Отговори
# 660
Браво Галче!!!Страхотни новини!!! Hug Hug Hug Дано се разбере от кого идва тази нелепа грешка,че да знаете поне какво е станало и заради кого сте изхабили толкова нерви...ама сега възстановявайте нервите и само усмивки и безкрайно щастливи моменти ви желая!  bouquet

# 661
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Галче, казах  ти аз, че до септември тука ще седиш  Hug

# 662
Галчетака се радвам на това потвърждение, дано скоро напълно се успокоиш и да се радваш на бременноста си. Hug

# 663
галче много се радвам страхотни новини и дано все по-хубаво да стават всеки път когато пишеш,та така доооо септември чак Hug

керал браво и на теб за хубавите новини,наистина не трябва толкова да се шашкаш Peace

пропуснала съм да поздравя и тара за това че е минало добре амниото,а за добрия резултат не трябва и да се замисляш даже,при толкова вълшебни палчета стиснати тук няма как да е друго Hug

честит рожденник на миленка,много да те слуша,да е най-грижовния тати и съпруг и много да те обича  bouquet

днес краско цяял ден е кисел заради предстоящото никнещо зъбче,хем ми е криво че само мрънка,но хем като си помисля колко е гадно да те боли зъб и ми става мъчно Rolling Eyes

хайде оставям ви,аз в сряда съм на среща с бебчо,засега усещам леки ритничета не са чак толкова силни,даже по-скоро побутвания.
лека и мека Hug

# 664
Здравейте момичета Simple Smile
Много се радвам за Галчето и за Тара, стискам палци и при двете ви скоро да се чуе последната положителна дума и повече да не го мислите чак до края, когато ще се гушкате с малките бебоци.

За витамините аз при себе си установих, че от тези на Джеймисън имам запек и ги смених с Мама Протект и вече нямам такива проблеми.

И последно да ви се оплача, защото ми е голяма мъка на душата... Отидохме днес след работа да си купим с милото готварска печка, прибираме се доволни с новата придобивка и хоп - вратата отключена. Целият апартамент нагоре с краката, всичко обърнато наопаки, а имахме много пари вкъщи, бяхме теглили за разни плащания до края на седмицата... и всичко го няма. Другата седмица щяхме да ходим в Гърция за Великден... сега никъде няма да можем да отидем... Но не е това най-важното: просто усещането, че някой ти е ровил в нещата е отвратително, пък и от 3 месеца живеем тук, толкова труд вложихме да направим всичко, тъкмо се радвахме, че вече свършваме и... Ама майната му, да сме живи и здрави, другото ще го преболеем.

Лека нощ, аз ще се опитам да поспя, макар че ще ми е трудно. Котьо и той ходи под стрес, добре че на него не са му направили нещо... Ама да не ви натоварвам повече - гледайте си здравето, защото материалните неща ей така изчезват за няколко момента...

# 665
ЖАДЕД много съжалявам за това което ви се е случило,напоследък взеха да зачестяват кражбите за съжаление.наистина е доста неприятно,само ти пожелавам по-бързо да се съвземете и да сте добре,другото само да сме живи и здрави се постига,понякога по-трудно но с повече упоритост става.

лека вечер ви желая Hug

# 666
Мила Джадед,не се ядосвай!!!Знам,че сега ви е много трудно и сте шокирани и се чувствате излъгани и измамени,но не си заслужава нервите тия малки ,нещастни хорица..Има една приказка: Господ бави,но не забравя!!Аз не съм силно вярваща,но знам че всичко на този свят се връща рано или късно,добро или зло .Лека нощ Hug

# 667
Галче, и аз не се съмнявах, че ще има хепи енд този кошмар, виж само колко много мами се молехме ежедневно за теб и бебчо, почти никой не поиска да повярва, че това е истина- започвам да вярвам в чудеса  Hug Hug Hug

Djaded много е неприятно това, което се е случило, но гледай напред. Вие да сте здрави, парички се печелят, ако има здраве Simple Smile На мен ми е обеца на ухото пари в нас -не, но се случва да имаш понякога, боже какви хора има на този свят, нямам думи!!! Ще ти е гадно, няма начин, но се постарай да не го мислиш чак толкова много, да не вредиш на бебчо. Пак ще съберете парички, знам какво усилие е и колко е трудно и тежко и колко лишения има, но все пак не са най- важното пустите пари  Hug Hug Hug

Лека нощ и от мен Simple Smile

# 668
Добро утро на ранобудките!
veronika честити  stork-boyгащи!Страхотно е да знаеш пола ,а не да се чудиш в женски,мъжки или среден род да говориш на бебчето.
Галче толкова е хубаво че се отърсвате леко по леко от ужаса който изживяхте и вярвам че краят на кошмара е много близо.Дано ти дадът обяснение за грешката,но по важно е бебето да е добре и да се роди живо и здраво,нали така? Hug Hug
jadedужасно преживяване сте имали.Трудиш се,печелиш и накрая някакви вандали с лека ръка разрушават част от това.Горе главата,пари се изкарват,но наистина звучи ужасно. Weary newsm12 smile3518
Дано никога не ни се случи/уж сме взели мерки.При нас има охрана на кооперацията и камери навсякъде и пак си мисля че нищо не ги спира ако си решат./Гадна работа...................... Sad Sad Sad

# 669
Галче, прекрасни новини, всички сме убедени, че е станала ужасна грешка и на 27ми ще се потвърди това!  Hug
Мисля че вече мога да се похваля, че усещам бебока, точно като пърхане, като гъделичкане, което е нежно, не е болезнено. Беше време, предвид че съм почти 20та седмица. Обяснявам си го с факта, че съм по-закръглена, ама де да знам, важното е бебо да е ок. По-нататък като почнат да ни шутират... Laughing

# 670
Здравейте и от мен!
Галче, браво за хубавите резултати  Hug
jaded това, което ви се е случило е ужасно, но гледай ти и бебето да сте добре, това е най - важното сега  Hug

# 671
Галче браво, добри новини засега  Hug
Дано добрите новини не спират и накрая всички тук по едно (две  Mr. Green здрави бебета да гушнем  Praynig)

# 672
Галче и за минута не съм се съмнявала в добрите новини, които споделяш с нас  Hug
jaded много съжалявам миличка, нямам думи просто, чудя се до кога ще се случват такива безобразия в безобразната ни държава  #Cussing out.  Едно голямо гуш от мен  Hug
Lillebi ще те помоля да се въздържиш от такива крайни изказвания относно кърменето, защото доста от майките тук са първескини и още нямат никаква идея са какво става въпрос. На всякъде в компетентната литература и всеки компетентен консултант по кърмене съветват да не се приемат алергизиращи храни от майката по време на кърмене, защото субстанциите им се отделят в кърмата. Поправи ме ако греша, но по твоята логика може да се приемат всякакви медикаменти по време на кърмен, защото няма да навредят на бебето, така ли?  Thinking

Яхнах метлата рано сутрин  afwitch

Хубав ден ви желая  Heart Eyes

# 673
  • София
Галче супер новини. Всичко ще е ОК.
За усещането на бебчо аз нищо не усещам. То и миналия път си беше така добре че се случи един инцидент та почнах да го усещам. Беше някъде към края на  шестия месец.

# 674
Галче, чудесни новини Hug Още малко и кошмарът ще свърши  Hug

jaded, това е направо ужасно #Cussing out Е...ти и държавата. Хората толкова са се овълчили, че просто нямам думи  #2gunfire

Мадленка, я да слизаш от метлата, че хич не ти отива Mr. Green

Залавям се за работа. По - късно ще вляза пак да ви видя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт