Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Не са пържени Simple Smile Аз не следя чак толкова. Калкана си го ям пържен, телешките пържоли също. Това, което промених е да ползвам зехтин за готвене когато пържа риба и телешките пържоли да ги пържа в масло.

# 556
Херзен, аз бих се притеснявала от тефлоновия тиган единствено
смени го със стоманен или чугунен

аз смятам днес да пълня чушки
имаме свинско, ще го смеля и ще го позапържа с лук, моркови и домати
после чушките на фурна, с малко яйчен сос може би

аз засега успявам да се храня 3пъти
малко ми е насила все още
но след като видях резултата само за седмица след месеци хапване по 1.5 пъти ще се опитам да продължа

лека ви седмица
 Hug

# 557

тежат ми чугунените, хич не са ми удобни  Rolling Eyes

W'A'S'P' щото си била на Дюкан да те питам,
би ли бил ефективен с мазнини

# 558
Има ли в темата момичета, които с тая диета да са свалили много килограми?
Моля, да пишете. Или я правите за задържане? Аз свалих 10 , но както по- горе е писала Щък с недостатъчно хранене и май повече бях на безвъглехидратна. И от тогава не помръдвам.
Застопори се кантара и край.
А сега не ми споделя с вас как не бях и режимна през уикенда. bash няма смисъл да пиша оправдания.
Но от днес съм, даже закусвах пържени яйца Shocked Правилно казват , че апетита идвал с яденето Grinning Ще обядвам риба и салата. Вечерята я мисля.
 Хубава седмица ви желая Peace

# 559
  • София
Здравейте момичета, все обещавам да се стегна и да почна по-стриктно да спазвам режима, че нещо здраво съм зациклила, та днес най-после се накарах да закусвам по-мазнинно - малка сметана в сметката. Имам проблем със измислянето на закуски - всичко млечно ми е втръснало, варените яйца - вече прекалих, а напоследък закусвам в офиса. Давайте идеи - вие какво хапвате на закуска?

Herzen аз съм правилати Дюкански дни, но с висока масленост на продуктите, т.е. яла съм да речем извара с майонеза, топени сирена, пълномаслени млека, месо, яйца с масълце и т.н. Да си призная много добре ми действаше, но не повече от 2-3 дена и след това задължително вкарвах плодове, зеленчуци и ядки. Честно казано и въглехидрати съм си позволявала повече - набавяни основно от зеленчук или рядко от домашно месени питки с някакви смески брашна - тип така-ми-дойде-музата-в-момента  Simple Smile Чисти Дюкан протеинови дни за мен са смърт - главоболие, раздразнителност, проблеми с WC и какво ли още не ... тц не е за мен.

Китке, с подобно на ВМІНВХ хранене и то с някакви нарушения веднъж седмично съм свалила 20кг и ги задържах повече от година и половина. После качих заради тежък стрес по лични и здравословни причини.

Та така - ФанАх се, ма забарвих, че довечера съм на РД, пък у нас един хубав гювеч си сготвих със свинско - ще го ям без картофелите  Mr. Green

Хубава и успешна седмица   bouquet

Забравих да кажа, че докато спазвах режима закусвах много банички и едни равиоли със спанак и сметана влизаха в обедните менюта ... та беше ВМ а не съвсем НВХ  Joy

# 560

ами точно за такъв Дюкан питам,
че нещо се закръглих тия две седмици

иначе яйца с масло закусвам,
втръснало-невтръснало, най-добре ми действа
сандвичи с бекон-кашкавал-масло е удобно за работа

ще пробвам да изкарам едно НВД-моно с мазнини  Mr. Green

# 561
С рестрикция на 300 ккл свалих 33 кг. Разбира се имах и периоди, в които не надвишавах 1200 ккл, но просто не можех повече да ям. При мен действа редовно хранене и без алкохол. Само по някоя чаша вино.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 15:59 от michelangela simoni

# 562
Появявам се и аз...
Две седмици изкълчен крак и свеки да ме храни, не ме питайте как съм угоена.
Утре скачам на пътеката и започвам с леко ходене, защото крака още ме боли + мазното хранене.
Аз не разбрах защо тефлона е опасен, пак съм пропуснала нещо  newsm78

# 563
Вреден, токсичен, канцерогенен. Ето една (първата попаднала ми) статия по въпроса.

# 564

тежат ми чугунените, хич не са ми удобни  Rolling Eyes

чудесно оръжие са
а и каква тренировка са като мяташ палачинки
  Laughing

W'A'S'P' щото си била на Дюкан да те питам,
би ли бил ефективен с мазнини

само месо съм яла, но гледам да не е филе
тогава хем действа, хем няма проблем с 00
иначе преди месец пробвах няколко протеинови дни на пил. бутчета и трици
тези трици ми разказаха играта
усещах ги как на топка се придвиждаха из корема, докато не ги изхвълих
много неприятно усещане беше
след почти 2год  тук на ВМ ВНХ бях забравила какво е да си с подут корем цял ден

Появявам се и аз...
Две седмици изкълчен крак и свеки да ме храни, не ме питайте как съм угоена....

горкото ти  Hug
да ти мине бързо
и все пак внимавай с натоварването

Корсе, вчерашната пържола е най-добрата закуска
иначе омлети, бъркани яйца, яйца с кашкавал
котидж със зехтин и домат
или руло - лист шунка и лист кашкавал увити около стрък краставица
или палачинка от млени ядки и яйце с Филаделфия
все ммм... мои любими

Има ли в темата момичета, които с тая диета да са свалили много килограми?
Моля, да пишете. Или я правите за задържане? ...

много е различно и индивидуално
има хора свалили по 50 кг от раз
има и такива, дето се мъчат с 5 кг за година
аз съм от вторите - при мен има лоша комбинация на лошо детство, неразумно хранене после, хормонални проблеми и стрес
но все пак надежда има - усещам се много по-добре не само физически, но и психически

с този режим се учиш да слушаш тялото си
за да влезеш в хармония с него и нуждите му

и при мен редовното хранене е ключът
даже и насила ако трябва, за съжаление

хайде до утре
лека вечер
 Hug

# 565

С рестрикция на 300 ккл свалих 33 кг. .......

smile3544 smile3544 smile3544

смаяна съм, тази седмица ти ще си моя герой  smile3539

# 566
Момичета имам нужда от помощ. На съпругът ми му откриха леко завишен холестерол. Не е страшно, но искам да използвам момента и да го стресна, та да започне да се храни правилно. Той не яде много един, макс два пъти на ден, ама хляб + нещо.
Според вас, на чисто месо ли да го пусна (пилешко, телешко, пуешко, риба) или може да яде и по-мазни неща  newsm78
Не мога да му обясня логиката да яде мазно, а пък да няма холестерол. В интерес на истината моят си е съвсем в норми, а мога да ям и сланина, ни кръвно вдигам, ни нищо. А той и кръвно взе да вдига, а е и слаб, н е пие, не пуши, кафе не пие, сладко не яде, само дето блъска много хляб Sad

# 567
W'A'S'P' има в подписа си за холестерола,прочети!
Аз се завърнах,резултат 700гр. завишение,но пак добре,можеше да е 2 кг.Може и вода да е от много соленото на свеки.
Днес ще пълня пиперки с кайма/агнешко+телешко/
Herzen няма нужда да правиш глупости!Яж си мазнините,протеините и някой друг зарзават.Сметни си калориите,не се оливай с мазното,може да надвишаваш калориите за деня по този начин.Спри кашкавал и сирене.Другото което исках да ти кажа,че 2 яйца и 30гр. масло, не са 500 калории както си си го смятала
2 яйца с 30гр масло още 500 ккал
Има причини да не сваляте килограми или да задържате,прочетете внимателно първа страница.Пиша за пореден път!
Не искам да изглеждам зла,а да помогна! Hug
Хубав ден момичета  Wink

# 568
Herzen, разсмя ме Simple Smile Просто трябваше да направя нещо за себе си, а на такова хранене съм била преди надебеляването. За мен си беше начин на живот, а не просто режим за поддържане или сваляне на килограми. Ужасно се бях запуснала, а дори не ми минаваше през ум, че е от храненето. Свалих килограмите, изследванията ми са чудесни (както и преди), и никога повече не смятам да се разделям с режима. Предполагам, че всяко лято ще имам "залитания" към плодовете, но не го отчитам като огромна грешка. Дори и да е.

# 569

michelangela ти като си отслабваш тихо, кротичко и скромно
и не знаех че си свалила толкова много

Момичета имам нужда от помощ...........
Не мога да му обясня логиката да яде мазно, а пък да няма холестерол. В интерес на истината моят си е съвсем в норми, а мога да ям и сланина, ни кръвно вдигам, ни нищо. А той и кръвно взе да вдига, а е и слаб, н е пие, не пуши, кафе не пие, сладко не яде, само дето блъска много хляб Sad

joya без сложни думички като високомазнинно и нисковъглехидратно, на любимия му спрях хляба и едни мекички, към които беше направо пристрастен. За около година и половина отслабна с 25 кг без да е на строг режим, а си пийва биричка и винце. Ориз и картофи вкъщи от години няма, хапва си пържени понякога като излезем. Та хлестерола му е висок от 25годишен, а сега е някъде в средната скала.

ааааааааа и за яйцата с 30 гр масло Щък да ми каже колко калории са  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт