Отговори
# 420
Бенито, съжалявам, дано следващия път е успешен. И от мен една силна прегръдка  Hug

# 421
Benito, съжалявам за случилото се! Желая ти много сила, кураж и вяра!

# 422
Benito, една силна прегръдка от мен  Hug Кураж мила !!!

# 423
  • Бургас
Момичета,от един час се опитвам да прочета страничките от последните два дена и точно щях да пиша ,че много се радвам за Галче и Евита и видях поста на Бенито.И колко бързо сълзите от радост се превърнаха в сълзи от мъка.

Мила Бенито,нямам думи,които да изкажат колко много съжалявам.Аз до сега съм преживяла два аборта и те разбирам ... можи бе само до някъде,но знам колко много боли.Бъди силна и според мен е много важно да говориш за това,не се затваряй в себе си,защото в един момент всичко избива от някъде.Прегръщам те силно...

Нека Господ да бди над нас !!!

# 424
Здравейте мамми!!!
Много исках да пиша днес само хубави пожелания,но след като видях поста на Бенито всички желания ми се изпариха много бързо!!! smile3518 smile3518 smile3518
Мила Бени,кураж,сила,любов и вяра ти желая от все сърце!!!Дано никога повече не ти се случва подобно нещо !!! newsm17 newsm17 newsm17

# 425
  • Sofia
Benito, много много съжалявам, пожелавам ти сила, за да минеш през това ново изпитание ... Искрено ти пожелавам и кураж, скоро да заченеш отново и този път да дойде чаканата рожба!  Hug

# 426
Миличка Бенито, толкова много се зарадвах когато по обяд четях само за хубавите неща които се случват около нас, че сега когато влязох и видях написаното от теб ми стана толкова мъчно, че да ти призная молко си поплаках за теб.  Пращам ти една силна прегръдка и ти пожелавам от цялото си майчино сърце това да е последния път когато преживяваш това. Сигурна съм и вярвам в това. Не губи вярата и силата в теб и бъди сигурна, че господ ще те дари с най - голямата радост в живота на една жена - а защо и не с две. Човек никога не знае.  И сега да не вземеш да се отчаеш. Горе главата и действайте Wink Embarassed и ще чакаме да ни се похвалиш. Горещи прегръдки и целувки.

# 427
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ох,момичета мислех си,че вече няма да се случват лоши неща.БЕНИ много съжалявам миличка.Пожелавам ти в най-скоро време да ни зарадваш с добра новина.Да имаш своя рожбичка.Пожелавам ти го от все сърце.Не трябва да се отчайваш,горе главата,животът продължава.Най-важното е да не губиш кураж и да си силна духом.

# 428
Бенито Hug
За твоите ангелчета Flowers Rose Flowers Rose Cry

# 429
benito, мила, кураж и сили Praynig

# 430
БЕНИТО, миличка много кураж и вяра. Дано това е последния път, в който изпитваш тази болка. Пожелавам ти следващият път всичко да е наред. Много  Hug  Hug  Hug

# 431

9 МАРТ - Подготовка за раждането.
Лектор - д-р Любомир Дамянов, акушер-гинеколог, председател на Асоциацията на българските акушер-гинеколози.

МираМира, миличка утре е 9 април, а не 9 март. Лекциите в The Mall са всяка втора и четвърта сряда от месеца.

# 432
  • varna
Бенито,съжалявам...незнам какво друго да кажа!
Аз днес бях на ФМ-всичко е наред,органи,системи-работят,раце,крака на мястото си с по 5 пръста..всичко е ОК за сега.И видяхме и пола на бебето-ще си имаме момиченце!
Баткото е много доволен!

# 433
Бенито, в такъв момент думите са излишни. С теб сме се засичали в проблемното, просто това са едни големи мъки, но аз съм сигурна в положителния изход на нещата.  Hug
 Cry

# 434
 smile3518 Бени,съжалявам!Не губи кураж! Потърси компетентно мнение по въпроса.Отиди при ендокринолог да ти видят нивата на хормоните.Аз ще се повторя,че имам координати на гинеколог-ендокринолог,но е във Варна.Ние сме с теб и се молим скоро да ни зарадваш PraynigБъди силна Hug

Общи условия

Активация на акаунт