My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 136
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ти много,току що поръчах бобикар от амазон,само незнам с куриер ли пристига newsm78не съм поръчвала до сега от там

Не, идва по пощата, до вашия пощенски клон.  Но са много бързи и коректни, ще останеш доволна.  Simple Smile

# 496
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам някой поръчвал ли е от тези стикери за стена? http://www.mytoys.de/FunToSee-Wandsticker-Blumenwelt-64-tlg/Wand … a07.01.03/1678944
Дали могат да се лепят върху латекс и изобщо изглеждат ли като на снимката?
Благодаря предварително   bouquet

# 497
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам някой поръчвал ли е от тези стикери за стена? http://www.mytoys.de/FunToSee-Wandsticker-Blumenwelt-64-tlg/Wand … a07.01.03/1678944
Дали могат да се лепят върху латекс и изобщо изглеждат ли като на снимката?
Благодаря предварително   bouquet

нямаме точно тези, които си показала, но имаме тези http://www.mytoys.de/RoomMates-Klebemotive-73tlg-ABC/Wandsticker … a07.01.03/1612416 и много си ги харесваме. лепнат чудесно на латекс и за 6 месеца няма никаква промяна. за сравнение, имаме и едни коли, които светят в тъмното (купувани от магазин в словакия). ъгълчетата им са се надигнали. а ги слагахме след буквите

# 498
  • София
Момичета, на имейла имам персонален код за - 5 евро при поръчка от 30 евро, валиден до 30 май. Отдавна не съм следила темата, не знам дали може да се преотстъпва, но ако това е възможно и някой друг може да се възползва от него да ми пише на ЛС.  Peace

# 499
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз тези дни видях голямо намаление на Scout mega комплект за 90евро в Kaufhof или Karstadt в Германия /не помня в кой от двата магазина/. Ако имате на кого да поръчате да ви го купи, супер вариант.

# 500
Аз тези дни видях голямо намаление на Scout mega комплект за 90евро в Kaufhof или Karstadt в Германия /не помня в кой от двата магазина/. Ако имате на кого да поръчате да ви го купи, супер вариант.
Благодаря за инфо  Simple Smile но за Scout от 90 евро няма нужда да се ходи до Г, нито пък да се ангажираме
с лични доставки до Бг  Peace   Виждаме ги в сайта, при това с доставка до Бг. В момента има мнооого добър избор от модели и цветове за 99 евро (т.е. 101 с ДДС), не само предишни серии, но и от новите.
Права си, че на място се срещат и отлично намалени единични модели ... Лично съм купувала от едно немско селце преди вече 2 години, Мега, 5 части за 50 евро. Изборът беше супер ограничен ... десен за момиче 1 бр и десен за момче 1 бр  Laughing

Ако ще съм полезна на някои спортни натури сред нас  Grinning   ...  все още е валидно намалението на всичко НАЙК с допълнителни -20%   Peace  Окомплектовам екипчета за приятелчета-рожденничета и пускам поръчката  Grinning   Отново подхождам супер оптимистично ... първият РД е на 14.06   Joy  но съм сигурна, че няма да ме разочароват от тойса. Вече получих поръчката 16.05, част от поръчки 18 и 19 май са вече в Бг, дребосъчетата също приближават   bouquet

Слънчев ден и успешни поръчки на всички  Hug

ПП: редактирам се  Blush  До преди малко се мъчих да намаля с 20% маратонки Найк, не става и на става ... а то си пишело Schuhe sind ausgeschlossen, ама кой да чете  Mr. Green  Ако ще ви спестя чичко гугъл ... "намалението не важи за артикулите от сектор обувки"  Wink

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 11:52 от ivasl

# 501
Момичета, имам една пратка от 16.05., която на 20.05. заседна, качвайки се в самолета от Германия и до ден днешен статута й не е актуализиран. Има ли други подобни случаи?

# 502
  • велико търново
Момичета спешно търся мнение относно триколките за бутане на Китлер .Доволни ли сте от качеството им как се управляват ?Дъщеря ми е на 3год. ,но не иска да върви и искам да и купя една триколка ,но не съм сигурна да не е голяма вече за нея .А и няма как да я пробваме.Благодаря   bouquet
http://www.mytoys.de/Kettler-KETTLER-Dreirad-Supertrike/Kinderfa … .28.04.01/1923122

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 14:44 от YSMIV4ICA

# 503
Абсолютно същата триколка купихме миналия месец и вече я изпробвахме. Изглежда здрава (конструкцията е метална), идеална е за разбитите улици на село. Колелата са пластмасови, но изглеждат държеливи. Моят син е на 2.5 години и не му е малка, даже педалите са му мъъъничко напред (не че може да ги върти). Като търсих триколка, купих точно тази, защото я дават до 4 години, а обикновено другите са за по-малки деца. Не съм я управлявала лично с лоста, но таткото казва, че е удобен.

# 504
  • велико търново
Малена Малена благодаря ти много   bouquet  bouquet  bouquet
Благодарение на твоят опит и съвети имаме и зоологическата градина за една нова година 2010 и все още си играем с нея.

# 505
Благодарение на твоят опит и съвети имаме и зоологическата градина за една нова година 2010 и все още си играем с нея.
Коя е тази зоологическа градина?  Simple Smile

# 506
Коя е тази зоологическа градина?  Simple Smile

Много се радвам за Зоологическата градина Simple Smile И нашата все още е в употреба, сега детето е на етап "Разиграване на сценки с животни".
Ето я: http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Fisher-Price-Little-People-Zoo … r01.13.11/1648801

# 507
  • София
Malena Malena, нищо притеснително няма в тракинга на пратката ти...просто не се отразява движението след като напусне Германия...в близките дни направо ще ти изпише че е в БГ и вечерта или на др. ден си я потърси в пощенския клон  Heart Eyes

# 508
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря за инфо  Simple Smile но за Scout от 90 евро няма нужда да се ходи до Г, нито пък да се ангажираме
с лични доставки до Бг  Peace   Виждаме ги в сайта, при това с доставка до Бг. В момента има мнооого добър избор от модели и цветове за 99 евро (т.е. 101 с ДДС), не само предишни серии, но и от новите.
Иве, не съм пратила никого да ходи до Германия  Peace. Всеки да си прецени, но малко инфо никога не е излишно...

Права си, че на място се срещат и отлично намалени единични модели ... Лично съм купувала от едно немско селце преди вече 2 години, Мега, 5 части за 50 евро. Изборът беше супер ограничен ... десен за момиче 1 бр и десен за момче 1 бр  Laughing
Точно това имах в предвид.

# 509
pepi:)    Grinning  права си, няма нужда да обикаляме света, за да получим желаните неща по лесен и приятен начин. Точно благодарение на информацията, винаги е добре дошла   Peace

И аз с молба за малко информация и мнение:
От вчера търся някой, който да е получил ученическа раница на Лего, независимо от модела.
Или е било много отдавна и съм забравила или действително не съм поръчвала или виждала техни раници. Ще съм много благодарна, ако някой има за детенцето си или приятелско детенце има ученическа раница Лего ... да сподели впечатления   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт