Отговори
# 510
Момичета, да ви се оплача - от няколко дни по бельото си забелязвам мокри петна, ама не като бяло течение, а като водичка. Четох, че може да има изпускане на околоплодни води и изтръпнах. Някоя от вас имала ли е подобни проблеми

# 511
  • Варна
Момичета, да ви се оплача - от няколко дни по бельото си забелязвам мокри петна, ама не като бяло течение, а като водичка. Четох, че може да има изпускане на околоплодни води и изтръпнах. Някоя от вас имала ли е подобни проблеми
Керал, а усещаш ли когато изтича тази водичка? Ако се съмняваш, че може да са води, обади се веднага на лекаря си. Прави се тест , за да се види дали наистина са оклоплодни води. Дано не е това, а просто течение. Не искам да те плаша, но по-добре е да не се подценява. По-добре да отидеш и да ти се смеят или да ти се накарат, че е нещо друго, отколкото да подцениш състоянието си. Hug Hug Hug

# 512
Q-T, не усещам изтичането, просто като отида до тоалетна и виждам петната. Имаш ли представа теста в болница ли се прави или може в кабинета на доктора.

# 513
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
keral, аз също съм имала такива симптоми преди да забременея, ама при мен почти 100% е като пия много, много вода и така става Simple Smile Но е за деня само и то не през целия ден. Сега като съм бременна пак е така и не ми е странно, ама при теб щом е няколко дни, по-добре звънни на док.  Peace

# 514
  • Варна
Q-T, не усещам изтичането, просто като отида до тоалетна и виждам петната. Имаш ли представа теста в болница ли се прави или може в кабинета на доктора.
Ами ако не усещаш изтичането (прилича на това сякаш малко се напишкваш), предполагам, че е течение и не трябва да е притеснително. Но все пак за твое успокоение, звънни на лекаря си и се консултирай. На мен теста ми го правиха в болница. Нямам представа дали в лекарските кабинети стандартно имат такива реактиви. Не се шашкай излишно, просто се обади на лекаря си и питай. Всичко ще е наред!  Hug

# 515
Благодаря ви момичета, още утре ще се обадя, надявам се просто да е течение.  Не мога да се успокоя, все нещо изкача при мен, за съжаление  Sad

# 516
  • Варна
Керал, опитай се да се успокоиш, моля те.. Hug Hug Hug  Утре непременно пиши как си след консултацията с док!

# 517
Ще се опитам, запазих си час за утре на обяд. Дано всичко е наред Praynig

# 518
keral, утре си слагаш една превръзка и като отидеш при лекаря, той ще капне няколко капки реактив, за да види дали са околоплодни води. Искрено се надявам да не са и стискам палци  Praynig
Но съм чувала за случаи, при които има изтичане на околоплодни води- много малко, с повече почивка, се възстановяват. Опасно е като се пукне мехура и шурне със струя. Спомням си, че през първата ми бременност това ми беше основното притеснение- да не се пукне мехура предварително и да изтече без да го усетя, но когато ми се случи месец преди термина просто нямаше как да се сбърка (сякаш кофи се изляха от мен) и се наложи да родя същия ден.
Пожелавам ти това да е фалшива тревога, мисли позитивно и си почивай повече   bouquet

# 519
  • София
       Галчееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug, много се радвам да видя това, новините както ги очаквахме са чудесни и позитивни, най-хубавото, което може да се случи на една майка-детенцето и да е здраво. Стискаме палци до края. baby_neutral
       Евита същата радост и за теб и прекрасни новини за нашите ушия  Hug Hug Hug, аз се възхищавам на твоя позитивизъм и само мога да се уча от това.
Страхотно е всичко, което се случи с вас, милички.
          Бени, кураж и един прекрасен край на тези загуби Praynig Praynig Praynig. Бъди силна, ние всички сме с теб с цялата си майчинска топлина  Hug.
       Сега отивам да чета за срещичката ...
        При нас отчета от ФМ- всичко е в норма и растем с няколко дни напред, емоционално мина разбира се и за мама и тати, но най-вече за тръпнещата вече кака.
      За кг-аз съм +3.5 и не само, че всичко е индивидуално, но и за една майка 2-те бременности могат да са коренно различни. Имам толкова изострен апетит, вълчи направо и не мога да се държа освирепяваща  Mr. Green

# 520
keral, и аз съм имала такова течение, не го усещаш, но е мноогоо мокро и бистро.
А също ми се е случвало (понеже досега достасе залежавах) докато си ходя да усетя как "протичам" и като се прибера едно бяло,гъсто.. и така  Confused със сигурност не е около плодни води
И аз съм се питала много пъти, че е много страшно. Чудя се дали пък не можем да се снабдим ние с такъв реактив.. то остана всеки път до лекаря и за това да се тича, няма ли да е по-удобно в домашни услояив яи акто се види проблем да се ходи.

# 521
  • Бургас
kat kat извинявай,че чак сега ти отговарям,но ме нямаше вкъщи.Аз съм записана на ЖК при Стоянов в Транспортна болница.На всички майчета  Hug  и хубав ден!

# 522
  • Варна
Мира, не се притеснявай! Изтичането на води дори по малко се усеща по-различно от течение. А и ако е било преди време и сега си ок, значи не са били околоплодни води.

# 523
  • София
И аз имах преди известно време такова течение-бистро, но не му обърнах особено внимание. Не знаех, че може да са околоплодни води. Сега малко се притесних. Във вторник съм на преглед и задължително ще попитам лекарката и ще я накарам да ми направи такъв тест с реактив. Дано не ми откаже.

# 524
  • София
Q-T благодаря за отговора, това звучи успокоително. Аз получих това течение след като използвах едни вагинални таблетки Флуомизин, които ми предписаха, защото имах повече левкоцити във вагиналния секрет и раничка на шийката на матката.

Общи условия

Активация на акаунт