Отговори
# 645
Като споменахте за движенията на бебчетата, да попитам вие вече истински ли ритничета усещате или все още само гъделичкане?

# 646
Тара,това ,че си бягала от часове да си остане между нас Лош пример ще дадем на децата  Mr. GreenОбяснявай им след време колко си била примерна и тиха hahaha
Сънчо,добре, че е било салата ,а я си представи някое завъртяно блюдо ooooh! е тогава човека щеше да се види в чудо Whistling

# 647
Галче аз усещем по-скоро някакво потупване и само понякога се усеща като си сложа ръката.Но разбира се аз незнам как е при истински ритник.Мамите с опит да споделят Simple Smile
А исках да ви кажа,че досега си правих всички възможни калкулатори за пола(над 10) и всички ми излизат момиченце  newsm44 Само на единия,който е по дати на зачеване незнам Blush защото май през ноща е станало и незнам дали е след 00ч. или преди...хаххаах Разбира се много не им вярвам,ама е така за забавление  hahaha

# 648
Галче при мен има и ритници и то доста силни но са рядко по скоро все още е с потупване и усещане как се движи Simple Smile

# 649
Като споменахте за движенията на бебчетата, да попитам вие вече истински ли ритничета усещате или все още само гъделичкане?

Аз още нищо не усещам  cry, вече нямам търпение да отида на ЖК да види лекарката ми всичко ли е наред....  Praynig Praynig
Знам, знам че е рано, че е индивидуално, че зависи от много фактори - плацента, позиция и пр но как да се спра да се паникьосвам не знам #Crazy

# 650
Милен ка,да е жив и здрав татето за да може да ви радва и да ви прави щастливи Simple Smile
Относно движенията на бебчо-вече ясно различавам кога рита и кога просто се мърда,дори го виждам LaughingЗатова все си оголвам корема и само като усетя примърдване и веднага започвам да гледам боксовия мач ShockedЧудно ми е как толкова малко и крехко същество,тежащо едва 200 грама да раздава такива шутчета,че чак и да се виждат през корема.. Thinking

# 651
Момичета, днес цял ден ме приболява дясната гърда откъм мишницата..нямам бучки на пипане....на някоя случва ли  й се да я боли?????

# 652
Мен ми се е случвало няколко пъти многоо силно болезнен бодеж... Rolling Eyes

# 653
Здравейте момичета.Днес и ние  сме с новини бяхме на преглед всичко е наред вървим си точно със седмиците и всичко е по план тежим 266 грама даже малко сме по голямки май ,имаме най сетне и новина за пола.....ще си имаме момченце Peace
За малко пак да ни се скрие,но успяхме този път да го издебнем и видяхме мъжкото достойнство което така усърдно криеше Laughing и после взе че се засрами и като ни  обърна гръб и до края ни се сърди така newsm78 Thinking Laughing
Голямо щастие дядовците място не могат да си намерят пък за таткото да не говорим.
За ритниците и аз вече ги усещам много често,незнам силни ли са слаби ли са ,но доста се усещат и толкова ми беше чудно как  такова малко човече,което тежи само няколко грама  успява да ритне  така newsm78а но усещането е прекрасно Praynig

# 654
ГЕРИТО, и аз съм така. Даже преди да идем на втория ултразвук, когато ни казаха, че е възможно дори вече да е мъртъв плода и съм лежала 1 час и съм молела бебчето да даде знак, че е живо и нищо. С Диди помня, че бях 17седмица като я усетих като гъделичкане, но шутовете не помня кога точно започнаха Rolling Eyes А сега и точната седмица не знам даже, като не си знам датата на последния цикъл Blush

Но да ви кажа малко новини от нас. Ей сега ми се обади докторката от ген. консултация. Каза ми, че резултатите от БХС са излезли и са прекрасни /тук се изследва риск за Даун (1:42000 е моят, тризомия 18 и спина бифида, за тях не знам точните цифри, но рискът е много малък/. Но въпреки всичко утре ще отидат до болницата и ще искат да сравнят на място снимките от двата видеозона. Дай Боже да успеят да открият причината за тези така различни резултати Praynig И после утре или в сряда ще ми се обади да каже какво са установили. Между другото ми каза, че е възможно дори при вкарването на данните в компютъра да са вкарали снимките на някоя друга бременна под моето име Shocked, а наблюдаващата докторка получава само текстовото заключение без снимките, защото не е специалист в разчитането на ехографски снимки. Другата възможност е да си е моя ултразвук и двата пъти, но интерпретацията на първия да е подвеждаща.

Във всеки случай съм безкрайно благодарна на тази лекарка, която толкова присърце взе нашия случай и не искам какво бяхме на път да направим, ако не се бяхме срещнали с нея  bouquet  bouquet  bouquet

# 655
Галче, не съм се съмнявала в тези резултати! Много е радвам

# 656
Галче много се радвам мила и съм сигурна че всичко е наред и това е една ужасна грешка ,за  която  нямам думи просто как е възможно такова нещо незнам ...........#2gunfire

# 657
Галче, страхотна новина. Нямаше начин просто да е друго яче, тук толкова жени се молехме да е грешка. Прегръщам те! Hug

# 658
Да не включа за кърменето. Реално няма пряка връзка между това, което яде майката, и състава на кърмата. Кърмата има сложен състав, който се формира от компонентите на кръвта и лимфата, а не от храната в стомаха. Така че няма връзка. Само изкуствените добавки като оцветители и лекарства попадат в кърмата. Единствено майките, които имат хранителна алергия трябва да внимават с храните, които я предизвикват.

# 659
Галка, HugТова е прекрасна новина!

Общи условия

Активация на акаунт