Отговори
# 345
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Галче, ние сме с теб! Резултата ще е хубав  Praynig Много те прегръщам  hug

# 346
  • Варна
Галче, представям си какво сте преживели! Браво за силата и куража Hug Наистина обнадеждаващи новини - радвам се, че потърсихте второ мнение. Прегръщам те и дано скоро всички съмнения се разсеят и изкараш една хубава, спокойна бременност... hug

# 347
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ето я нашата ГАЛКА със добри новини.

# 348
  • София
Галче, съжалявам за целия кошмар през който минаваш. Всички те мислим и стискаме палци, а на 27ми те чакаме с още по-хубави новини  Hug Hug Hug

# 349
Hug Благодаря ви на всички, че сте били с нас, когато ни беше най-тежко.

Галче, сигурна съм че всичко ще бъде наред, само се успокой и ще видиш на 27-ми, че всичко е било само лош сън! НИе всички ще продължаваме да ти стискаме палци, разбира се  Hug Praynig

Още преди малко като те видях че влезе онлайн и разбрах че идваш с добри новини! Толкова се радвам! Simple Smile

# 350
Ееееее браво!  Една от нашите мами- героини е тук при нас HugГалка,много се радвам за позитивизма, силата и куража.Както казва Ив.елина-палцестискането продължава и на 27.04 най добрите новини Hug Hug Hug

# 351
 Продължаваме да се молим, Галче, и да стискаме палци, всички сме с теб мислено Praynig Praynig Praynig Praynig

# 352
Галче, бравоооо! Радвам се много за добрите новини и ще стискам палци на 27ми.

Кокетка, не се ядосвай - и аз така се запалих като ми отказаха да си видя изследвания, но вече ми мина - тия доктори не си заслужават нервите Simple Smile

На всички майчета - лека и мека Simple Smile

# 353
хайде и аз да с еприсъединя към здраво стискащите палчета и много се зарадвах на обнадеждаващите новини от галчето Hug Hug Hug  много ще се  Praynig Praynig Praynig

лека и мека майчета Hug

# 354
Галчеhug много се радвам, мила! Сигурна съм, че всичко ще е наред и няма да спра да го вярвам и да стискам палци!

Аз днес цял ден бях с началника и се прибрах много късно, но поне всичко беше наред. Малко се напрегнах, но има и такива моменти.

Кокетка, моля ти се не се връзвай за глупости. Аз нали ти разказах пък за моята консултация с очен "лекар", дето не можа да ми определи диоптрите даже и само ми светна с едно фенерче в очите и каза - "Вие сте далекогледа, ретината ви е розова, нямате причина за щадящо раждане." Настоявай си за направлението, но според мен по-важното е да намериш наистина добър и кадърен офталмолог, който знае какъв трябва да е прегледа. Иначе и други мами са ти казали - това изследване е хубаво да се направи към края на 7 месец, защото при бременност е възможна промяна в състоянието на очите.
За крака съм чувала от моя приятелка, която наскоро роди, че при нея се е получило няколко пъти, защото при разширението на таза е възможно да се получи прищипване на нерв.

Като споменах разширение на таза, да ви се оплача, боли ме, ама се старая да го понасям стоически. Обаче на моменти направо не се търпи. Опитвам да се разхождам повече, за да го раздвижвам, ама пък тогава започва да ме боли от многото движение... Като пък се заседя, след като се изправя съм като тенекиен човек и пак боли... Няма угодия.

За движенията на бебето - аз го усещам по най-различно време на денонощието, не съм забелязала някаква по-специална активност сутрин или вечер. Единственото, което ми прави впечатление е, че като си затопля корема и на топлото място го усещам. Примерно слагам си ръката на корема, държа я 3-4 минути и побутването се появява там. Но и това не се получава всеки път, така че според мен си е до бебе...

И накрая искам само да ви кажа да сте щастливи, усмихнати, позитивни и да вярвате, че всичко ще е наред. Днес съм малко тъжна, тъй като на детенцето на мой близък поставиха много тежка диагноза и ми е безкрайно мъчно и за него и за жена му. А преминаха през всички видове изследвания и процедури по време на бременността й. Така че няма гаранция в нищо, да вярваме и да се надяваме...

Лека на всички!

# 355
  • София
. Но тя продължава да настоява на нейното и отново ми повтаря, че не съм се съсредоточила достатъчно. Заради тия й реплики снощи до 12 часа стоях будна, защото бебето не мърдаше  #Cussing out

Боже Боже Кокетка, чета и се чудя как може такова безобразие, аз сигурно щях да я изям с парцалитя и да я изплюя тая докторка, моля те съвет- колкото и да е неприятно ослушай се за друг проследяващ АГ.
Аз съжалявам, че още вчера не ти писах, но по време на амниото на мен доц. Димитрова ми каза същото и че трябва да направя доплер и да се види от специалист по фетална ехокардиография. За щастие аз два дми след това вече имах час при доц.Велковски, който гледа доста подробно, но такъв проблем не забеляза, с цялото ми уважение към Димитрова, но на допотопния ултразвук в Майчин Дом, не знам какво видя, но Велковски даже и снимки ми даде с въпросната уж "проблемна зона". Ако искаш пиши ми и ще ти дам координатите му и адреса на мед.център, в който аз вчера бях. И не се коси, това са бели ядове, съсредоточи се върху здравото си бебе и си свиркай.
Аз продължавам да чета, че днес не съм ви чела....нямаше кога!

# 356
Галче, чудесни новини! Много се радвам и вярвам, че всичките ти притеснения са били напразни!  Hug

# 357
Галчееееееееееееее  Hug Hug Hug Много се радвам за добрите резултати.До 27 няма да престана да стискам палци,дори и на краката.Информацията е доста обнадеждаваща,а докторката да си сменя професията.Как така аборт ще те кара да правиш?!!Някои хора незнаят какво вършат!!
Целувки Галче и само позитивизъм!!!

# 358
Здравейте бъдещи мами на септемврийчета! Искам да с присъединя и аз. Докторът ми каза, че бебето е с 2 седмици по-голямо според размерите му и това е така откакто разбрах, че съм бременна. Каза, че по това време на бременността не следва да е така. Направих БХС- всичко е ОК, но още ми е притеснено, защото съм на 37 все пак... Споделете какво мислите

# 359
ГалчеХиляди прегръдки, чудесни новини, много се моля повече да не изпитате  подобен ужас никога и резултатите от ФМ да са най-добрите! Hug
tels-belsЧестити новини в розово, а баткото така ме разсмя с това определение за бебето. Joy
мишчицедобре  дошла, синовете ни са на една възраст и нашия е април 2007. Ще разкажеш за ФМ , дали са ви разрешили с малкия да влезнете и на мен ми се иска да дойдат с мен.
mama_gery Добре дошла. Това, че бебето е по-голямо ми прилича на ранна овулация, струва ми се по-опасно да е п о-малко. Не съм медицинско лице обаче това просто е моето виждане.
КокеткаУжасно е това да получиш  без причина такова отношение, сменяй я и не се ядосвай.
Аз прекарах няколко дни с малкия вкъщи и днес вече беше страшно, отказа да спи и направи 100 бели до вечерта, накрая вече се разплаках ама с глас от безсилие Cry, ма то няма смогване, нещо страшно е и утре отива на детска Naughty

Само да добият представи мамите, които чакат мъжки рожби Wink
Няколко сезонни развлечения

http://necifer.multiply.com/video/item/34
http://necifer.multiply.com/video/item/42
http://necifer.multiply.com/video/item/39

Общи условия

Активация на акаунт