My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 099
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
някои да е поръчвал това яке http://www.mytoys.de/edc-youth-by-Esprit-EDC-YOUTH-BY-ESPRIT-Kin … .11.08.12/2093884 от доста време му се чудя  newsm78

# 316
Кате, точно това яке не съм поръчвала, нямам мнение за него, но имам препоръка към размера Еспри ... да си поръчваш 176, 164/170 е очевидно малък за горна дрешка, дори и за мен  Wink

# 317
Момичета,искам да попитам за това колело:
http://www.mytoys.de/Dreirad-Street-Monster/Dreir%C3%A4der/Kinde … a02.07.02/2163508

Някой поръчвал ли го е,да даде мнение   bouquet
А доставя ли се дотук,че не можах да се ориентирам  Rolling Eyes

# 318
  • Някъде там...
Доставя се.  Peace

# 319
Хайде и аз да се оплача. Върнах едни ботушки със сгрешен номер в началото на март. До сега "получих" по сметката само пощенските разходи, като разходите по превода са за моя сметка => върнаха ми едни пари и от са ми удържали такса по-голяма от върнатата сума. Писах им много пъти, и никакъв отговор вече месец. И документи от банката им пращах да се уверят... Абе тотално ме отсвириха.

# 320
ПП: охо, Денииии  Heart Eyes  видях те  hahaha  ти си виновна, да знаеш    bouquet
smile3533

Скромен, но пък прекрасен улов от последните минути!  newsm68 newsm68 newsm68 Иве,благодарности за бързината!

# 321
Как ги правите тези улови, аз отидох да сложа децата и като се върнах вече бяха заредили, та даже и свършили повечето неща, които харесх  Confused ти какво пак хвана, Дени?

# 322
Здравейте,момичета!
Току що успях да пусна една поръчка с дълго дебната рокличка.Но имам притеснение и моля ако някой знае да ми помогне.Отговарят ли си на размера рокличките на Pampolina Дъщеря ми е висока 123-124 ,а аз и взех 122.

# 323
http://www.mytoys.de/Columbia-COLUMBIA-Skimmer-Kindersandalen/Mi … a02.12.05/1947099

привет шопинг гърл  Whistling

дали някоя от вас има тези сандали , много ми харесват , но не смея да поръчвам , без да знам дали си отговарят номерата

# 324
Здравейте,момичета!
Току що успях да пусна една поръчка с дълго дебната рокличка.Но имам притеснение и моля ако някой знае да ми помогне.Отговарят ли си на размера рокличките на Pampolina Дъщеря ми е висока 123-124 ,а аз и взех 122.
Ето кой грабна сивата рокля Mr. Green-ще й стане,не се притеснявай. Peace

# 325
сандали нямаме на колумбия, но имаме тези

http://www.mytoys.de/Columbia-COLUMBIA-Soaker-Kinderschuhe/Outdo … a01.05.10/1947135

смятам, че си отговарят на номерата. а и при сандалите не е толкова фатално, ако има малко отклонение

# 326
А някой да има наблюдение върху дървените колелета?
Виждам много намалено това и се доставя до БГ засега и започнах да се замислям...
ralinikol, ние сме с втората решетка, поръчах я от немския амазон. Доволна съм, единствено в началото "баткото" се опитваше да се провре през най-долния отвор и си заклещваше крачетата, затова съм я сложила свалена максимално надолу. Така е малко по-ниска, но достатъчно висока, че да го предпази от евентуално падане. Ако искаш реални снимки, мога да покажа. Едната част се слага се под матрака, така че ако леглото ти е с подматрачна рамка няма да ти се получи  Peace

# 327
  • Sofia
Вие пък само си ловувате без мен, ще ви се разсърдя накрая, да знаете  Crossing Arms

# 328

Ralinikol, ползвам втората решетка и съм много доволна. Сглобяването е лесно, според мен е доста издържлива като конструкция, влиза под матрака и се застопорява по този начин. Дъщеря ми е на 5 г. и издържа на натиска й като килограми и ръст, докато се върти в съня си. Simple Smile

# 329
  • Варна
Момичета, откъде си проследявате пратките? Най-после са я пуснали нашата поръчка, но линка за проследяване не действа - пише, че няма намерени резултати за такава пратка. Пробвах и с по-стари пратки, които вече съм получила и преди си проследявах директно, но и за тях ми изписва, че няма информация. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт