Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 621
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
ами взех единствения вид, който намерих THAI, то май друго тук няма.
абе то не знае човек вече какво да яде! вчера купих едни сурови наденички, които ги правят в месарския магазин при нас, преди бяха вкусни, еее няма такава отврат просто  Sick пуснаха половин кило вода!
предния ден с пъжолите същата работа, по-предния пекох пиле, охладено прясно уж, пак половин тава вода пусна. наистина не знам вече какво да купувам. и не е вкусно месото.
за кашкавала пък да не подхващам темата  ooooh!
купувам скъп и е ужасен, толкова много сол, суров, гаден...
или аз съм се повредила, или качеството на храната е много ниско вече.
толкова обичахме пилешки бутчета, а сега откъдето и да ги купя и както и да ги готвя миришат на стара кокошка, пускат някаква ужасна черна пяна и не са вкусни.

# 376
ужас
след месец сме в БГ  newsm78
какво ли ще ядем
дано в ЛИДЛ намерим както тук немски кашкавали и наденички

# 377
shhh, от хладилника е. Взимала съм ТХАЙ (от Била ли е?), но
не помня какво го направих. Единия вид го пия, а другото го
изхвърлих. В момента карам дамо на кокосово масло. Повече
ми харесва.

Ботни, нищо успокоително за яденето от магазина не мога
да ти кажа. ММ направи и невъзможното, но месо индустриал-
но от почти година не ядем, не влиза вкъщи. Понякога кашка-
вал, понякога сирене все пак се купуват. Харесвах кашкавала
от руските магазини, но като го забравя, подозрително дълго
не се разваля, даже не изсъхва. Та и с него приключих. Освен
да караш на селски орехи и бадеми, със салата и хубав зехтин,
но и да си намериш яйца от село (които да прекараш пред
топлинна обработка).

# 378
много сложно става
домашни яйца няма откъде, за съжаление, нито месо или орехи
ще избираме внимателно в магазина
все ще оцелеем за 4 седмици

иначе отсега съм решила да си ходя с бутилката зехтин и нарязан лимон в чантата по заведенията
от тяхното гадно олио не ща

# 379
Само така информативно да ви попитам как ви изглежда това ядене което погълнах вчера за целия ден-режимно ли е или по-скоро ниско въглехидратно ви се струва:

Butter-31g
Краставица-160g
Пилешко месо/бутче-99г
Сирене, краве-23g
Lindt-90%-20g
Egg, whole, baked-1
Домат-240g
Olive oil-1 ч. л.
Свинска кайма-150
Вино, червено-100g
Кисело мляко 3.6%-50g
Авокадо-60g
Слънчоглед-10g
Шунка-50g

Cal. 1471, Fat 75%, Carbs. 6%, Protein 20%

По принцип базисните кал са ми 1600кал. Опитвам да ограничавам 200 макар че горните не са много 200, но по принцип ги докарвам. Просто консултация с по-вещите моля ви. Благодаря.

# 380
  • софия
на мен ми се вижда ок, даже на 101%   Wink

# 381
vici75, идеално е
аз само виното бих намалила
но Томас Бантнинг е пил доста и то все силен портър и пак се е вталил

само имай предвид, че този режим е силно индивидуален
едно е теорията, а друго е да видиш как тялото ти реагира на различните видове храни и да се водиш по него

тук е слънце и жега
снощи стояхме до 20ч на един плаж на дъбова сянка
децата си се къпеха във водата на воля

# 382
100 гр? 100 гр вино много ли е? Аз пия понякога, но количествата са около 120-150 мл бяло вино. Не знаех, че е проблем.

# 383
100 гр? 100 гр вино много ли е? Аз пия понякога, но количествата са около 120-150 мл бяло вино. Не знаех, че е проблем.

за мен е
за теб не знам
затова пиша, че всичко е индивидуално
и че човек трябва да се следи
и да спазва основни правила - мазно мезе и едва след него винцето

пълна трагедия откъм сладолед...всичко ми проваля и не знам защо тези дни нямам грам енергия, спи ми се и две не виждам, а фитнес трябваше да почна, а и ми се яде сладолед и си ям....много лошо
направи си сладолед
300 мл течна сметана се разбива добре (тази на Президент от 35% по спомени от миналата година се доближава до идеалната)
смесва се с 3 екожълтъка, разбити добре с овкусител, напр истинска ванилия, и по желание подсладител тип стевия (аз това го пропускам)
замразява се в машина за сладолед или в обикновен фризер, но тогава е добре да се разбърква на всеки 15 мин
енергия няма как да имаш, с този сладолед
все пак съдържа доста въгл.

# 384
Благодаря! Спазвам правилото, а и обикновено го пия, когато ям твърде мазни ребърца. Не съм забелязала да ми влияе негативно.

# 385

wavey

идвам да питам, ние като не ядем зърнени
как си набавяме Б-компекс витамините?

и за черешите - данните са за без костилки сигурно,
ама някой да си е претеглил после остатъка........  Embarassed

за кашкавала - на Маджаров ям,
хубав си е, ама ми става винаги тежко на стомаха

# 386
Аз си теглех в началото кокалите. Blush Ям каквото ям от месото, после тегля кокаляка и виждам какво съм изяла. Сега отдавна не се занимавам с подобни щуротии. Вече на око и на стомах преценявам количествата. Не бих теглила костилки от череши, но ще ям със сигурност. Само да станат татковите. За Б комплекса не съм убедена в написаното, но той нали важно значение за метаболита на въглехидратите? А ние ги ядем в ограничени количества... Някой да поясни ако знае, аз това си обяснявам.

# 387
vici75, идеално е
аз само виното бих намалила
но Томас Бантнинг е пил доста и то все силен портър и пак се е вталил

само имай предвид, че този режим е силно индивидуален
едно е теорията, а друго е да видиш как тялото ти реагира на различните видове храни и да се водиш по него

тук е слънце и жега
снощи стояхме до 20ч на един плаж на дъбова сянка
децата си се къпеха във водата на воля

Много ви благодаря. Значи попитах ви просото информативно, понеже като чета из другите форуми като че ли хората на този режим ядат едни и същи неща, обаче аз не мога да кажа това за себе си. Та се озадачих дали наистина съм режимна или си въобразявам само. Но щом казвате, че манджата ми е режимна ви се доверявам. Човек ако иска доста може да разнообрази само вижте аз колко различни неща съм подбрала. Режима не е само месо, салата и бутер (някой някъде така се беше изказал). А за виното аз не съм се разпила всяка вечер, от време на време дето се казва. Събота вечерта с мръвката няма как. Но наистина всичко е много индивидуално. Така че всеки за себе си трябва сам да прецени. Иначе при мен е много интересно заслабването-талията същата, обаче гъзагата и краката се стопиха. За талията си мисля повече, че е разтегната кожа от бременноста и така или иначе няма какво да стане с нея (по принцип нямам корем и няма какво да се сваля от там). Тъкмо на дететнце мекички пържих и хич не ми се и преядоха. Странно човек как си променя навиците. Напреди докато му пържех омитах половината Embarassed, ха тая да пробвам ха оная. Сега ама хич и през ум не ми минава Party. Чудя се дали ще се предам някога. Дали ще дойде момент дето ще ми се преяде нещо не позволено? newsm78

# 388
Аз не знам дали споделих... Преди бременността, на тези килограми талията ми беше с 10 см по-малка. Мислех, че е следствое, но според сестра ми по-скоро ханша трябва да е разширен, а той си е ОК. Не мисля обаче, че режима има общо, по-скоро възрастта. newsm78

# 389

wavey

идвам да питам, ние като не ядем зърнени
как си набавяме Б-компекс витамините?
...

черен дроб и яйца
там има всичко, с изкл.  на вит. С, който идва от салатите

а по-специално за вит. В12 - няма умрели месоядни поради недостиг на В12
но има доста вегански деца по света, заминали си по тази причина
в Бг е само въпрос на време кога и това ще стане

вики, няма "непозволени неща"
има само вредни неща
ако се храним на 99% режимно, то 1% вредност е нищо
важното е да не е обратното съотношение
ето, аз днес правих мекици за моите и хапнах 2 хапки, да ги пробвам
това ми е вредността за горе-долу месец и не смятам, че е нещо
но яко ги ям всеки ден, ще бъде голям проблем, в началото само козметичен, но  с  времето и здравословен
въпреки че пека хляб на моите, се налага непрекъснато да напомням на синчето, че колкото и да е вкусен, се налага да се консумира с мярка

Общи условия

Активация на акаунт