Отговори
# 240
  • Sofia
Здравейте момичета,
честито пишле на Кокетка Simple Smile
Стискам палци на Галче и всички други, които имат нужда от това!
На останалите хубав, макар и дъждовен ден!

# 241
 sohappy sohappy sohappyБраво за хубавите новини днес.Само позитивни неща да се случват,за да ни радват.Честито на мамите,оцветили щъркелчетата.
А за Галче не спирам да я мисля и да се моля за нея Praynig

# 242
  • varna
Здравейте и от мен!
днес си взех резултатите от късния БХС-всичко е наред,стойностите са в границите на нормалното.
Другата седмица съм на втора ФМ,надявам се и там резултата да е толкова успокояващ и да науча пола на бебока.
Аз да попитам има ли някой от вас,който да пие Гинепрал и как се чувства от него?
лек ден на всички засега!

# 243
Много ви благодаря на всички за отговорите  Simple Smile Днес отивам на ендокринолог и дано да не е нещо много сложно. Стискайте палци  Praynig

# 244
Ей, момичета, толкова е хубаво като намериш цяла купчинка добри новини само в рамките на няколко странички. Направо ми заредихте деня с позитивизъм Simple Smile

Толкова се радвам за Галчето !!! Направо нямам думи! Дано наистина всичко да е наред и тя лично да ни го съобщи съвсем скоро!
Честито на Мадленка за племенничката - да е здрава и красива и да създава красоти като леля си!
Честито момченце на Кокетка - казват, че годината на Заека е подчертано мъжка годинка - ще броим после сините и розовите септемврийски щъркелчета да видим доколко е вярно. То и ние май ще потвърждаваме това твърдение, ама да видим на 20.04..
Добре дошла на новата мама!!! В този форум има толкова много положителна енергия, сигурна съм, че ще ти бъде приятно и полезно сред нас!
Честито и на новата бъдеща леля!!! Хубаво е братовчедчетата да са на сходна възраст!

Нямам търпение да дойде петък и да си отида при баба малко да ме поглези. Открадвам си по един ден отпуска от тази и от другата седмица - сега за баба, а после за женско СПА Simple Smile Подозирам, че ще ми хареса 4-дневна работна седмица и лесно мога да свикна на такъв режим. Напоследък съм доста по-ленива, лесно се задъхвам и доста забравям.. не знам дали е нормално. А освен това днес открих, че съм качила някъде едно килце - съвсем неусетно.. Simple Smile

Hug  Hug  Hug на всички вас!!!

# 245
Здравейте мамчета и от мен. Толкова много неща са се случили за няколко дена, че просто думи нямам. Галче, миличка от цялото си майчино сърце ти пожелавам всичко да се развие по най -прекрасния за вас начин. Горе главата и бъди силна. Дължиш го на детенцето си. А на всички мами, които са видели вече бебоците да Ви са честити. Пожелавам на всички майчета ХЕПИЕНД и след няколко месеца да се похвалим с най хубавите и здрави бебоци.

# 246
Здравейте и от мен, отдавна ви чета, но досега все не ми стигаше времето да се присъединя към вас. Сега съм в болнични, така че може би ще се включа по-редовно.
Аз съм от София, на 32 г., първа бременност, очакван термин към 22.09 (въпреки че на всеки преглед ми определят различна дата  Rolling Eyes).

Някоя от мамите спомена дните на отворени врати за Тина Киркова (Св. София), аз бях вчера и в момента там правят ремонт и не показват родилна зала и ваните - за които повечето мами бяха дошли. Очакват ремонта да приключи до 1 месец. Иначе аз този месец съм се записала и за МД и за Токуда, така че ще се радвам да споделим впечатления после.

# 247
Здравейте и от мен отдавна несъм се включвалано ви чета редовно.Добре дошли на новите мами и аз да се запиша със сини гащи вчера на прегледа го потвардиха,но за сметка на това видяха друг проблем отлепяне на плацентата.Без да съм разбрала кога е станало без кървене и болки.Стискам палци на
Галче.Лек ден засега.

# 248
Здравейте сладурки  Hug
Добре дошли на новите мами  Hug
Честито на всички с цветни гащички  Hug
Галче много се радвам за теб и продължавам да  newsm17 и да стискам палци  Hug
Дано само хубави новини има до септември  Hug
Усмихнат ден   bouquet

# 249
  • София
Добре дошли на mamulq77 и yanamih!

За дните на отворените врати - аз искам да отида в Токуда и Шейново, така че yanamih може да отидем заедно. Ако има още някой, който иска може да се съберем  Grinning

Искренно се радвам на хубавите новини от всички момичета!  Hug

Lea83 благородно ти завиждам за плановете за уикенда! Аз от толкова отдавна никъде не съм ходила!

grama
честито момченце! Дано това, което са открили се окаже, че не е много сериозно и всичко при вас да е наред! Аз за първи път чувам за отлепяне на плацентата. Казаха ли ти от какво е предизвикано, някаква причина?

# 250
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Бройте ме и мен за Шейново  Peace

# 251
И мен ме бройте за Шейново:)

# 252
Относно отворените врати в Шейново ето какво открих:
Втора АГ болница “Шейново”, София, ул. Шейново 19
За записване: тел. 02/ 965 94 81 (от 8 до 10 ч.)
13, 27 април, сряда, 14:00 ч.
Ако искате да започваме с организацията Grinning

# 253
  • Sofia
Бройте ме и мен за посещенията в болниците Simple Smile
Точно снощи обяснявах на мъжа ми, че ми се иска вече да знам къде и при кого ще раждам, за да съм по-спокойна.

# 254

Bubulina82 ти ми четеш мислите  Grinning Grinning Grinning
Офф,аз пак съм на работа,ще разказвате  Hug Hug Hug

Честито на мамите който знаят вече пола на бебчо/ка  Hug Hug Hug
Хубав ден и позитивни мисли  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт