Лидл ::5::

• 128 536
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Какви промоции има от понеделник?

# 481
Много интересно - този сок с грейпфрут за който попитах вчера уж на промоция, а беше на стандартната си цена - 2.59 лв., даже сега ме е яд защо не попитах на касата.
Все пак взех сок на Solevita, 2 литра с ябълка и е много хубав, искам да го похваля.
Много е хубава и сметаната на спрей с растителни мазнини /червена тубичка/ правих ягоди със сметана и много добре стана.
Цената на този сок е от днес.

# 482
  • Бургас
Здравейте! Преди време бях чела, че сте доволни от шоколада за кулинарни цели. Бихте ли ми пратили линк или снимка, че не мога да се ориентирам точно за кой става въпрос.

# 483
  • София
Момичета, докога е промоцията на банските?

# 484
Може би назад е коментирано, но не го открих - има ли таблети за съдомиялна?

Доволни ли сте от тях?

Цена?

Благодаря!

# 485
  • Русе
   Банските и другите нехранителни промоции са до сряда включително.

# 486
  • София-в сърцата на моите деца
Може би назад е коментирано, но не го открих - има ли таблети за съдомиялна?

Доволни ли сте от тях?

Цена?

Благодаря!
Има два вида.Аз съм доволна от по-скъпият вариант-3 в1-те така и изглеждат , като 3слоя PeaceЦената е поносима.Аз ги взех на промоция-5лв.за 40таблетки , а иначе бяха май към 6-7лв.-ни съм се заглеждала скоро..Но имаше доволни като мен, а имаше и недоволни. Peace

# 487
Когато не са продадени си седят на същата цена, мисля, че до изчерпване на количествата.

# 488
  • на Земята
Здравейте! Преди време бях чела, че сте доволни от шоколада за кулинарни цели. Бихте ли ми пратили линк или снимка, че не мога да се ориентирам точно за кой става въпрос.
И мен ме интересува.Благодаря!

# 489
Каймата е само от месо .Ако прочете етикета ще разберете защо пуска вода .Само Лидл предлага кайма без химия.Дори Старата планина е по зле . Маже да пробвате.
Взех и от каймата на промоция, правих руло Стефани с 1кг кайма, но според мен изтече поне 200-250 г вода и мазнина, направо плуваше в тавата. Иначе на вкус беше добре.
При мен се получи същото с въпросната кайма, но аз готвих мусака. Close
И аз ! Мусаката стана вкусна,но каймата не беше на ниво ,няма да повторя.
Повторих канадското уиски/бърбън/ - ще се алкохолизирам !
Видях как собственик на квартално кафене купи 2 кашона,на касата  - без проблем.
А пише "по 6 бр. на клиент".
Благодаря за новата тема !  bouquet
кайма е само   о от месо
И мен ме интересува.Благодаря!
[/quote]
Кай

# 490
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9666.htm този матрак от сорта на Дормео ли е?

# 491
Някой взимал ли е от праха за пране в кутия - Maxi Trat за бяло и цветно пране - 99 ст., вчера взех и много добре пере за парите си, и на майка ми й хареса изпраното, понеже имаше доста стари и захабени неща и се изпраха, тъкмо да му направим фен-клуб.  Whistling

# 492
като ходих миналаата седмица взех един пакет замразен грах,и замразен грах с моркови,та искам да кажа че вчера отворих грахчето и е изключително дребно,ама многоооо дребно  newsm78 правят некви шашми тия от Лидл,ама айде.....гледам и гръцкия Лидл,няма май нищо общо  Tired
Лека нощ  Heart Eyes

# 493
На моята миялна не й "понесоха" таблетките 40 бр. за 6,99лв.Задавяше се с тях и спираше.Използвах 2-3,като пробвах и да ги деля на две/миялната е малка/,но пак не става.Така си седят.Взех други и пак си работи,няма проблем.Може би правят много пяна,незнам,не се вижда какво става вътре.

# 494
  • София
Когато не са продадени си седят на същата цена, мисля, че до изчерпване на количествата.

Благодаря много за тази информация. Вчера взех още един момичешки бански половинки, 1 размер по-малък.
Много странно, взех цял и половинки за ръст 110-116. Целият й стои идеално, догодина съ сигурност ще й е малък. А половинките, хем същия размер й е доста голям. И понеже отрязах етикета, за да се разделят двете части да може да го премери, не става за връщане. И вчера взех 92-104 в друг десен и модел. Големият ще остане за догодина.

Да благодаря и за инфото за замразените банички, гръцките. Пробвахме тези със сирене, моят мъж много хи хареса и се аргументира защо ги предпочита пред тези на Фамилия. Тестото на гръцките не е сладко, има само два вида - с колбас и със сирене, и тестото е солено. Докато Фамилията имат и със сладки пълнежи и тестото малко сладни, и като са със солен пълнеж се усеща.

Херингата с доматен сос, която беше в промоция минатала седмица също е страхотна, и вчера си купих още на редовна цена 1.79лв.

Сиренето Качота също ми харесва, прилича на нашите меки кашкавали за тост, не е толкова солено и кисело обаче.

Общи условия

Активация на акаунт