Лидл ::5::

• 128 374
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • Щастлива мама на 3 слънца
Валенцето,според мен точно това е проблема-че брашно на един и същи производител,...........или просто една и съща марка брашно,но различни партиди,..............или пък партидите в различните магазини,са с различно качество/за съжеление-влошаващо се/......което,не е произлиза от Лидл,като търговец,а от това,че някой си пробутва стоката....Много се надявам да не го случа и аз от лошите партиди,щото знам как се ядосвам,когато не ми се получи нещо,което съм правила с голямо желание.
Адреналинката,според мен шампоаните и ядките са  добри.Кус-кус-а,също......но спазвай инструкциите за приготвяне/става чудно вкусна и бърза гарнитура/...А,в момента от промоцията мога да кажа,че ще се възползвам основно от бисквитите в пакет от 500гр.-е,нямат аналог/на тая цена и количество/....лошото е,че унищожавам огромни количества Embarassed.....

ооо уникални са тези бисквити и аз мисля да взема днес 

а какво ще кажете за

# 631
Аз също съм доволна от брашно Кастело. Хлябът, приготвен в домашната хлебопекарна ми става супер - пукхав, мек, вкусен и въобще не бих казала, че е пепеляво брашното.

# 632
За кус куса, някъде из нета съм го чела, първо го омазнявам със зехтин, поливам лъжичка две зехтин и претривам  с пръсти, и чак тогава заливам с врялата вода, така приготвен повече ми хареса.

# 633
  • София-Младост
На същата фирма но гаудата и маасдама...много ми харесват. Това също съм го купувала, но другите две чисто вкусово ми допадат повече. АЗ кашкавал гауда ненарязан само от там купувам.

# 634
Някой ползвал ли е екстра върджин зехтина Primadonna, който ще е на промоция от четвъртък?

# 635
Аз също съм доволна от брашно Кастело. Хлябът, приготвен в домашната хлебопекарна ми става супер - пукхав, мек, вкусен и въобще не бих казала, че е пепеляво брашното.
Аз също съм много доволна от брашното,всеки ден го ползвам за моята машинка за хляб.

# 636
  • София
Аз вземах преди около три месеца три-четири пакета от Лидл на Сливница и също съм доволна от брашното.

# 637
  • София
И аз да похваля брашното, бакпулвера и ванилията на пакетчета, когато е прясно заредена на щанда.
Кисело мляко "Чуден" - отвратително!

# 638
  • В най - голямото село
Цитат
На същата фирма но гаудата и маасдама...много ми харесват.

+ 1

# 639
  • Варна
Много интересни (поне за мен) промоции от четвъртък.

По-горе се коментираха течни сапуни - погледнах моя, от който съм доволна - не е нито Finale, нито Cien, впрочем, моя беше в 1 литрово шише-пълнител, струваше под 1 лв, с аромат на зелен лайм и ванилия, цветът му е приятно светло-зелен, я и мирише сладичко, като натурален сок )))

Взех си от сметановия ликьор с уиски - щом прилича на Бейлиз, както прочетох тука - дано да е добър, наистина, за тези пари ))))

# 640
  • Пловдив

Взех си от сметановия ликьор с уиски - щом прилича на Бейлиз, както прочетох тука - дано да е добър, наистина, за тези пари ))))

За тези пари е много добър!  Mr. Green
Днес минах през Пени маркет и установих, че предлагат ликьор от същия производител (като Кралица Марго), но на цена от 8 или 9 лева.

Имат доста еднакви продукти под различни имена...Simple Smile

# 641
  • Варна
И аз не съм доволна от брашното, от 4-5 год. ползвам хлебопекарна и съм пробвала почти всички видове брашно които се предлагат на пазара ( вкл. и готовите смеси за пекарна ), Лидълското е с много ниско качество също както и брашното на Билла.

# 642
Кое е това брашно Кастело? Аз взех от Лидл едно бяло брашно с червени надписи. Същото го има и в Кауфланд. Хубаво е. Не е тъмно. Правих и хляб и пица с него.

# 643
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6708.htm

Какво е имало най-долу преди, та сега са го махнали и е празно?

# 644
  • София
И аз не съм доволна от брашното, от 4-5 год. ползвам хлебопекарна и съм пробвала почти всички видове брашно които се предлагат на пазара ( вкл. и готовите смеси за пекарна ), Лидълското е с много ниско качество също както и брашното на Билла.
Ох, вече бях решила, че нещо с мен не е наред. Обаче се поразтърсих из форума и се оказва, че има доста недоволни от това брашно....като и доста доволни. Явно е въпрос на вкус, въпрос на различни партиди може би...макар че това второто ми се струва малко вероятно.
Да похваля всичките им мюслита на Лидл- няма някое да не ни е харесало. Peace
И кошничките им за тоалетна , тяхната си марка- ниска цена , но добро качество по мое мнение.
И обезмаслителя, който е на промоция е добър.

Общи условия

Активация на акаунт