Отговори
# 135
Добро утро:)
Галче  newsm17 newsm17 newsm17 всичко ще бъде на ред.
За килограмите аз не съм качила нито един ( за сега .)
Късмет на всички, които са на прегледи.
Ставам, че от 10ч. сме на лекция в МОЛ София.
Хубав и слънчев ден  Hug

# 136
  • София
Галче,

стискам палци и аз от болницата......дано всичко да е ОК!  Praynig
Иначе аз продължавам да си тъна в мизерийка тук, никой, ама никой не влиза в нашата стая, даже и санитарка за да почисти, не знам знаят ли, че има хора в нея?! Simple Smile
Стискайте ми плаци да ме пуснат по-скоро.....
Поздрави на всички

# 137
Добро утро и от мен! Галче,  Hug
Евита, ужасно е това, което казваш, дано по-скоро излезеш от тая мизерна болница!
Днес цял ден няма да имаме ток - профилактика някаква - и няма да мога да ви чета  Crossing Arms Ще ми липсвате, да знаете!

# 138
# 139
Добро утро и от мен,
Галче, дай боже всички притеснения да са били напразни  Praynig Praynig Praynig

# 140
  • София
Нека се обединим в молитвите си и тази прекрасна майка да бъде щастлива!Вярвам в нашата позитивна мисъл и енергия!Галче,ние сме с теб    newsm17 newsm17 newsm17[/b]

Praynig

За коремчето - днес сутринта ставам и мъжо ми вика еййй тъкмо щях да ти кажа, че си пуснала корем и се сетих, че си бременна Crazy

# 141
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, лейдис!
isita, много ме разсмя да знаеш  Joy
Влюбена съм в една количка, от няколко дни обикалям, обикалям и оня ден си намерих моята. Довечера пак ще ида да я побутам и ще ги измоля да ми я дадат да пробвам дали ще влезе в асансьора - точно 68см е широк и съответно количката е точно толкова  Crazy Цяла нощ си я сънувах  Heart Eyes
Хубав ден от мен и аз се присъединявам към мамите в Мола.  Hug

# 142
isita
За коремчето - днес сутринта ставам и мъжо ми вика еййй тъкмо щях да ти кажа, че си пуснала корем и се сетих, че си бременна Crazy

Исита, мъжът ти много ме разсмя  Joy Joy Joy И моят корем изведнъж придоби гигантски размери, но днес четох, че бебето е към 15-16см вече, така че е нормално да растем и ние с него.  Grinning

# 143
Дано на Галче да се размине най-лошото... Praynig

# 144
Дано на Галче да се размине най-лошото... Praynig
Дано !!!  Praynig

# 145
Галче,  newsm17. Стискам палци и съм убедена, че всичко е едно голямо недоразумение  fingerscrossed
Еви, радвам се, че всичко е минало добре  Heart Eyes. За мизерията, просто нямам думи. Аз родих първия път във Втора градска, беше много чисто, в стайте чаршафите и пердетата в едни оранжево-жълти тонове, много свежо. Единствено общата баня и тоалетни бяха пред разруха, но чисти. Веднага като ме изписаха и затвориха отделението за основен ремонт и сега всичко е просто прекрасно, мисля, че пак там ще раждам  Sunglasses
Керал, плацента фундус значи, че плацентата е закрепена за дъното на матка или просто казано за "тавана" й. Няма нищо притеснително, когато е превия става дума за потенциален проблем  Peace
Рони, отиди при гинеколога или джипи-то, дано не е нищо притеснително  Hug
Исе и твоя  Митко, като моя Косьо, все по някой бисер ще ръснат  Joy

успех на всички, които им предстоят прегледи и манипулации  Hug

Васи, защо така се втелясваш за глупости бе момиче  Naughty Не е хубаво, вредиш си така. Нищо му няма на бебето, първо е много малко и второ околоплодните води, кожата и мастната тъкан го пазят. От едно неволно отпускане на ръката върху корема нищо няма да му стане. Али доста пъти ме е рита, но не силно в корема  Whistling

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 10:02 от Мадленка

# 146
Галче, и аз стискам палци и се надявам за най-хубавото за вас!  Hug

# 147
  • Варна
Галче, ще мисля за теб! Дано всичко се окаже кошмар и резултатите от амниото и ФМ да са добри! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Евита, точно сега усмивката и оптимизмът ти трябва да ти помогнат! Ние сме стеб и те мислим Hug Hug Hug

Ения, представям си какво ти е с болно детенце. Sad Дано скоро се оправи малчугана!  Praynig

Исита, мъжът ти много ме разсмя  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 148
Обадих се преди малко по телефона на гинеколога. Говорих с акушерката, каза че всички резултати са повече от перфектни. Обясних й за лимфните възли, и тя пак уж гледа резултатите и каза, че са просто чудесни. Ако е започнало някакво изменение, ще се види чак на следващите изследвания, ако причината разбира се е бременността. Иначе предположи, че е настинка, гърло или наченки на грип. Та ще пия повече чай и като ме боли главата (май все пак е форма на настинка) по 1/2 парацетамол. Ще се "наглеждам" една седмица да видя ще има ли изменения в големината и болката и ще търся тогава друг лекар.

Галче и аз се надявам всичко да е наред  Hug
Моля се за всички с проблеми, Евита, Тара и всички с манипулации, да са успешни и с хубав край  Praynig

# 149
  • София
Евита, радвам се, че процедурата на амниото е била бърза и безболезнена! Ще чакаме с теб добрите резултати. Hug
Всички казват, че мизерията се забравя като си гушнеш бебето, но аз не мога да се примиря, че трябва да е така. Защо в един от най-важните ни моменти като жени, раждането на децата ни, трябва да сме заобиколени от хлебарки, мръсотия и лошо отношение. Сякаш не е достатъчно, че сме още по-чувствителни и уязвими в този момент, та трябва и да понасяме и разни простотии.. #Cussing out Crossing Arms

Абсолютно съгласна!!!!!
Евита, много прегръдки и целувки и най-вече важнотое ,че ти и бебка сте добре. Стискаме сега още повече палци за хубави резултати, в което не се съмняваме.

Общи условия

Активация на акаунт