Отговори
# 435
Бени, нямам думи да опиша какво почувствах като прочетох поста си. Много съжалявам, не мога да повярвам... дано следващият път успееш да се зарадваш истински и да прегърнеш бебчето си! Много съжалявам, тъгувам с теб SadSadSadSadSad

smile3518 smile3518 smile3518

# 436
paff, честита девойка  Hug Жива, здрава и много красива да расте  Hug

Мамчета, моето кръвно се оказа, че е ужасно ниско - 90/60, направо съм като парцал. Отивам да си взема един душ, после нещо за вечеря и се мушвам в кревата да зяпам филми.

П.П. По - напред в темата бяхте писали за среща на 22. Аз все още не съм сигурна дали ще сме в София, но ако останем тук, много ще се радвам да се видим и на живо със софийските мами и една варненска. Та ще помоля, ако има отделна тема за срещата, някой да ми пусне линк  Wink

Хубава вечер, момичета  Hug

# 437
  • София
Бени, съжалявам искренно, че животът е така несправедлив към теб! Не спирай да вярваш, че един ден щастието ще дойде и при теб! Лекарите какво казват, защо така се случва? Потърси най-добрия специалист и не се отчайвай! Прегръщам те!  Hug

Bubulina82 сега видях, че съм се объркала. Съжалявам за сгрешения пост Embarassed

# 438
Кокетка то и аз съм с ниско кръвно,но пък ти направо биеш рекордите Simple Smile Както се казва имаш кръвно като на умрял заек  Joy Почивай си и хапни нещо шоколад или кола за вдигане на кръввното ...пък утре да си по-добре ти пожелавам !!!  bouquet
П.П Пафф, хайде да ти е честита момата  stork-girl
А,и да се похваля днес бебо не ме остави на мира- цял ден нещо си мърда,танцува ли или нещо спортува незнам ,ама днес ми е весел ден !!! Grinning Hug Hug Hug

# 439

Кокетка, пий айрян с много сол, аз също съм с 90/50 Sad

# 440
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да ви се похваля-купих си страхотен панталон от Уай Кики за 30лв.,а не беше даже и намален.

# 441
mi vida, недей така, това ще значи, че аз цял живот съм "мъртъв заек". моето нормално кръвно варира от 90/60 до 110/70

стелс, аз прочетох други постове на бенито, надявам се да не се сърди и видях, че си е направила всички възможни изследвания преди тази бременност. Дано да има сили за още един опит и той да е успешен Praynig Бени, отсега нататък винаги ще бъдеш в молитвите ми миличка Cry Hug

Иве, честита придобивка  bouquet

# 442
  • Варна
Бени,, аз не пиша в тази тема, но се вмъквам тук, за да ти дам подкрепата си и да ти кажа колко много съжалявам и ми е тъжно, това което си преживяла и това, което в момента преживяваш. Бени, аз също ще се моля за теб, Бог да ти даде кураж и сили да продължиш напред, да те дари със жива и здрава рожбичка  PraynigHug-те

# 443
paff,честито за дъщеричката Hug
Ив, честито да си ги носиш със здраве Simple SmileГалче,стопляш ми душата като видя ,че си при нас  bouquet

# 444
Момичета, споделете колко кг сте качили до сега.
Аз започвам 20 г.с и до сега съм качила 9кг. Струва ми се ужасно много! При първата си бременност качих общо 11кг, а сега!!!!!!

# 445
raleva,аз прекарвам 90 % на дивана или в леглото и съм сложила 5 кг #Crazy а съм в 16 г.с не ми се мисли  ooooh!

# 446
Диде Hug, ако е рекъл Господ до края да съм с вас Praynig

Ралева, аз съм качила 2кг до тук, но кг са последното нещо, за което бих се тревожила при една бременност Peace

# 447
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Галче ще бъдеш с нас,няма да те пуснем.  love001Дидка,Галче благодаря ви!  bouquet

# 448
  • Асеновград
Benito, толкова много съжалявам Cry.Бъди силна миличка, една голяма Hug от мен.

# 449
Бенито  Hug много мъчно ми стана за загубата ти  Hug Желая ти от все сърце следващия път бременността ти да е успешна! Не губи надежда!

Евита, радвам се, че твоята бебка е здрава   bouquet

Галче, толкова е хубаво, че отново пишеш и то с такива хубави новини  Simple Smile Вярвам, че всичко е наред с бебчето  Hug

И аз съм си с ниско кръвно като Галчето, 90/60 за мен си е нормално. Понякога качвам до 100/70, но повече не  Rolling Eyes. Предния път на консултацията сестрата ми измери кръвно 85/50  и остана смаяна Shocked

Общи условия

Активация на акаунт