Отговори
# 210
Кокетка радвам се, че всичко е наред и честити сини гащи. И нашия татко така се беше поакал първия път като казаха, че е син WinkМъжка му работа нека се радва. Ще ти бъда благодарна да споделиш подробности на лични. За кръвното не се притеснявай следи си го редовно и всичко ще бъде наред Hug
Лека нощ Blush

# 211
Мадленка, честита рожба на етърва ти. Да е жива и здрава.

Кокетка, чудесни новини. Честито ви синьо щъркелче.

Постоянно стискам палци и се моля за Галчето, да стане ЧУДО и всичко да се окаже само кошмар. Дано има Господ и да се наредят нещата.

Ние с малката сме на гости при мама и тате, и едва смогвам да ви изчета. Тук съм се отдала на пълен релакс, не ми дават нищо да пипна, само да почивам Mr. Green

# 212
Мадленка, хайде честито! Много да ви радва малката красавица и дано бъде много обичана и щастлива.

Кокетка, честито ти момченце Simple Smile Аз вече нямам търпение да дойде седмицата преди Великден, за да видим и ние нашето бебоче какво ще е, че нали все се крие. Ама моят приятел казва, че той бил правил момиченце Joy Все едно ако е момченце, го е правил някой друг, ама нейсе  Laughing
Колкото до кръвното, моят доктор ме е предупредил, че е хубаво всяка бременна да си го следи. И аз си го меря всеки ден, като следя най-вече горната граница да не е над 130, защото тогава било опасно. Засега съм много далече, моето е по-скоро ниско, но за всеки случай го меря, че в родата всички са хипертоници и съм наплашена. 

Евита, направо ми пълниш душата, толкова ти се радвам на постовете, дано позитивизмът ти не се изчерпва никога и все така да спомагаш за развитието на медицината и обучението на бъдещите лекарски светила  Joy

Диана, благодаря за информацията за Галче. Продължавам твърдо да вярвам и стискам палци за хубав финал.

Хайде приятна почивка на всички Simple Smile

# 213
Та сега да минем и на другата тема-Евита Перонски не така с лошо към стожера на гинекологията д-р ПЕВТИЧЕВ-стажант в МД.Един ден когато стане СВЕТИЛО ще се гордееш,че те е бъркал като селянин hahahaМомите си късат косите по неговата снажна осанка а ти си тръгнала да го "Храниш" hahaha hahaha  hahahaМалееееее и Тара взела ,че навива да му се присмива Joy Joy Joy Joy

Ми то от стажант до светило пътя е само десетина години, евентуална доцентура и забравени грешки от началото на практиката, така че не се знае, може верно един ден да е новия "Марков"  Grinning Ама да ти кажа, щом бил толкова хубав, май няма да му се смея вече, а тичам към амниото да ми подържи и на мен ръката, пък може и нещо да се притесня, да се разтреперя, някоя сълза да пусна и да имам нужда от една успокоителна прегръдчица...  Grinning  Grinning  Grinning

Много хубави новини за Глаче  Simple Smile Дано наистина всичко да бъде наред и да се завърне при нас  Praynig

Кокетка, не се притеснявай излишно - все пак е казала "може да има проблем", а не че има вече такъв. Радвай се на момченцето и на всички останали добри новини, които си чула днес от Димитрова  Wink

# 214
  • София
Много, много стискам палци на Галчето - всичко да завърши добре! fingerscrossed

Мадленка честито мъниче в семейството! Нека да расте здраво и щастливо!

За лимфните възли исках да кажа, че могат да се подуят и под мишниците и на врата и на други места също. На мен ми се е случвало при лек вирус. Мисля, че не е опасно. Това е защитна реакция на организма, когато отслабне имунната система. На мен за няколко дни ми мина.

Не си спомням коя мама беше питала при кого може да си направи втората фетална морфология. Исках да и кажа, че аз съм доволна от д-р Цолова от Фемина, а знам от момичетата тук, че са доволни от  д-р Димитрова и Врагалева също. Аз имам свободен час за д-р Димитрова за 29 април, мога да и го предотстъпя, защото първият път бях на ФМ при д-р Цолова и сега пак ще отида при нея-за да ме гледа един специалист. А за Димитрова си бях записала час много отдавна, още преди да направя първата ФМ.

# 215
Аз също имам много големи надежди за Галче и си мисля,че толкова много мислиме за нея че няма начин да не е наред Simple Smile От постове на Галче от преди по-малко от час се разбира,че  след втори ултразвук всичко е много добре,и за сега не й препоръчват амнио,защото според тях няма нужда. Да стискаме всички палци  за Галче!!!Дано и другите изследвания да са с + изход на нещата !!!!
Галче с теб сме !!!!Много се радвам за днешните резултати !!!

# 216
Мадленка, да ви е честито малкото момиченце. Да расте здрава и щастлива и да ви радва много.
Много се радвам за Галче. Дано всичко е наред. И без това не е логично само от един ултразвук да има такива категорични резултати. Да не говорим какво е пък да дойдат след месец и въобще цялата система ми се струва ужасна.
Кокетка, хубава новина за момченцето. А и важното е, че май и двамата с таткото искахте момче /ти за него пишеше, но ми се струва, че и твоето желание е такова/. Спомням си, че когато разбрахме за Иво, най-щастлив от всички беше моят баща. Представяте ли си колко е искал момче с две момичета  Laughing

# 217
Благодаря момичета за милите пожелания. Даная е много красиво и оформено бебче, розовичко с големи бузи  Heart Eyes. На всички нас пожелавам на есен да се радваме на нашите малки вързопчета   Heart Eyes
Кокета, честити ти сини гащи  Hug
Мира аз също ходя при Цолова, първата бременност пак при нея бях. Много съм доволна, страшно внимателна и обяснява всичко без да се налага да питаш, а и не трябва да си записваш час месец предварително  Crazy
Хйде малко по-усмихнат днешен ден   bouquet

# 218
Здравейте на всички!   bouquet

И аз най-накрая да се представя, досега /от 8 януари / ви четях тайничко, ама вече реших да изляза от сянка  Grinning Почти всички ви познавам виртуално и съпреживявам с вас радостите и тъгите досега.

На 33 години съм и това ми е втора бременност, имам момиченце на 5г и 9м. По принцип съм от Варна, родителите ми живеят там и цяло лято прекарваме при тях, понякога се прибираме и в София, а от септември до май живеем някъде в странство. Трета година вече сме в Русия, но май месеца .....чакай ни Варна. Много объркано, но... Crazy

Надявам се занапред да имаме много щастливи и незабравими моменти  Peace Представих се  Blush

# 219
  • София
Кокетке, добре дошла в отбора на свекървите  Hug

mamulq77, добре дошла! лека бременност и здраво бебче на финала!

# 220
Здравейте мамчета Hug
Дано наистина при Галчето нещата да се развият по най-добрия начин и всичко да се окаже ужасна грешка Peace
Пожелавам ви един прекрасен ден въпреки облаците навън  bouquet

# 221
Кокетка, хубава новина за момченцето. А и важното е, че май и двамата с таткото искахте момче /ти за него пишеше, но ми се струва, че и твоето желание е такова/. Спомням си, че когато разбрахме за Иво, най-щастлив от всички беше моят баща. Представяте ли си колко е искал момче с две момичета  Laughing

Valerie, и моят баща е в същото положение и го виждам как има голяма надежда за внук, ама май няма да го огрее... На първата ФМ като ходих в 12 г.с. и ми казаха, че нещо май ще има между краката, беше на седмото небе. Ама като си отидох на преглед в 16 г.с. и им се видя че е момиче, макар че побърза да се скрие. И сега сме в напрежение чак до 18 април. Таткото иска момиченце, аз май също вече твърдо клоня в тази посока, ама за дядото ми е много мъчно...

Хубав и усмихнат ден на всички, макар че поне тук времето хич не предразполага за усмивки...

# 222
Мадленка, честита ви госпожица. Да расте здраво, щастливо и безгрижно дете. Да радва мама и тати..и леля Simple Smile

Кокетка,
честити сини гащури. Много се радвам за вас..най-после малкия се е показал Simple Smile

Галче,
с теб сме мила. Сигурна съм, че ще влезеш и ще ни зарадваш с прекрасни новини!!!!

Хубав ден мамита Simple Smile

# 223
  • София
mmagi, директно ли пазаруваш от асос или с посредник?

# 224
Simple Smile
Честита племенница на Мадленка Simple Smile!
Надявам се скоро Галчето да се върне спокойна и щастлива в нашите редици...

Искам да споделя с вас една дрешка, която мира не ми дава и мисля да я поръчам. Пък и ако да има някаква смяна в цвета на нашия щърко, има на кой да я подаря Simple Smile.
http://www.bebeshkidreshki.com/productv/5792/dankovo-sukmanche-moeto-sartse.html

Общи условия

Активация на акаунт