Отговори
# 480
Кокетка разбира се  Hug
Ще правя това и това с традиционен басмати ориз. Когато е готово ще пусна и снимки  Wink
Ако има много пощаливи да не четат, ако не ще ми идвате на гости  Hug

Ох,тази корма как я обичаааамммм!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 481
Ти там от Острова да не се обаждаш, че винаги можеш да отидеш и да си вземеш take awey, а ние тук трябва да се мъчим  Crossing Arms
Да не ми се обидиш  Hug, аз също в Англия се научих да хапвам индийско, тук в София съм обиколила половината индийски ресторанти и не същото беееее  ooooh!. Между другото къде точно си в UK, ние живяхме малко в Лондон, Две години в Портсмут и година в Саутхемптън. Много ми липсва и в момента, в който отворят пазара за работници от БГ ще се пробваме пак  Peace

# 482
Ooo,Мадленка,права си права си!  Grinning Индийския ми е на 2 мин пеша..хич не се оплаквам от към липса на корма  Grinning Не сме далече от вас значи...в момента и за сега живеем в Овертън...едно мн красиво село което се пада точно в посока от Лондон към Саутхемптън и Портсмут.В Саутхамптън съм ходила...много ми хареса...на хубави места сте живяли и до окена освен това Simple Smile
   А относно килограмите да се включа и аз за сега съм минус 2,но като се има предвид,че в начлото свалих 8  #Crazy.Сега вече нещата се нормализираха и ще видим какво ще става....

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 20:37 от *Lucky*

# 483
Здравейте,
Моето кръвно е 100/70 последно преди 2седмици го мерих и ми е добре.Винаги съм била с ниско кръвно.Относно размерите на шийката на матката не са ми я измервали или поне незнам.В предаване на Гала-Марков показа на ФМ колко е дължината,а аз съм на 10.05 на ФМ.
Качила съм +7/8 килограма а си бях обличка,но за сега съм добре.Хапвам си на няколко часа,като сутрин ми е силна закуска а през дена на плодове и саладки.Но при всеки е различно,важното е да сме здрави  Grinning Grinning Grinning
Аз съм на работа и ме вбесиха но това е друга тема...
Галче радвам се че си сред нас  Hug Hug Hug

Хубав ден и позитивни мисли  Hug Hug Hug Hug

# 484
Бени, искрено съжалявам!!! Много мъчно ми стана, гушкам те!!!
Галче, носиш ми радост с постовете си, и това че отново си на линия  Hug
И моето кръвно си е нисичко по принцип, но не се притеснявам, защото се чувствам добре!!!
Благодаря на Васи, за поста относно пронизващата болка, че снощи си изкарах акъла с това чудо... едва дишах  #Crazy Но днес се чувствам добре и се успокоих!
Килчата ми са +2, но имам чувството че са +10  hahaha, не е за вярване, дори хората около мен ме питат"сигурна ли си, че са само 2"  newsm78
Бях се постреснала като четях, че често усещата бебоците, нашето явно е мързеланче  Mr. Green Но днес доста активно си се върти извътре и  ме радва  newsm44
Това от мен за сега, целувам ви всички по тумбачетата сладки   love001  love001  love001

# 485
здравейте
днес сме малко по-добре(казвам го тихичко да не ме чуе дявола) Rolling Eyes

това за мъжете и на мен ми е много познато-все ми казва"ама сега защо се ядосваш,я не се ядосвай и не се занимавай с глупости" #2gunfire #Cussing out

# 486
Здравейте  момичета  - аз вместо да  се оправям мвсе по-зле ставам .... Sad
 Полуих  оток  на носната  лигавица и  никакви  капки не помагат  ... все едно  някаква клапа  имам и  в момента  е затворена ...   ooooh!
 Вера  си пуснах  и  кръвна картина и  урина -  имам анемия хемоглобина ми  е паднал  на 98 при  все , че долната  граница за жени  е 120 .... Него  ше  го оправим лесно - позвам с  желязотои  с богатите  на желязо  храни! Аз по принцип  съм анемична !  ooooh! Whistling Whistling Whistling

Много  се  радвам на хубавите  новини  за Евита  !!! Hug Hug
 Пожелавам на всички : -  бебета  здрави  и  на термин!!!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 487
  • Велико Търново
Стелс и аз си падам малко анемична и напоследък само на зелени салатки, лапад и коприва налитам Wink То сега им е сезона, де. Така, че няма страшно предстои сезон богат на витамини желязо и всичко необходимо за балансирано хранене  Hug

# 488
Много Ви благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug
Много зле се чувствам търся причини да се обвинявам,но стриктно спазвах указанията на доки и въпреки всичко не е било писано да стане  :.Боли ме много но все ще се оправя  smile3518 smile3518 smile3518

# 489
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
БЕНИТО не е нужно да се обвиняваш.След като си спазвала всички наставления на доки,значи причината не е в теб.Аз съм на мнение,че природата си знае работата.Бъди силна и не се отчайвай.  love001  love001  love001

# 490
Бени  spoko
Иска ми се да мога да те прегърна истински и да поема поне малко от твоята болка  Cry

# 491
Бени, мила, сигурна съм, че по никакъв начин и с никакви твои действия не си допринесла за сполетялото те нещастие. Моля те, не се самообвинявай, моментът е достатъчно тежък за теб и без това  spoko
От познати, преминали през подобни препятствия знам, че не се преживява, просто свикваш да живееш с болката, но въпреки това от все сърце ти пожелавам и се надявам, че ще успееш да намериш сили, кураж и надежда да преминеш през това препятствие и да поемеш по пътя на бременността и майчинството в най - скоро време.
Прегръщам те силно и се надявам, че с нашите постове успяваме да облекчим поне за малко нещастието ти.
Бъдете здрави и силни с таткото  Hug

Стелс, скорошно оздравяване Hug

# 492
Стелс дано те пусне тази настинка дето те е хванала по-скоро.Оправяй се ,миличка!
Бенито,кураж.Не е справедливо да обвиняваш себе си.Моля те да бъдеш силна за пореден път и аз искрено вярвам и се надявам скоро да се радваш на едно детенце. Hug Hug Hug

# 493
Бени, пожелавам ти много сила и кураж, сигурна съм, че скоро ще бъдете много много щастливи !

Много ми е мъчно за теб Sad

# 494
Бени, с тези самообвинения не си помагаш, мила! Горе главата! Hug
Сънчо, няма нищо за показване от излета - такъв вятър ни брули, че ни риба видяхме, ни нищо Simple Smile
Стелс, да оздравяваш бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт