Отговори
# 225
Добро утро,

mamulq77 добре дошла!Лека бременност и здраво бебче на финала  Hug Hug Hug

Галче,с теб сме  Praynig Praynig Praynig

Хубав ден и позитивни мисли  Hug Hug Hug

# 226
mamulq77 добре дошла  Hug.Кокетка честити сини гащури.Аз от вчера съм на магнерот уж нямам контракции не се виждат на видеозона но имам болки от време на време и сега трябва да го пия 20 дена.Хубав ден на всички

# 227
Мамуля добре дошла при нас, прати ми информация на ЛС за да те добавя в списъка.
Исе, можеш да поръчаш чрез Габко, я да взема да ти звънна аз  smile3552
Васи за теб не знам, но аз ще си го поръчам, страхотно е  Heart Eyes

# 228
Добро утро,тумбачки Hug
Днес се събудих в прекрасно настроение и сега като чета хубавите новини ми става още по -хубаво smile3521
Мадленка,честита ти племенница.Да расте здрава ,щастлива и много да ви радва!
mamulq77,добре дошла!Пожелавам ти безпроблемна бременност и на финала хубаво бебче

# 229
Добро утро и от мен, мамета!

mamulq77, добре дошла! Приятни мигове във форума  Hug

Diana, isita, изобщо не се бях замисляла, че един ден ще стана свекърва newsm48.

valerie, не че сме имали някакви предпочитания за пола, просто такова ни беше усещането Grinning

Накратко ще разкажа тук как мина прегледа при Димитрова, че освен Лилето, и neci питаше, пък може и на друга мама да й е интересно.
Та прегледа беше доста стегнат. Доц. Димитрова не е от бъбривите лекари - единствените й коментари бяха от сорта на: Бъбреци в норма, нормални мозъчни структури, нормални мерки за срока на бременността и т.н. Иначе огледа всички органи, като най - много време отдели на сърцето и каза, че го прави с оглед преценка дали има предпоставки за извършването на фетална ехокардиография. Освен това прави доплерово изследване на маточните артерии. Иначе за пола нищо не каза, попитахме я дали се вижда и тя каза, че изобщо не го гледа, за нея това не бил съществен въпрос за целта на ФМ, но по желание на родителите, разбира се, гледа. Та трябваше да се върне да огледа бебока между крачката Mr. Green Имайте го в предвид ако не знаете пола и разчитате на прегледа при нея да го определят.

Ами, май това е от мен засега. Хубав ден ви желая   bouquet

# 230
mmagi, директно ли пазаруваш от асос или с посредник?
Исита, купувам си ги аз, плащам, но давам адреса на Емпреса в UK и след 2 седмици отивам да си ги взема от офиса им, на ул . Пирин в Борово. И от ebay така пазарувам, засега нямам оплаквания.

Мадленка, честита племенничка   bouquet Да е жива, здрава и много щастлива малката принцеса.

Аз съм на преглед след 30 мин и сутринта от 5,30ч съм будна, уж няма за какво да се тревожа, а се изцъклих рано рано.

# 231
Koketka на мен първия път не ме пита дали да ми казва направо ми изстреля че ще е момче Laughing А записахте ли си ДиВиДи с филмче? На мен ми казаха, че трябвало да го кажа това преди да започне прегледа, за да ми прави записи.

# 232
Тази сутрин само хубави новини, много готино ми става като чета  Simple Smile Много се радвам, че целия кошмар при Галче има голям шанс да изчезне  Praynig
Ева, това с ТСХ не бива да те притеснява изобщо, просто трябва да си направиш консултация с ендокринолог, те момичетата са те посъветвали, че най-добре да е гинеколог-ендокринолог. Аз съм с диагноза хашимото и в момента съм на еутирокс, като се следят стойностите няма проблеми  Simple Smile Понеже четох малко на диагонал последните страници видях, че едно от момичетата препоръчва във Варна гинеколог-ендокринолог. Аз не съм ходила още, а трябва, а не мога да ходя до София заради проблемите сега.
Успешен ден на всички и само хубави новини до края!

# 233
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, лейдис!
Навънка е отвратително мрачно и духа пак. Затова ще чистя малко Simple Smile Пожелавам ви хубав ден и на всички, които имат проблеми - бързо да се решат и да сте спокойни  Hug
Koketka_majoretka , честито за момченцето   bouquet
Мадленка, да ви е живо и здраво бебчето   bouquet
BacuTy, много е сладинко  hahaha
При мен за пола падат луди залагания - моята рода вика "момиче", на мъжа ми родата вика "момче". Ние още не знаем, но вече и мен взе да ме гложди пола. Дано другия месец на втората ФМ се покаже, че малко е срамежливичко  Joy
Хайде лек ден!   bouquet

# 234
Ооо ,  здравейте  мами !
 Евита  и  Тара  ме разсмяха   рано  рано  ... hahaha Joy
 Имаме си  нов  член на форума , ново  бебе ,  добри  новини от  Галче , сини  гащи  .... Супер   smile3521 newsm47 newsm10
 Само  аз ще  се оплача -  не можах  да  спя  нощес а днес не мога да  говоря  -  страшен гърлобол  ... смуча разни   таблети , пръскам  си  Биопарокс ...ама  Tired Face  33uu

# 235
Добър ден и от мен HugЛек ден и да вие весело,че на вън е доста мрачно  Simple Smile

Добре дошла на mamulq77 и леко бременеене.
Стелс, стискаме палци да се оправяш бързо Peace

# 236
Ехо, привет!
Вчера и днес не съм ви чела, днес ще наваксам Hug
Бързам само да се отчета от днешната консултация Laughing
Както предполагахме девойка ще си имаме пак и много сме щастливи Heart Eyes Всичко е ок, скоро ще правим една ФМ, пак кръвни изследвания ми пусна, не знам защо?!
Вие колко пъти до сега сте си правили изследвания?

Каката не остана много доволна, че искаше братче, въпреки, че у нас никога не се е говорило за момче...бяхме сигурни, че ще е момиче, но тя си имаше друго мнение по въпроса  Laughing

Я да ви питам, как подготвяте по-големите за срещата с малкият човек? Тези, които имате по-големи дечица вече?
Аз все й говоря, колко ще е хубаво и как ще й бъде по-забавно и разни такива все позитивни неща, но не съм сигурна, че е достатъчно Simple Smile

mamulq77,  welcome

Нещо съм развълнувана, по-късно пак ще се включа  Laughing

Хубав ден, момичета!
 Hug

# 237
Бързам да споделя радостта си Joy Ще си имам племенничка Joy Joy Whistling

# 238
  bouquet
Честито Теди Simple SmileSimple SmileSimple Smile!

# 239
  • София
Кокетка, честито момченци е добре дошла в клуба на мъжките майки  Peace

Много хубави новини за Галче и се надяваме за все по-хубави новини и скорошно завръщане при нас.

Добре дошла, mamulq77  Hug
       На мен вчера за пореден път ми ехографът ми определи термин 28.08, а размерите на бебчо -със седмица напред, както си и мисех аз, овулацията явно ми е била дни по-рано. Така че много вероянто е според лекарката живи и здрави да сме августовско бебе, имайки предвид и секциото, което планират 10 дни по-рано...

Хубав и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт