Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
За мен е малко. Малко като калории, а може и да бъркам. Когато аз се храня с по-малко от необходимите ми калории не слабея. Т.е. намаля ли ги под 1600 ккл и задържам на тегло. А май и не е постигнато съотношение белтък, въглени и мазнини.

# 631
Възможно е,напълно...  Rolling Eyes съотношенията май наистина не са спазени,а иначе ккал не съм ги изчислявала,мислех си,че понеже нямам особени физ.натоварвания освен разходките с децата,повече от 1200ккал ще дойдат в +. Ккал умишлено не изчислявам,че съм ги научила наизуст отпреди  Simple Smile
Това,с което не мога да се преборя е глада към сладко,особено след сън  #Crazy Ако легна да поспя наобяд с бебока,после като се събудя треперя за сладко!През нощта като ставам да й приготвям храна - същата работа!Стигала съм дотам да ям от сухото мляко,само и само да не освирепея...какво е това чудо  Confused

# 632
Кашкавала с масло сладни. Пробвала ли си да хапваш по някой плод. Чувала съм, че така се залъгва глад за сладко или парче черен шоколад. Не си ли изчислявала колко ккл са ти необходими за да запазиш сегашното си тегло? 1200 ккл май са твърде малко.

# 633
Възможно е,напълно...  Rolling Eyes съотношенията май наистина не са спазени,а иначе ккал не съм ги изчислявала,мислех си,че понеже нямам особени физ.натоварвания освен разходките с децата,повече от 1200ккал ще дойдат в +. Ккал умишлено не изчислявам,че съм ги научила наизуст отпреди  Simple Smile
Това,с което не мога да се преборя е глада към сладко,особено след сън  #Crazy Ако легна да поспя наобяд с бебока,после като се събудя треперя за сладко!През нощта като ставам да й приготвям храна - същата работа!Стигала съм дотам да ям от сухото мляко,само и само да не освирепея...какво е това чудо  Confused
Joy Joy Joy
Аз така излапвах по 4-5 сметанки на прах, като вече съвсем откача за сладко и нямам нищо под ръка  Crazy
Аз между другото си смятах калориите които ми трябват в страничката на спайдърите и ми излезе към 1800 калории дневно - това без да искам да отслабвам. Аз гледам, че успявам да държа средно 1200-1300, обаче искам да ги намаля още. Не знам добре ли ще е или няма да имам ефект?

# 634
Колко още? Под тези калории си е глад, ненужен при това, а вероятно и вреден. Пък и целта на режима не е стремгало сваляне на килограми. На мен са ми необходими 1900 и няколко ккл за да запзвам сегашното си тегло при намален разход на енергия. Смятам го така, т.к. движението ми се състои в разходки. Вярно по много, но са разходки и в събота и неделя плаж. Но аз сега не плувам, а пазя детенцето. Когато отслабвах бях намалила 300-400 ккл от основния прием (2000 и не помня колко тогава). Имала съм залитания и съм се хранила дори с 900 ккл дневно, но са били рядко и не за да слабея по-бързо, а просто защото съм била без особен апетит. С тези - 300 ккл свалих от 94 на 61 килограмите си. Т.е. станах почти колкото винаги съм била. И свалях (изключая първите 2 месеца) по 3 кг месечно.

# 635
Хм, ами исках да ги сложа на 1000. Нещо бавничко върви свалянето по моите критерии. Досега бях свикнала да отслабвам с глад и ставаше бързо, после ми беше лесно да ям много по-малко и да се пазя. Вече не мога да гладувам, става ми лошо. Иначе моето е работа в офис по много и между 3 и 5 тренировки седмично, като правя кардио - тичане и кростренажор и ходя на пауър аеробика. Има някакво мръдване надолу повече откъм видими сланини, но на кила - ц.

# 636
Че то ако ефекта в огледалото е постигнат и точно сланините са свалени къде е проблема? Килограми никога не съм гонила. Просто следя как вървят нещата от към сланини. Ето моята дружка е 55 кг, по-висока е от мен, но изобщо не изглежда така добре както аз. На това точно не робувам. И си мисля, ( с уговорката, че не съм изобщо капацитет в областта) че 1000 ккл и тренировки си е издевателсто над организма. А бавничко, колко да е бавничко? Последните два месеца свалях по килограм. За сведение първия месец при същото ядене както сега свалих 9 кг. Няма как и при 100 и при 50 кг за един и същи период да сваляш еднакъв брой килограми.

# 637
Че то ако ефекта в огледалото е постигнат и точно сланините са свалени къде е проблема? Килограми никога не съм гонила. Просто следя как вървят нещата от към сланини. Ето моята дружка е 55 кг, по-висока е от мен, но изобщо не изглежда така добре както аз. На това точно не робувам. И си мисля, ( с уговорката, че не съм изобщо капацитет в областта) че 1000 ккл и тренировки си е издевателсто над организма. А бавничко, колко да е бавничко? Последните два месеца свалях по килограм. За сведение първия месец при същото ядене както сега свалих 9 кг. Няма как и при 100 и при 50 кг за един и същи период да сваляш еднакъв брой килограми.
Права си, да, може би бързам. Аз от около 2 месеца някъде правя опити, но от месец съм на по-усилен и внимателен режим, така че може би просто се изсилвам. Аз също досега килограми всъщност не съм гонила като цифра, а по-скоро ми служат за ориентир дали вървят нагоре или надолу. Иначе като мерки то е толкова различно и толкова зависи от човека, структурата, тежестта на кокалите...Ще се науча на търпение Simple Smile

# 638
...
но се въртя в кг 55 - 55,800 ни нагоре,ни надолу.
може ли да попитам колко си висока?

Опасявам се,че и хормоните още не са регулирани,цикъл нямам итн.
именно затова си трябва търпение, упоритост и режимност

Но нещо се обезверявам като гледам кантара как не мърда.
не се фиксирай в кантара
следи си дрехите, ако има промяна, първо там се вижда
после: щом си имала такива проблеми, този режим лекува тялото, граи наново изгорените мускулни маси, особено тази на сърцето
така че може просто сланините да се изгарят и заместват с мускули, които тежат повече
все пак имай предвид, че този режим помага на тялото да достигне оптималното си тегло, т.е. може и да се качи, ако
човек е твърде слаб

Ето вчерашното ми меню: сутрин: кафе с мляко(нямах време да ям),обяд: пилешка пържола от бутче и гъби в масло,за вечеря: калмар пълнен с плънка от малко домат,синйо сирене, бяло сирене и яйце.
Днес за закуска - кафе с 2 парчета кашкавал,на обяд - шкембе(без затройка от брашно,само мляко,масло)... за вечеря не съм мислила,но вероятно ще е риба със салата  newsm78
Кажете добре ли е това меню ,за да не свалям сигурно количествата са много?
смятам, че това са много малки количества
гледай на всяко хранене да имаш протеини, поне 100гр
и разбира се и добри мазнини към тях
най-добре е да си направиш дневник при спайдерите, там ще те коригират непрекъснато, ако тук пропуснем нещо

когато  освирепеете за сладко - запасете се с Линдт 90%, лешници, бадеми, кашкавал и масло
помага в 99% от случаите

щом лесно огладнявате преди да са минали 5ч от храненето, значи не сте се хранили заедно, протеините и мазнините ви са били малко

изчезвам
лек ви ден
 Hug

# 639
когато  освирепеете за сладко - запасете се с Линдт 90%, лешници, бадеми, кашкавал и масло
помага в 99% от случаите

щом лесно огладнявате преди да са минали 5ч от храненето, значи не сте се хранили заедно, протеините и мазнините ви са били малко

изчезвам
лек ви ден
 Hug
Добро утро   bouquet
Вчера:
обяд: традиционната свинска пържолка на скара със зелева салата добавих към нея и едно пържено кюфте, че не ми стига.
кисело мляко следобяд (удържах поривите за сладко)
вечеря: 3 пържени яйца с масло, домат, половинка суджук и 50 грама кашкавал. Сега боря и прясното мляко, но изпих към 100мл, не цяла чаша. Днес отново пропускам тренировка, че излизам в отпуск и работата трябва да се свърши до петък, та няма време  Simple Smile На всички хубав ден и успех:)

# 640
Добро утро!   bouquet
WASP,благодаря за съвета,именно сладко ми се лапа като се събудя,ще вземе Линдт поне да се залъгвам в най-големите пристъпи.Иначе съм 165см висока,но съм с  ужасно тънка костна структура,имам и дискова херния и искам да поддържам по-ниско тегло,за да ми е по-лекичко.Идеята ми е да не губя мускулна маса,а сланини  Rolling Eyes Сега нямам възможност за спорт,но от септември смятам да започна и това.
Именно при спайдърите се запознах с този режим,само като четяща обаче... ще коригирам количествата,само да не ми стане тежко от много плюскане  Crazy
Искам да питам къде мога да изчисля необходимите ккал,които са ми нужни на ден?На 1ва стр. има даден линк,но не го отварям?
благодаря ви,момичета!  Hug Спорен ден!
p.s не мога да не споделя напредъка  - от вчера до днес - 400гр! - и то с добро количество свински ребра на скара,изядени снощи  Grinning супер съм доволна!

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 09:46 от didolinkata

# 641
добро утро,
днес съм :
з: домат + малко сирене + варено яйце
о: пилешки дробчета в масло + малко салатка
в: не знам още  newsm78
Напоследък вече нямам следобедни закуски, явно се храня добре, защото не огладнявам, а може и от жегата да е  Tired

didolinkata , имаше една формула на сайт-а на спайдърите, потърси, ако не я намериш довечера ще поровя и ще ти я пусна, че в офиса ми е филтриран 90% от нета.
За сладко, напоследък не ми се яде, но помага за квасената сметана с малко какао и ядки, така ми става тежко, че не искам да видя сладко поне месец напред  Twisted Evil

# 642
Добро утро!   bouquet
WASP,благодаря за съвета,именно сладко ми се лапа като се събудя,ще вземе Линдт поне да се залъгвам в най-големите пристъпи.Иначе съм 165см висока,но съм с  ужасно тънка костна структура,имам и дискова херния и искам да поддържам по-ниско тегло,за да ми е по-лекичко.Идеята ми е да не губя мускулна маса,а сланини  Rolling Eyes Сега нямам възможност за спорт,но от септември смятам да започна и това.
Именно при спайдърите се запознах с този режим,само като четяща обаче... ще коригирам количествата,само да не ми стане тежко от много плюскане  Crazy
Искам да питам къде мога да изчисля необходимите ккал,които са ми нужни на ден?На 1ва стр. има даден линк,но не го отварям?
благодаря ви,момичета!  Hug Спорен ден!
p.s не мога да не споделя напредъка  - от вчера до днес - 400гр! - и то с добро количество свински ребра на скара,изядени снощи  Grinning супер съм доволна!
Здрасти, ето тук смятах аз - има формулки: http://spidersport.com/weight-control.php#2

# 643
Здравейте всички. Много се радвам, че намерих тази тема. Аз спазвам този тип на хранене от миналия август с малки почивки. От август 2010 до януари 2011 свалих 10 килограма, това прави около 2кг на месец.
Честно казано сама си го измислих този режим, като реших, че въглехидратите са ми враг номер 1. Също така моята генеколожка ме посъветва да спра да хапвам картофи, ориз, всичко което расте под земята и сладко разбира се.
Може да се каже, че съм си запазила килограмите, като се има предвид че този режим се превърна в начин на хранене и си го спазвам постоянно.
Като все пак 1 на седмица хапвам въглехидрати и най-важното ако ми се дояде на момента нещо си го хапвам.
Пожелавам ви успех и ще следя темата за подкрепа, че отвреме навреме "отървам козите" както казва една приятелка. Simple Smile

# 644
Мимиту - добре дошла!
Мишева,Джоя -  Hug благодарско,изчислих че трябва да поемам 1600ккал,за да запазвам тегло.За да свалям мисля да намаля на о/о 1200ккал...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт