Отговори
# 405
  • Велико Търново
 newsm45

# 406
Benito, много съжалявам за случилото се миличка  Cry
Какво да ти кажа в такъв момент, освен да бъдеш силна и да не се предаваш. Бори се до последно, колкото и трудно да е това, моля се за теб. Знай, че един ден ще успееш и си следвай мечтата, без да губиш надежда  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 407
О Бенито толкова много съжалявам. Cry

# 408
benito нямам думи с който да кажа колко ме боли за теб прегръщам те силно мила newsm45 newsm45 newsm45

# 409
 cryгорката Бенито,милото бебче...отново пак...

# 410
benito  Hug съжалявам мила,това е ужасно  newsm45 newsm45 newsm45 Бъди силна,макар че сигурно е много трудно да си силна в такъв момент  Cry

# 411
benito, много съжалявам, не знам защо понякога се налага човек да минава през такива трудни изпитания, и то не веднъж и дваж. лекарите могат ли поне да ти обяснят защо става така и да се вземат мерки да не се повтори?
прегръщам те и ти пожелавам в най-скоро време да бъдеш овъзмездена за трудностите, през които си минала.  Praynig Praynig Praynig

# 412
Benito ,нямам думи да изкажа съжалението си. Praynigвсичко да въде наред със теб и някой ден бог да те дари с една прекрасна рожба.Мога да кажа че съм го преживяла/и аз миналата година  през септември имах missed и още като се върна назад ме боли и немога да повярвам че ми се случи/
и сега се страхувам всеки ден.Смятах че няма опасност и твоят пост ме срази.
Кураж и дано намериш сили да го преодолееш по-бързо. Hug

# 413
Benito, прегръщам те  Hug Hug Hug

# 414
Benito  и аз много съжалявам.  Cry
Нищо друго не мога да кажа, още съм настръхнала и просълзена откакто прочетох поста ти. Бъди силна отново. Дано другият път вече бъде успешен. Ще се моля за теб  Hug

# 415
  • София
Benito, мила каквото и да кажа в такъв момент не стига! Споделяй, бъди силна, мечтай! Един ден ще имаш най-прекрасната рожба на света  Hug

# 416
  • София
Benito - милата просто нямам думи.  Hug Hug Hug Hug

# 417
Ох, миличка Benito...много много съжалявам, това наистина е най-страшното и нямам думи и аз да кажа колко ми е мъчно. Само искам да знаеш, че всички сме с теб и се надяваме, че както досега ще продължиш смело напред. Но знам колко е ужасна болката...и аз съм имала два аборта и сега като отидох януари месец при док да ме види, тя веднага ми изписа аспирин протект, който трябва да пия до края на бременността и аз така искрено се надявам, че това поддържа бебчо и му помага да се развива....и сега като прочетох твоя пост много ми се сви сърцето...миличката. Само помни, че ще се справиш с това колкото и да е трудно!

# 418
Benito, една тиха и силна прегръдка от мен Cry Докторите нямат ли някакво обяснение за случващото се? Не е честно да преживяваш това отново и отново. Моля се да се намери разрешение за вас, кураж и вяра Praynig

# 419

benito,много силно те   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт