Отговори
# 540
  • Варна
Керал, така кажи бе душа! Hug Ами от таблетките е сигурно - пък ние тук само се притесняваме и ошашкахме момичетата.
Кокетка, никакви мухи да не ти влизат - тревогата и без това е фалшива!
Честит празник на Галче и още много години щастливи заедно!
Аз още не усещам шутове - моята мома е много нежна и лекичко ме побутва от време на време Simple Smile  Heart Eyes

# 541
Привет и от мен,

да ви призная обикновено, когато съм възмутена от определени теми и постове, които разисквате гледам да не взимам отношение, защото наистина ще насмотам някоя от вас и ще ми се обидите. Прави ми впечатление момичета, че 80 % от вас не си правят труда да прочетат и ред медицинска литература, не знам сигурно защото сте младички, други мисли са ви в главата, имате различни емоции. Няма лошо да споделяте, но това със страничния ефект от този медикамент го пише дори в листовката като възможен страничен ефект.
Кокетка, стига мила се шашка.......моля те, слушай собствения си организъм , купи си хубава книга за бъдещи майки и се ограничавай да присвояваш симптоматиките на споделените във форума.
Не знам мамита, ма трябва да се стягате....бъдете мъжки момичета!!!!!

newsm10  202uu Напълно съм съгласна с Евита, информирайте се повече, но не от интернет, а от специализирана литература и от медицински лица.
Аз днес бях на погача на една от най-добрите ми приятелки и се убедих за пореден път, че бременността, раждането и стартирането на отглеждането на детето са най-голямото изпитание на женското търпение и нерви. Всяка жена, раждала или не, бременяла или не, умира да дава акъл по всички въпроси. Не знам как ще успея да запазя душевно равновесие до края Simple Smile

# 542
След като прочетох днешните размисли, доста се шашнах. Прочетох в книгата, която имам " Моята бременност", че е напълно нормално влагалищния секрет да се увеличи по това време, тъй като и бебето расте бързо и там разни други неща, които вече забравих. Сега съм по-спокойна, така че не си вкарвайте някакви филми, моля ви.. Бъдете сигурни, че всичко е наред с бебетата и с нас самите Simple Smile

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 543
  • Варна
Момичета, съгласна съм с вас. Аз имам същото течение, но все пак Керал говореше за воднисто изтичане, което е различно. Не съм имала намерение да плаша никого.. Peace Ако може Мадленка да изтрие постовете, в които обсъждаме темата и да не плашим излишно останалите мами.

# 544
Момичета, я споделете какви витамини пиете, на мен нищо не ми изписаха предния път, а и забравих да питам... Нали вече трябва да се взимат някакви комбинирани????????

# 545
Здравейте момичета и от мен след ветровития уикенд  Hug За съжаление времето не позволи много много разходки, но пък за да избегна вятъра влязох в мола и си купих чудна рокля за бременни   261uu  261uu

Изчетох назад и много се натъжих да видя постовете на Бенито - иска ми се да помогна миличка, толкова много ми се иска да беше по силите ми, но за съжаление оставам безсилна и безмълвна ... бъди силна и не се отказвай!

На всички майчета които им предстоят тези дни срещи с лекарите стискам палци и чакаме все хубави новини.
Вече нямам търпение да усетя движенията и на моето бебо, знам че още е рано, но постоянно съм нащрек и при всяко изкуркало черво се чудя това ли е, не е ли... Не знам как ще дочакам до септември! Винаги съм била много много спокойна и търпелива - чак биволски спокойна (все пак съм и зодия Телец), но сега всяко трепване, схващане, замайване ми действат като инжекция паника и все ровя из книгите, из сайтовете ...търся нормално ли е... Напълно разбирам всички постове - от много мислене и на мен малките болешки ми се струват колосални проблеми!

Пиех витамини до преди 1 седмици - Биозин Мама - предпочетох тях пред МамаВит, защото няколко мами на ЖК ми казаха че им ставало лошо от тях Sick Но мисля повече да не вземам. Може би само фолиевата киселина ще продължа, макар че и нея я препоръчват до 3-тия месец....

# 546
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте, мамчета!
Ние днес цял ден се разхождахме, ама на закритичко  Laughing Сутринта пак ме събиди едно странно топуркане под пъпчето...  Crazy Сега пък не смея да се изкъпя - от сутринта тече червена вода, ама яко червена. Какво им става на тия от водното, не знам  #Cussing out
Хайде лека вечер от мен, аз ще чакам  водата да се избистри   bouquet

# 547
Момичета, я споделете какви витамини пиете, на мен нищо не ми изписаха предния път, а и забравих да питам... Нали вече трябва да се взимат някакви комбинирани????????

Аз питах на предният преглед лекаря, каза, че витамини не ми трябвали още, чак след 6-тия месец евентуално. И реших за сега да не пия, спрях и фолиевата киселина. Общо взето всеки лекар е с различно мение за витамините, колкото лекари да питам, всеки различно казва.

# 548
Да и аз съм така..просто реших да не би моята докторка да  е пропуснала това...ама пък щом не е казала нищо, значи не е видяла нужда за момента поне да ги пия. Но мисля, че скоро ще почна Simple Smile

# 549
ох, на мен това с тия хапове ми е голяма мъка, аз едва фолиевата гълтам, та почнах вече през ден  Embarassed Доста гузно се чувствам, ама...  Sick Sick Sick
Витамини на док и казах, че не искам да пия още, че беше готова да изписва  Blush Старая се да хапвам все витаминозни нещица и да отложа таблетките, колкото се може за по- дълго  Stop
Док не коментира по никакъв начин, но ако някоя от вас смята, че греша, ще помоля да сподели!!! Честно, чувствам се малко гузно, но толкова ми се   Sick от тия таблетки!
Целувки тумбачета сладки   love001

# 550
Кокетка, моля те не се притеснявай излишно. Наистина при всеки е строго индивидуално явно всичко, ето дори и усещанията на бебето. Аз съм си наплашена от много други неща и сега от най-малкото настръхвам.

# 551
А аз сядам да гледам мач ЛИТЕКС-ЦСКА,че мъжо е фен на "червените LaughingСинчето" трябвало да свиква с великия отбор ЦСКА" това е инструктажа Mr. GreenВече е набелязъл фенски дрехи за бебо в червено  #Crazy hahaha

# 552
А аз сядам да гледам мач ЛИТЕКС-ЦСКА,че мъжо е фен на "червените LaughingСинчето" трябвало да свиква с великия отбор ЦСКА" това е инструктажа Mr. GreenВече е набелязъл фенски дрехи за бебо в червено  #Crazy hahaha
Joy Joy Joy
Е, нееееее!!!
Заредихтели се със семки поне Wink,че то в това е половината удоволствие.

# 553
ВасиТу ,купуваме си едни големи ,бели семки турски са -уникални . Laughing
Мани оня ден ми казва"Споко няма да купим количкка с емблемата на ЦСКА .Видях със знаците на Манчестър Юнайтед #Crazy #Crazy hahaha Аз му казах да ми търси на ЮВЕНТУС Joy Joy hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 22:56 от diana_val4eva

# 554
здравейте мамчета

керал успех на прегледа утре,дано не е нещо тревожно(все пак нормално е да се притесняваш) Praynig

краско мисля че все повече се подобрява,само че аз незнам до къде стигам.пия осцилококцинум и сега ще си накапя лимон в носа,че ми е доста запушен.дано ме подмине че ми писна от болести ooooh!

и аз съм се заредила тази вечер със семки(само че тиквени ям само),краско заспа по-рано и сега сядам да шлюпча. Laughing
приятна вечер и на вас момичета и успешна нова седмица от утре,малко студена но какво да се прави Confused

Общи условия

Активация на акаунт