Отговори
# 495
  • Варна
Много Ви благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug
Много зле се чувствам търся причини да се обвинявам,но стриктно спазвах указанията на доки и въпреки всичко не е било писано да стане  :.Боли ме много но все ще се оправя  smile3518 smile3518 smile3518
Мила, Бенито, разбирам, че ти е много трудно. Аз също минах през това да търся причини, да се самообвинявам, да търся къде сбърках, какво можех да направя, за да не изгубя детето си... Не казвам, че съм успяла да надмогна изцяло самообвиненията.. Това обаче, не е пътя.. Ти си майка и съм сигурна, че си направила възможното ( а като четох какво си преживяла - май си направила и невъзможното )да сбъднеш мечтата си и да имаш рожба.. Наистина тази мъка и болка не се преживява никога. Трябва да сме силни и да се научим да живеем с нея, за да продължим напред. Пожелавам ти сила , за да не те сломи тази загуба, надежда и кураж да опиташ отново! Прегръщам те  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose - за твоите ангелчета  Cry

# 496
Бенито,не се обвинявай ти си направила и следвала всички наставления.Много скоро ти и таткото ще сте много щастливи  Hug Hug Hug
Стелс,скорошно възтановяване  Hug Hug Hug

# 497
Мами,някой да се е чувал с Тара?Сигурно са и направили амниоцентезата.
Ох ,ще ми повярвате ли ама така като някоя от вас не пише ден -два и ми се въртят мисли в главата....

# 498
Бени, това което се случва е нечестно и несправедливо Cry, но в теб има много сила и кураж, миличка. Ти за нищо не си виновна. Искрено ти пожелавам да не убиваш надеждата в себе си и да направите още един опит след време. Животът е за смелите Hug

Тара Praynig

Стелс, не се давай на болестта. Дано бързо да оздравееш и да се радваш на пролетното слънчице Hug

Ние днес имаме повод за празнуване.  На тази дата преди 10 години се запознахме с мъжа ми. За наше щастие днес температурите тук са пролетни 15 градуса и решихме да празнуваме на открито. Ето малко снимки, на който му е интересно как канадците посрещат пролетта Heart Eyes

http://www.facebook.com/album.php?fbid=1775259659657&id=1184 … 2&aid=2092189

# 499
бенито искренно ти съчувствам мила spoko просто немога и да си предсатавя каква болка изпитваш.наистина недей да се обвиняваш,защото ти най-силно го желаеш и си се борила за това.сигурна съм че скоро ще бъдеш възнаградена за мъките си Confused Hug Praynig

стелс скорошно оздравяване мила,много гадно....

и аз нещо започвам май да се разболявам и още утре,че сега нямам,си взимам осцилококцинум.дано го хвана навреме и да го предотвратя че двама болни вкъщи ми стигат Rolling Eyes ooooh!
тара стискам палчета всичко да е минало добре Praynig
галч честит ви празник,обичайте се много и бъдете едно щастливо семейство и септември да се увеличите с още един член Hug Hug

# 500
Бени  Hug
Тара, надявам се всичко да е минало добре  Praynig
Галче, честита ви годишнина   bouquet. Били сте на страхотно местенце и си личи, че много хубаво сте си изкарали. Каката е голяма сладурана и ти е одрала кожата  Heart Eyes

Както вече знаете аз днес се вихрих в кухнята, който иска да види без да му се дояде да заповяда тук, ако има заинтересовани ще дам рецептите  Party

Лека и спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 501
Мадленка, голяма си майсторка  bouquet Заинтригува ме с Наан-а. Може ли рецептата Hug

# 502
Галче, за съжаление само нана не съм го правила, поръчах го по Интернет, дойде вакуумиран, аз само го затоплих малко във фурната. Ако се разрових в нета може и да намериш рецепта.

# 503
Галка,да сте живи и здрави и да остареете заедно  Hug.Местенцето е разкошно,тишина ,природа, а малката принцеса е много сладка .
Мадленка,аз само питката като видях и ми се зави свят ooooh!Това чудо  е толкова трудно за изработка,.А за останалото няма да коментирам....Абе май ще трябва да си спретнем тема за почитатели на кулинарното изкуство Grinning

# 504
БениГоляма мъка изпитах като разбрах за случилото се. Ужасно съжалявам, никой не заслужава такава мъка Sad Sad Sad ДАно скоро имате щастието да станете родители Praynig
ГалкаИзглежда добре сте се позабавлявали, особено малката сладурана.
Eniq, МиленкаКак са дребните? Леле като имат температура е най-кошмарно, дано бързо им мине/компот от малини е безобидно средство за сваляне на Т/
stels-bels Дано скоро да се похвалиш с подобрение, има един хомеопатичен спрей за нос -еуфорбиум, той е против различни видове хрема. Може инхалация с лайса и сода да ти помогне при мен беше много ползотворно при лечение на синузит.
Евита Много  се  радвам на хубавите  новини   Hug  !!! 

# 505
Добро утро,

Галче, много хубаи снимки-имате си вие в Канада толкова ранообразни неща, които можете да правите в свободното си време. Завиждам ви. И честита годишнина, да се обичате мноооогооо и септември месец да сте 4ма Simple Smile

Мадленка, какво да ти кажа, останах без думи. От къде тези кулинарни умения, завиждам ти...

Муцунки, хубав ден на всички и да не се давате на болестите!!!!!

# 506
галче много хубави снимки.Много ме заинтригува това сладко от чушки Mr. Greenкакъв му е вкусът.

# 507
  • София
Привет момичета,

да ви кажа, че и аз я мисля Tara, не ми е писала и на мен, а и писах и ЛС, надявам се всичко да е ок, би трябвало утре да я изпишат по моите изчисления. доц. Димитрова си знае работата и се надявам амниото да е минало успешно. Стискам й и аз палци и често мисля за нея. Леле само като си представя ако е останала там през цялото време в каква мизерия лежи, ужас......аз утре отивам с мъж ми да дарим телевизора в Майчин Дом, ходих и купих антена вчера от Техномаркет, разклонител и ще напиша и едно писмо на всички майчета там,  да го пазят като този в къщи си:-) И после ще ви пиша как е минала и тази емоция.

Бенито,

искам да те посъветвам нещо, не се затваряй в себе си, не се обвинявай и не губи надежда, винаги има НАЧИН, винаги се стреми към светлината в тунела, никога не се давай и не падай духом, съдбата ти праща поредното изпитание, много пъти съм била на дъното, ствай и продължавай, бъди СМЕЛА, съдбата обича смелите. Покажи й че си такава. Прегръщам те!

# 508
Vio мила много се радвам за вас ,че сте успели да се преборите да имате детенце и ти желая на теб и всички мами тук септември да гушнем най-сладките бебоци! smile3525

# 509
Бени, аз също съм имала периоди на самообвинения за загубите си, но като се върна назад не съм правила нищо, което би застрашило бременостите, просто се случва. По-скоро съм се дразнила на неосъзнатите майки, които изобщо не разбират как са забременели и как им протича бремеността, но това е пак етап от мъката, реално никой няма вина  Sad
Галче, Честито за годишнината! Бъдете много задружно и щастливо семейство и един прекрасен подарък септември   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт