!!!
точно това е и моето мнение

И аз така мисля! Скоро някой публикува снимки от предстоящия епизод,момчетата бяха в кухнята на Гювен....на мен обаче всичко това ми напомни за Ефе и диетичната му кухня...

# 85
Здравейте! Искам дали някой си спомня думите на Ефе преди да влезе в операция?!  Thinking И ако да.....може ли да ми каже! Аз исках да си направя едно колжче и да ги сложа като текст, но не си ги спомням добре и....... ! Tired

# 86
  • Бургас
Някой може ли да каже за какво става дума тук:

Arkadaşlar aldığım bir haber ile sevincimden bişeyleri parçalamak istedim. Kavak yellerinin sevilen oyuncusu Daühan Külegeç(Efe) 156. bölümün sonunda donuyormus. Aslında hiç olmemis bunların hepsi SABUNCU ailesinin babası olan Rıfat SABUNCU'nun(Aslıyı kaçıranlar) başının altından çıktı. Tayfun ve Rıfat bizimkileri oyuna getirip Efe yi kaçırırlar ve efe 156. nölümde aralarına tekrar doner. Heart Dağhan Fan Facebook. ALINTIDIR.

# 87
Приятели взеха новината с радост искам да смачка нещата. Poplar yellerinin популярните играч Daühan Külegeç (Преглед) 156 се случва в края на секцията. Всъщност, всички от тях не е умрял на всички с баща си Рифат SABUNCU семейството Sabuncu (Original evaders) изпод главата му. T пропускайте игра и да ни хора и Рифат Тайфун ОСЕ ОСЕ 156 nölümde между дюнер отново. Heart Dağhan фен на Facebook. Цитиран.

Ето това излиза с гугал преводача

# 88
  • Бургас
В турските форуми пишат че присаденото сърце е на някой от фамилията Сапунджу  hahaha hahaha

# 89
  • Бургас
Аз го видях как излиза в гугъла, но нищо не разбрах... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт