Отговори
# 195
  • Варна
Мадленка, честито!   bouquet Да ви е жива и здрава малката красавица!

Кокетка, хайде на отчет! Simple Smile Чакаме да кажеш как е минала ФМ и има ли сини или розови новини  Heart Eyes

# 196
Има, има. Казва се Даная 3300гр и много красива  Heart Eyes. Оперирали етърва ми по спешност, защото тоновете рязко се влошили и бебето получило аритмия, сега всичко е на ред и двете са добре. Благодаря за стиснатите палци  Hug

Честито, да е им е жива и здрава и много да ги радва!  Hug  newsm44  ylinfant

И да ни се връща на всички Simple Smile

# 197
Мадленка, честита ти племенница, да ви е жива и здрава!

# 198
  • София
Привет милички,

тази вечер ще си спя у дома на моето си прекрасно легълце, инкогнито ме пуснаха и утре за визитация пак се връщам и така до четвъртък, когато официално ме изписват. Ох Изкъпах се, егати кефа, егати удоволствието! А иначе утре следобяд съм при доц.Велковски за фетална ехокардиография. А в петък дано да ми станат резултатите от амниото.
Мадленка, много се радвам за етървичка, а секциото по спешност ли е било, защото аз имам спомен като се виждахме, че момичето искаше да ражда нормално. Радвам се че и двете са добре и бързо изписване:-))
Чакам и Кокетка да каже как е минало днес прегледчето:-)
ДИанче, мерси милинка, че мина днес да ме видиш през"ВИп хотела със спа процедурите" Хахаха, ако знаете как ги иронизирам всички и как се забавлявам в тази болница, даже днес заявих на доцентката, че искам да направя дарение - искам да даря стария си телевизот НЕО на това отделение, и женичките, които са там да има къде поне телевизия да гледат:-)) Леле като чу, полудя от щастие, ужас.....голяма мизерия хорааааа. Дано има повече хора, които да помагат, щото иначе държавата ни не може да помогне и такива болници се крепят само на добрите си специалисти.
Тара, ако ти си там в четвъртък мини да се видим, аз живот и здраве ще се изписвам:-)) Ще се радвам ако си взела решение да ти предам малко позитивна енергия и да се покискаме на едни смешни млади докрочета, на които днес с е смяхме с Диянчето. Едното освен да взима секрети друго май не може...леле смях, ох много се разбъбрих.
Поздрави,

# 199
Мадленка, честито бебче! Жива и здрава да ви е!  newsm51 От опит знам, че с тази зодия ще ви е доста инатлива и непослушна, но то пък така живота ще й е  по-интересен  Grinning

Кокетка, пиши как мина, че всички те мислим какво са ти казали днес и знаеш ли вече пола  Grinning

Евита, супер е, че са те пуснали в мекичкото легълце и чистата баня  Grinning За сега съм решила да ходя, така че ще се видим, ще си поприказваме, ще се посмеем ... и ще видим младите докторчета Grinning

# 200
Еееее Мадленда,браво на майчето  smile3525  ylinfantДа е жива и здрава девойката и да бъде умна и креативна като леля си Mr. Green
Галче, ми писа .Днес са правили ултразвук и БХС ,Мами ИМА НАДЕЖДА PeaceДокторите са обеснили,че на този етап  няма да правят амниоцентеза,всичко зависи от БХС та след това в края на месеца ще разбере милата всичко за малкото плодче Peace
Толкова съм щастлива когато чета красиви и позитивни постове.Ние вярно сме сила с вас ,когато се обединим и правим чудеса.Галка е твърде объркана милата ,както казва тя "не знам каде се намирам"Та когато има новини и ми пише ще ви пиша .

Та сега да минем и на другата тема-Евита Перонски не така с лошо към стожера на гинекологията д-р ПЕВТИЧЕВ-стажант в МД.Един ден когато стане СВЕТИЛО ще се гордееш,че те е бъркал като селянин hahahaМомите си късат косите по неговата снажна осанка а ти си тръгнала да го "Храниш" hahaha hahaha  hahahaМалееееее и Тара взела ,че навива да му се присмива Joy Joy Joy Joy

# 201
  • София
Мадленка, честито бебче! Жива и здрава да ви е!  newsm51 От опит знам, че с тази зодия ще ви е доста инатлива и непослушна, но то пък така живота ще й е  по-интересен  Grinning

Кокетка, пиши как мина, че всички те мислим какво са ти казали днес и знаеш ли вече пола  Grinning

Евита, супер е, че са те пуснали в мекичкото легълце и чистата баня  Grinning За сега съм решила да ходя, така че ще се видим, ще си поприказваме, ще се посмеем ... и ще видим младите докторчета Grinning

То това едното младо докторче, и теб ще те "Обслужи" с едно секретче:-) Той си работи плътно с доцент Димитрова и заедно с нея присъства на амниоцентезите и ти държи ръчичката, ма това съвсем сериозно с ръчичката и май го беше повече страх и от мен:-))) Щом аз го успокоявах, страх го беше да не мръдна, викам му:Докторе, вече майчинския ми инстинкт е налица, няма да мръдна. Този същия, който мислех да му шибна два шамара циганската, ма се смилих над него:-))) На мен още не са ми казали какъв ми е секрета, може и да не ми и кажат хахахахаха. Ще ти пиша на ЛС GSM и номера на вип стаята:-)))
До скоро

# 202
Ето ме и мен!

Мадленка, честита племенница  Party Да расте жива, здрава и амбициозна за радост на родителите си  Hug

А сега отчета от ФМ - всичко си е в норма, всичко функционира както трябва. Бебчето е момченце, мъж ми си умря от кеф, на връщане не спря да повтаря какъв майстор бил  Crossing Arms Мъжка му работа, все едно ако беше момиченце, не го е правил пак той. Ама както и да е. Предполагам, че същите приказки щеше да ги има и ако беше девойка  Mr. Green.
Иначе се оказа, че едната маточна артерия е с високи доплерови стойности (не знам дали това е точния израз, изследванията останаха в колата) и според Димитрова това е знак, че може да имам проблеми с кръвното занапред. Много се шашнах. Каза, че няма какво да се направи с оглед превенция, просто да си следя кръвното и при проблем да се търси решение. Утре съм на ЖК и ще докладвам на лекарката, да видим пък тя какво ще каже. За всеки случай мисля да започна да си меря кръвното всеки ден и да си записвам някъде стойностите му.

Рапорт даден. Сега мисля да се отправям към леглото, че едва гледам.

Лиле, ако искаш мога да ти пиша на лични как мина прегледа, да не занимаваме другите момичета тук.

П.П. Мадленка, ще помоля за синьо щъркелче  Simple Smile

П.П.П. Чудесни новини от Галчето. Дано наистина всичко се окаже някакъв кошмар  Praynig

# 203
Еееее Кокетка с теб ще ходим на лов за снахи hahahaДа са ти честити сините гащурки.Споко с тая вена ще се следиш и всичко ще бъде в норма Hug

# 204
Evita_Peronski , diana_val4eva Ох, бая се посмях и аз за докторчето Joy
МадленкаДа ви е честита госпожицата!!!
лимфни възлиВеднъж от разранено ухо заради обеца ми се подуха под мишницата. Дано не се наложи среща със специалист, но попринцип на хематолог се ходи по тези въпроси.
Кокетка  Чакаме новини, аз съм на 29 при д-р Димитрова, толкова далече ми се струва Rolling Eyes разкажи как мина?
tedi_puh79 Синът ми никога не пожела да седне на гърне, на 2 г. и 3 мес. сам си пожела да пишка извън памперса и започна да ни казва. Лятото ще е по-лесно за отучване не се напрягай сега.
diana_val4eva  благодаря , че ни държиш в течение за Галче Много се радвам, че има надежда, силно стискам палци и се моля за тях Praynig Praynig Praynig
 Лека нощ от нас! Wink
П.С А Ето ги и новините от Кокетка в синьо, ами чудесно, че всичко е наред и дано никога не се появят такива проблеми с кръвното Peace

# 205
  • Варна
Koketka, радвам се за хубавите новини при теб!  Hug И честити сини гащи  smile3525
Не се тревожи за кръвното. Вземи си наистина апарат за кръвно и следи нещата и всичко ще е наред.

Бебчето е момченце, мъж ми си умря от кеф, на връщане не спря да повтаря какъв майстор бил  Crossing Arms Мъжка му работа, все едно ако беше момиченце, не го е правил пак той.
   hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy  Ей тези мъже големи бисери ръсят!

Дано наистина се окаже, че за Галче миналата седмица е била кошмар и сега ще има само супер новини!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 206
Мадленка, честито ви бебе! Да ви е живо и здраво!

Кокетка, а на теб честито момченце!

Ева, и аз съм с повишен TSH, което означава понижена функция на щитовидната жлеза. От години съм така, пия си Euthyrox и няма проблеми  Peace. Първото ми детенце се роди съвсем здраво, и при второто не се забелязват проблеми  Simple Smile. Не се тревожи, само бързо трябва да отидеш на лекар да ти предпише лечение, за да не се отрази недостига на бебето. Добре, че са открили понижената функция в началото на бременността.

А как се радвам за Галчето, че има надежда!

# 207
Ккокетка, честит ви момък  Laughing  , а за кръвното поне знаеш че трябва да се следиш а не ти идва изнавиделица някой проблем.

Мадленка честита ви принцеса да е жива и здрава:)

Лека вечер и сладки сънища( най - вече на Евита)

# 208
Мадленка,честито ви бебче и етървичка най-вече здраве пожелавам  Hug Hug Hug
Кокетка,отлични новини честито сини гащичики,само позитивни мисли и всичко ще е наред  Hug Hug Hug  bouquet
diana_val4eva благодаря ти,че ни държиш в течение за Галче,Много се радвам че има надежда  newsm17 newsm17 newsm17

Хубава вечер и позитивни мисли  Hug Hug Hug

# 209
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
КОКЕТКА честити сини гащи.Много се радвам за ГАЛЧЕТО знаех си,че резултатите ще са положителни,то при такова палцестискане няма друг вариант.Само са я стресирали напразно.

Общи условия

Активация на акаунт