Отговори
# 375
ЕВИТА САМО ПРОЧЕТОХ БЕБКА Е ЗДАРВА И БЪРЗАМ newsm44 newsm44 Hug МНОГО СЕ РЕАДВАМ ЗА ТЕБ МИЛО МАЙЧЕ.СОРИ ЗА ГОЛЕМИТЕ БУКВИ АМА НЕЩО МИ СТАНА НА КЛАВИАТУРАТА.ГАЛЧЕ МИЛА И ЗА ТЕБ ЕДНА ГОЛЯМА Hug

# 376
Добро утро,

Галче, стискаме палци на 27да има още по- добри новини Wink
 Евита с голяма усмивка ти четох поста и много се радвам за теб, дано вече нямаш никакви претеснения.

За мамата, която питаше за лекциите за бременни те са в The mall, Sofia mall, City centyr и ЦУМ.

Искам да ви попитам много ли е лошо ако още не  усещаме бебето, аз досега мисля че съм го осетила два три пъти(ама като не съм сигурна дали е то) а като слушам всички как ви подритва чак започвам да се претеснявам newsm78

# 377
Добро утро,

Малко съненка още,но на работа   Wink
Галче,много се радвам за хубавите новини,на 27.04 с отлични новини  Hug Hug Hug Praynig Praynig
Стелс,чести розови гащички  stork-girl живи и здрави най-вече  Hug  bouquet
Хубав ден и позитивни мисли  Hug Hug Hug

# 378
Евита, много се радвам. Бях сигурна, че бебка ще е добре. С такава силна и позитина майка като теб нямаше как да е другак !!!!!!Страхотни новини !!!

Дани, не се притеснявай. И ти ще започнеш честичко да усещаш бебеце :П Аз нищо не усещам !

# 379
Dani, и аз не усещам бебето особено редовно. Може би общо 10-15 пъти на ден, понякога и по - малко. В интерес на истината, усещам най - отчетливо хълцанията (или поне така си мисля - четох, че хълцанията са ритмични побутвания). Ти в коя седмица си?
Иначе не мисля, че имаш място за притеснения. Понякога имам разни усещания и доста се чудя бебето ли е, червата ли са и накрая решавам, че са червата. Т.е. искам да кажа, че може би усещаме бебетата, но не знаем, че са те  Mr. Green

П.П. Сега видях, че терминът ни е на една дата.

# 380
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, мами!
С какви хубави новини започва денят   bouquet
Евита, много се радвам за теб. Даже преди време като споделяше с нас и аз казах на мъжа ми каква майка има у форума и пред какви проблеми се е изправила и се бори ли, бори. Много ти се възхищавам!
Стелс, честито момиченце!
Дани, и аз усещам бебето, ама на 3-4 дена по един път и то ако си сложа ръката на корема. Ама не ми се струва притеснително изобщо Simple Smile
Кокетка, а пък за твоята докторица думи нямам  Crossing Arms
Момичета, аз вече втори път се събуждам и си усещам коремчето твърдо - ама не цялото, а само от дясно (където май ми е матката). Не ме боли и нищо не чувствам, ама малко се тревожа - дали не са някакви контракции  Thinking

# 381
Здравейте, момичета!  Hug

Отварям темата и чета , страхотни, прекрасни новини Laughing
Галче, желая ви много , много късмет, радвам се за теб!
Евита, супер новини, желая ти една много палава мома. Възхищавам се на силата ти!

Моята дъщеричка не е толкова палава, но когато направи беля ,в рамките на допустимото, й се кефя много  Mr. Green. Даже аз я обкуражавам да ходи да цапа в локвите, да се рее в снега/ все още имаме сняг , на места около метър/, да си рисува маски на лицето и т.н. За мен това е детството. Да ми е жива и здрава , но толкова енергия има в това дете, че от постоянното й движение в къщи ,понякога ми се завива свят.

Още не знаем пола на бебчо, моля се само всичко да бъде наред Peace Движения усещам само когато се опъна доволно пред компа или когато ям сладолед, явно от моето удоволствие и бебо прави щастливи салта  Crazy

# 382
Честно казано не се изненадах от поста на Evita_Peronski ,че всичко е наред ,просто защото бях абсолютно сигурна ,че всичко е ок при нея! Не ми е минала и за минута мисълта ,че има нещо страшно при нея нито при Галчето! Надявам се скоро  да се похвали и тя ,че всичко е наред и да си отдъхне и да се радва на бременността си! Момичета надявам се всички да вземаме ежедневно примери от силните бъдещи мами и наистина да се наслаждаваме на това което ни се случва. Призовавам ви НЕ НА ШАШКАНЕТО!!!  Hug
Честито на всички разбрали пола!
Пожелавам ви лек и много усмихнат ден!

# 383
  • София
Браво Галче всичко ще бъде наред, а аз ако съм на твое място тежко и горко и на онази докторка дето те пратила за аборт.
Вервам, че всичко ще е наред.

# 384
Дани, аз също не усещам бебо, ослушвам се, ама нищо. Започва да ме хваща параноята от време на време. Вече съм в 19та седмица. Като чета другите момичета и ми става гадно. Последно ме гледаха преди седмица точно на ехо и всичко беше наред. Имам чувствителна перисталтика и дори и да е бебо не мога да разбера, но такива побутвания абсурд  Sad
Евита, много се радвам за теб и прекрасните новини!

# 385
    Здравейте!
Гале,и аз ти стискам палци всичко с бебо да е наред!
Аз днес бях на ЖК с бебчо всичко е наред, stork-boy ще си имаме момче,много съм щастлива!
Желая на всички ви само положителни емоции!Бебо осещам предимно ве4ер. Grinning

# 386
keral споко и аз съм в 19 сед.но от два дена не го усещам редовно по 2-3 побутвания и аз ходих на преглед на 04.04 и всичко беше ок.

# 387
  • Sofia
Здравейте,
не мога да повярвам колко много добри новини има, много се радвам за Галче (сигурна съм, че щом сега всичко е било наред и на 27 новините ще са добри) и Евита, да са ви живи и здрави бебчетата.

Виждам, че все повече мами са видяли пола, честито на всички.

За лекциите - има почти във всеки ден от седмицата, до сега не съм чула почти нищо, което вече не съм чела или чувала, но те са много добър повод да се виждаме и много се радвам, че от време на време успявам да дойда, надявам се, че и като вече повечето излезем по майчинство, ще се намери време да се съберем.

Кокетка, съжалявам, че има такива лекари, не се колебай, смени я бързо.

За движенията на бебетата и аз много се притеснявах, че не съм го усетила моето (може би само веднъж два пъти), но логиката и всичката информация в интернет и по книгите показват, че това е напълно възможно и нормално, особено при първа бременност, та гледам да не стресирам излишно себе си и бебо, за да не му навредя наистина.

Хубав ден, мами!   bouquet

# 388
  • Варна
Евитаааа,  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501
Браво за куража и оптимизма и честити хубави новини! Много се радвам за теб! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 389
  • София
Прекрасна новина, Евита!!! Много се радвам, че момиченцето ти е здравичко! Дано е така с всички нас!

Галче, миличка, всеки ден мисля за теб и всеки ден ще стискам палци и твоето бебче да бъде здраво!

Хубав ден на всички и приятен уикенд!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт