My Toys - В света на играчките - 40!

• 48 986
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
о, благодаря на всички за идеите. със сигурност ще избера нещо от тойса или от магазина до нас (ива, мерси за 'офертата', но няма да организираме пратка от бг Simple Smile )

сетих се, че и на никола за втория рожден ден му подариха влакче томи. той тогава не си падаше много, а ние тъкмо се местихме от една държава в друга и лашках кашони по три страни, някои играчки така и не можахме да ги вземем

малкото пуки е добра идея, но майката е и с бебе, не я виждам как ще търчи след пукито. бащата е основно на работа. трябва и за бебето нещо да избера, но то засега на всичко се радва Simple Smile

# 151
  • Sofia
дааааааа разбира се на кирилица ,но след часове висене в нетта и то все в чужди сайтове вече станах разногледа и чета наред без да обръщам внимание на какъв език чета... Simple Smile пък и към 03 часа вече бях наистина блокирала и отчаяна....но май ще се купува пуки, но сега въпроса е има ли вероятност да дам 200 лв за колело което детето може и да не кара???? мнения за колелета без педали?????????????????????

Има, има  Mr. Green И с педали, и без педали , и с 2 гуми, и с 3 гуми ... познавам едно такова зверче.

# 152
ivasl благодаря за съвета
Ще потърся някоя тогава   bouquet

# 153
ivasl благодаря за съвета
Ще потърся някоя тогава   bouquet
Радвам се да съм полезна  Grinning  и още едно предимство, освен цената ... в худ книжарници може да се купят и отделни опаковки само цветовете, които ти трябват, не е задължително пълен комплект  Peace Има и "блестящи" с брокат и разни бляскави пясъщи за лепене ... много ги ползваме в класа по приложни изкуства.

# 154
Иве,  Hug радвам се, че съм те вкарала в беля! Аз следя темата много внимателно и за себе си съм решила, в далечно бъдеще, раницата за сина ми ще е Скаут Мега. Но как да убедя племеничката и майка и Wink, след като са си решили, че раницата трябва да е с колелца!
...
Навярно няма нужда лично да я раз-убеждаваш за раницата с колела ... Просто й запиши час при педиатър или специалист по гръбначни изкривявания   ooooh!
Даже и не споменавам, в какъв вид и с каква мърсотийка ще се прибира детето в къщи, след като е влачило по земята това чудо  Thinking  Здрава дезинфекция ще трябва, преди да довлачи раницата до бюрото или ще я "паркира" пред входната врата  Mr. Green

# 155
Иве, с глас се смея. Луди не, ами за връзване.  Crazy
Вярно е готино това с нет пазаруването, но Майтойс много ме издразниха с намаленията зимата и затова им обърнах гръб за 2-3 месеца. Каквото харесам, свършва за минути - 3-4 дни ставах в 7 сутринта да дебна и нищо не купих. И се отказах, та ей чак сега се появявам, за рождените дни да им взема това-онова.
А смятай колко съм прекалила с пазаруването, щом щерката все още има дрехи от Майтойс, които не е носила.  Crazy Последният път си спомням, че й купих 4 чифта дънки и 3 якета, всички на по 70% намалени, а на сина ми пък 150 блузи. Е, поне ще имаме за раздаване!  Mr. Green Laughing
А и най-вече - щерката стана някаква голяма, вече ме е страх да й пазарувам, без да мери, че сума ти неща са й тесни, а синът ми пък само от вкъщи в детската градина, за какво са му толкова дрехи, като дето викаш, макс. 6 месеца може да ги носи, даже и това ми се струва много.
Та затова зачезнах, но ето, краста - вчера дойдох и вече 2 поръчки пуснах.  Crazy
Тоя нет е опасна работа...  ooooh!

# 156
Преди дни четох набързичко назад в темата, че и аз имах за наваксване, Жасмин  Laughing  и чак сега се сетих, че някой беше питал за пластелин за ядене. Макар и с голямо закъснение  Blush ето линк http://www.mytoys.de/Essknete-Kneten-nach-Zahlen/Kaufladenartike … a02.08.07/2084841
Изчезвам да прибирам децата, че с тази логистика  ooooh! а имаме и гости за вечеря  Laughing  Но утре сутрин, пак сме налиния  Crazy

# 157
Момичета , сега видях че имам още един код за -10% , който иска да ми пише, няма да го хползвам до 21.04 е валиден!

# 158
  • София
Ей, не е истина - Жасмин се завърна и темата оживя  Heart Eyes Оставя и Татяна да откъсне поглед от Тривагото и нещата ще са като преди Heart Eyes

Миналата седмица купихме от там рокля на щерката за рождения й ден, та се отгледах на красоти. На нея й купихме такава, с болеро и чорапогащник в лилаво: http://www.uniquebg.com/?go=product&p=detail&itemId=1106
но имаше такива разкошотии за малки момиченца, че направо да ти се прииска да си родиш едно.  Laughing

Хайде, хайде вместо да слабееш толкова много, що не вземете да допълните бройката до три  Laughing

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 20:46 от maminko

# 159
Хайде, хайде вместо да слабееш толкова много, що не вземете да допълните бройката до три  Laughing

Ауу, пепел ти на устата!  Mr. Green Hug
Тъкмо изшитках всички бешешки принадлежности, недей, моля те! Само като си помисля за колички, шезлонги, столчета, проходилки и лошо ми става!  Crazy
Искам палми, коктейли, малко и аз да си припомня какво беше това нещо животът преди децата.  Laughing

Радвам се да ви видя всички отново!  Heart Eyes Hug

# 160
А как ги получавате тези кодове?

на мен ми пускат някакви мейли, но като не разбирам немски и така си стоят.

Получих столчето Сайбекс - прекрасно е. Благодаря ти Мегало за препоръката!

# 161
А някой от Варна ще пуска ли поръчка тези дни да се включа?

# 162
# 163
Не става за училище, щом е за възраст от 2 години и с размери 25/33/14.

# 164
Момичета, някой има ли код за намаление- не за нови клиенти, после подробно ще ви се оплача... Cry

Общи условия

Активация на акаунт