Отговори
# 360
  • varna
Добро утро на всички!
Аз имам въпрос към варненските майки - някои от вас ходи ли на ФМ при Др Балева,
питам защото доц.Балев ще отсъства другата седмица и си записах час при дъщеря му за днес в 16.20 4аса.Спомням си,че някой беше ходил при нея,но не си спомням отзивите какви бяха.Дано някой сподели до следобеда,че да отида спокойна!

# 361
Галче , да си  призная ...влязах  днес  специално  да  погледна дали си  писала  !  Hug Hug
 Продължаваме  да стискаме палци  и  за 27  април  !  Hug Praynig
 Дано  всичко  е едно  голямо  недоразумение  !  Praynig

# 362
Галче, страхотни новини! Преминавате през кошмар, но аз съм удивена от огромната ви сила   bouquet. Сигурна съм, че след дългото чакане ще имаш спокойна бременност до края!
Кокетка, аз също съм разочарована от моята лекарка на жк-то. Още повече, че аз нали съм с два спонт. аборта и бременността ми се води рискова - никакво внимание не ми се обръща. За съжаление повечето доктори са си просто търгаши, явно по целия свят е така, не само при нас. На 15ти съм на ФМ във Варна и имам толкова много въпроси към доктора, които тук не ми се позволяват да задам. Чувствам се едва ли не виновна, че питам  #2gunfire

# 363
Здравейте момичета Hug
Галче много се радвам на обнадеждаващите новини и продължавам да стискам палци и вярвам, че накрая ще ти остане само лошия спомен от преживяното притеснение.
neci сина ти ми напълни душата голям палавник да ти е жив и здрав. Моя е по-малък и не се е сетил за тия бели, ама му давам още малко и сигурно ще ги върши същите. Затова сега като незнам още пола на тази бебка тайничко се надявам да е момиче с две момчета вече си е приключение Crazy Шегувам се това не зависи от мен каквото дойде със сигурност много ще го обичам.
Хубав ден дами  bouquet

# 364
Галче, радвам се за обнадеждаващите новини! Сърцето ми се беше свило. Стискаме всичките палци и ти пращам цялата си положителна енергия ! Всичко ще бъде наред!!

Времето във Варна е топло...ама мрачно Sad пак кофти Sad

Приятен ден на всички и до скоро

# 365
Добро утро,бременелки!
Браво за хубавите вести.Много смелост се иска да издържиш психически,НО ВЯРВАМ ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД!
Стискам палци за 27-ми Hug

# 366
  • София
МИЛИ МАЙЧЕТА,

Резултата ми е готов - БЕБКА Е ЗДРАВА:-)) Отхвърлени са всички хромозомни болести, за които изследването е направено, така ми съобщи милата дама, която ми отговори по телефона днес в генетичната лаборатория. КАаа, че ме чака днес да ми го връчи лично изследването:-))
Искам още веднъж да благодаря на всички вас, които съпреживяхте моите терзания, притеснения и вълнения.
Не може да си представите колко много бях сигурна подсъзнателно, че детето ми е чисто здраво и че това е някакво нелепо недоразумение, но на жените и с грам съмнение - правете си изследваето, не е страшно, риска е минимален и смятам, че си струва за да се подсигурите и да прекарате останалата част от бременноста си в мир и душевен покой!
ТАРА мила, стискам ти палци, сигурно мен докато са ме изписвали вчера, теб са те приемали......търсих те, но не видях никого. Чакам да се обадиш....
ГАЛЧЕ прекрасна мамче, така се радвам и за теб и така ми се иска да ти влея сили и кураж, да знаеш всичко ще бъде наред, просто остани така силна и много позитивна.
Стели, много се радвам за девойката, няма по-прекрасно от това една мама да си има девойка, мисля, че ние с девойките сме благословенни (да не ми се обиждат тези с мъжлетата, но мисля, че ни завиждате) Simple Smile)

Прегръщам ви, целувам ви и .............бъдете много здравички и усмихнати!

# 367
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ЕВИТААААААААААААААААААА, КАК СЕ РАДВАМ ЗА ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕБББ Simple Smile!
Галче, чакаме и ти да се включиш с такива новини Simple Smile  bouquet

# 368
Пропуснала съм да спомена ,че предният ми пост е за ГАЛЧЕ
 ЕВИТАHug СТРАХОТНО.Много се радвам,че всичко е наред с беба и че ще оставиш тревогите в миналото .

# 369
  • София
Хелоу  Hug Да почерпя по кафенце или капучино, или кой каквото си пие.  Sunglasses

Мойто бебе пък е много въртеливо, като съм на работа почти през час го усещам че се обажда. Като съм в къщи почти не го усещам. Според мен иска да ми каже да спирам с работата и да си почивам в къщи  Crazy

neci Предполагам че предната ти отчетна е април 2007, щото мойта е март 2007.....тогава ми беше термина. Иво се роди на 3 април....за това не се "познаваме"...до момента  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не е като да не сме активни.

Евита Страхотно е че всичко е наред  Hug

# 370
Галче, мила, очите ми се напълниха със сълзи от радост, докато четях поста ти. Нямаш представа колко се радвам, че нещата имат добър развой и най - вече изглед за добър край. Прегръщам те много силно и ти желая още повече кураж, смелост и надежда  Hug

Евита, тъкмо спрях да подсмърчам след поста на Галчето и стигнах до твоя  Hug Много се радвам на добрите новини  Hug ще ти пиша на лични за доплера, за да не занимавам другите момичета с моите проблеми

Стелс, честити панделки  Hug Да е жива, здрава и много красива момата  Hug

keral, много добре те разбирам за въпросите. Аз питам, но отговорите, които получавам, не ме удовлетворяват. Най - вероятно лекарите смятат, че не е нужно да ме информират в дълбочина, но аз съм такъв тип човек, че искам да знам всичко, дори и най - лошите неща. Някак психически съм по - спокойна.

neci, чудесен палавник си имаш Hug Иначе май е вярно, че момчетата да доста по - палави от девойките. Моята свекърва такива истории ми е разказвала за мъжа ми и брат му, косите са ми се изправяли  Mr. Green

# 371
Евита, браво на вас, чудесно е това, че бебка е здрава!  Hug
Paff , отивай спокойно при Балева, страхотна е!

# 372
Евита, браво, прекрасни новини  Hug
Галче, и за теб продължаваме да стискаме палци, дано след 27.04 и ти да ни поднесеш хубавата новина  Praynig

# 373
Evita страхотно радвам се страшно много Hug
Кокетка абе това за кой е по-палав момчетата или момичетата не е ясно. Аз съм момиченце на мама а тя казва, че съм била бясна като за цяла банда момчета, така че всичко е мното относително. Общо взето май зависи от темперамента на родителите  Grinning
Момчета или момичета няма значение всеки обича децата си независимо от пола и това е най-важното Heart Eyes

# 374
Добро утро мами  bouquet
Евита , Hug радвам се за момата  да ти е жива и зрава и много палава Mr. Green
И да ни пазите момите Grinning Тази седмица е прекрасна!!!
neci,юнака е прекрасен !Да е жив и здрав, ама какъв е готин с бутилката с водата hahaha
Мишленце,мерси за кафенцето Hug
Лек ден мами!

Общи условия

Активация на акаунт