Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за изчерпателната информация и труда който си положила да ми я намериш.  Heart Eyes Не не си ме обидила аз просто реших че ще ме разберете какво питам. Как да е де. Ама как може тези ядки да са толкова калорични. Та те по калорични от орехите ще излязат newsm78. Аз не че ще се пукна да ям, но наще пратили от България та на око ми заприличаха като бадемите та викам да ви питам връзват ли се с наща работа тук. Благодаря още веднъж.

# 91
  • USA
Здравейте!
Търсих с търсачката тема за диабета, но за съжаление не открих такава. Тук доста се споменава, та реших да попитам дали знаете за такава тема, понеже ме интересува нещо и искам да попитам. Благодаря предварително!

# 92
maimun77, имаше тема тук за отслабване със Сиофор при разни проблеми като инсулинова резистентност, ПКЯК и др, но не я намирам
но там плътно следват идиотска диета  без мазнини, с черен хляб и малко калории
въпреки моите усилия и информацията, която им подадох

аз нямам какво да кажа иначе за режима тези дни
имах един гладен ову ден (преди беше ПМС ден с глад, но се измести напред някак си), но в сравнение с преди сега гладът е едно голямо нищо
минава бързо с шепа ядки и 10гр черен шоколад, без нерви и изпълнения

имам тук едни белтъци, ще ги спретна на сняг и после с малко какао и много масло на шоколад

слънчева неделя от мен
 Hug

# 93
маймун77, за възрастен или за дете с диабет става дума?

Това е тема за деца с диабет, виждам, че има връзки и към други Форуми. Дано ти от някаква полза. Макар и аз да мисля, че диетата за хора с този проблем е недомислена. Имам някакви наблюдения, т.к. бащата на мъжа ми е в преддиабетно състояние. С това, което му предлагат като хранителен режим има всички шансове да си докара истински диабет.

# 94
  • USA
Сид, W'A'S'P' ви! Става въпрос за възрастен. Всъщност не диетата ме интересува, а друго. А знаете ли кога след като е поставена диагноза диабет и пациента е на инсулин се полага безплатен глюкомер от здравната каса?

Много се извинявам, че не пиша по темата Praynig Hug!

# 95
  • софия
вчера положението излезна извън контрол, мама имаше рожден ден
едни торти, едни тутманици... яко освинване  Embarassed
днес цял ден се влача като парцал
и много ме боли главата

кога ли ще дойде момента да мога да се сдържам от такива свинщини
можех да ям пилешко със салатка, ама не, що да не измухам всички въглехидрати за една година напред  Banghead

# 96
shhhh, и аз вчера бях на торти, сладкиши, картофи,..... все гадни работи. Но онзи ден си направих нещо като разтоварване само със салата и кис.мл. Та мисля и днес да пробвам и даже няколко дена да се храня по-леко, че ми омръзна от меса. Sad

Кантарът днес отчете +200гр, но предвид вчерашния свински пир си е супер.
Чудех се, не знам дали и при вас е така. Когато съгреша с нещо въглехидратно не ми действа както при други диети. Обикновено на другия ден нямам промяна на кантара и най-важното е, че нямам желание за сладко. Имам чувството, че организмът ми направо изхвърля гадните въглени, защото е забравил какво да ги прави.Simple Smile Другото, което забелязах, а преди не беше така е гладът. Въобще не мога да се заситя с тях. Трябва да си хапна нещо бетъко-мазнинно Grinning, иначе си оставам гладна.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 10:01 от bebo4ko

# 97
Сид, W'A'S'P' ви! Става въпрос за възрастен. Всъщност не диетата ме интересува, а друго. А знаете ли кога след като е поставена диагноза диабет и пациента е на инсулин се полага безплатен глюкомер от здравната каса?

Много се извинявам, че не пиша по темата Praynig Hug!

ние няма как да знаем
питай в съответната тема или директно в ЗК

# 98
  • софия
привет, днес съм режимна  Sunglasses
кафе със сметана
късна закуска - 100гр едам
ябълка
късен обяд - 2 яйца, изпържени с масло, лъжица зак. сметана и плочка сирене
малко едно към гьотере си сметнах обяда, на око прецених грамажите, но фитдeй ми го сметна чудесно - 74%М, 22%П, 4%В, 538калории

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 17:33 от shhhh...

# 99
Здравейте!
Аз чета редовно, не съм изцяло на режима, но съм изхвърлила въглехидратите до минимум. Този уикенд не знам какво ми стана...ядох сладко и тестено като полудяла. Седях и се тъпчех....мъчих се да запълня емоционална дупка с храна ,но уви  не се получи....
Та тези два дни се будих посреднощ по 10000 пъти да пия вода.Сутрин се будих като натровена, страшно подпухнала  ooooh!. Никога не съм си представяла ,4е едни въглехидрати могат да причинят такава мизерия. Не си го причинявайте!

# 100
Witchy, абсолютно и вярно  Hug На никой не го пожелавам, макар да си го
причинявам понякога. Ужасно е, ужасно .... Не ставам през нощта, но след-
ващите ден-два съм натровена и светът ми е крив. И все си казвам, че пове-
че няма да правя така, обаче при мен си е все от главата ...

Ботни, не те поздравих за добрите резултати. Е, сега го правя - браво  Hug
Ти си ми образец на воля и търпение, последователност в избран режим. Ми-
не се, не мине време, аз все поглеждам нанякъде, обаче не съм права, знам.
Сега доста дълго време се задържах на този. Става бавно, понякога много
бавно, незабележимо. Обаче си струва, защото си отиват мазнините, а не
нещо друго. Уф, много има какво да напиша, но с времето ми е кът  Hug

# 101
Момичета, аз пък имам въпрос. След намален прием на калории за сваляне на тегло, когато желаното бъде постигнато какво се прави? Калориите се увеличават до достигане на препоръчителния прим или?

# 102
  • софия
леле, ще гръмна...
направих си един плик замразени броколи, карфиол и моркови с бекон и с...
еее, с маслоооо... иии с кашкаваааал...  Joy Joy  Joy

и всичко издумках

# 103
  • Sofia
леле, ще гръмна...
направих си един плик замразени броколи, карфиол и моркови с бекон и с...
еее, с маслоооо... иии с кашкаваааал...  Joy Joy  Joy

и всичко издумках
hahaha  hahaha

И аз ще се пръсна, обещавам!  Crazy
Направих си пилешко филе задушено с масло и после му пляснах
една малка кофичка заквасена сметана/не знам точно колко грама е  ooooh!/ и ГО изядох!

Днес ме тресеше някаква голяма лакомия, ама поне всичко ми беше режимно, нищо че количеството беше умопомрачително...

# 104
Да, Сид, това се прави - увеличават се ккал, може и движението, защото от
него се трупа все пак мускулна маса, а тя тежи. Но увеличението не следва
да е чрез добавяне на въглени.

Общи условия

Активация на акаунт