Отговори
# 150
  • София
Евридика, мерси. И аз мисля,че трябва да е безплатен с направлението иначе е безмислено изобщо да дават направления. То е се тая дали лекарката те праща или ти си отиваш и си плащаш. Мен ме интересува конкретно обаче не това, а дали е задължително да ги заведеме на ортопед или не е?
maria_m, аз храня с НАН 1 откакто сме си в нас. ПО едно време имах чувство, че не го засища, но напоследък няма такива сигнали. Яде си по 150 мл и понякога прави сериозни паузи между храненията, значи е ок. Аз само за това мога да кажа, друго не съм ползвала и нямам наблюдения.

# 151
Здравейте от нас, минаваме на бързо и отиваме на вън ....акащата пауза  Mr. Green

Да Ви кажа БЕЗКРАЙНО ВИ ОБИЧАМЕ  Hug Hug Hug

Naughty няма как обаче да не чета...на нас нали не ни слагат ваксините, та прочетох защо, по препоръка на педито, е оказа се че били гърчогенни-коклюш и полиомиелитната то на листовката си пишело и така да прочета още малко и още малко ииииии  Cry започнаха да излизат едни ужасии. Но пак ще се консултирам, като отидем на преглед в края на месеца  в София.
Иначе Боби от бобената шушулка си расте детето, кви бузи имаме  Mr. Green
Та да ВИ питам-ВСИЧКИ ЛИ ЩЕ СЛАГАТЕ ВАКСИНИ НА МАЛКИТЕ?

сега да се оплача за доктора  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Вие представяте ли си, сутринта ставам, давам фенобарбитал, нахранвам Боби, преобличам го, преспивам го, оправям се, отивам на доктор, защото в 8.30 имам час иииииии  #Cussing out тая от регистратурата ми записала час при невролог, а не за нефролог  ooooh! ooooh! ooooh!
Идваше ми да ревна, да ме бяхте видяли, дори не се развихрих...то загубих и дума и ума  ooooh!
 Rolling Eyesмай пък трябваше да мина и на невролог, май имам нужда  Rolling Eyes

И така, хайде до довечера  Hug Цунки от нас

# 152
  • Mostly in my mind
[ Мен ме интересува конкретно обаче не това, а дали е задължително да ги заведеме на ортопед или не е?

не е задължителен  Simple Smile

# 153
  • в кукувиче гнездо
Да се включа и аз по някои темички.. Стеримар НЕ ползвам. Много му хрипти от него нослето, заради ужасно силната струя. Супер недоволна съм от него. Ако се налага ползвам фрс пет капки клеева тинктура.
За витами Д - давам деавит по една капка.  Досега не бх чувала за такова огромно кочество като 10 капки чист витмин д.
За автобиографията - завършила съм 19-тагимназия до Пирогов. После завърших Българо-Датски  колеж с икономическа специалност. Поработих няколко месеца в счетоводен отдел на голяма логистическа фирма и си дадох сметка, че това не е за мен. Малко по-късно започнах работа в един от водещите всекидневници като репортер. Записах и журналистика в СУ. До 2003 г. работих във въпросния вестник, пишех и за разни лайф стайл списания. Заминах обаче на една практика в испански вестник в Барселона и много ми хареса Испания. Останах там до 2008 г., когато случайно се върнах в Бг за една сватба и там се запознах с мъжа си. Тогава зарязах всичко в Испания /а имах добре уреден живот/ и се върнах у нас. влюбена до уши И се преместих да живея в Бургас при мъжа ми. Допреди да родя бях главен редактор на един тукашен вестник. Общо взето това ми е историята.    

# 154

Имам и още едно питане. Вие планирате ли да ходите някъде по Великден? Не за час-два, а за ден-два.
Заминаваме още другата седмица на 300км. от дома та чак до края на месеца или началото на другия. На мен лично хич не ми се ходи, притеснявам се за малката, а и времето е дълго, но половинката е от Плевен и той иска, другите баба и дядо също. Кой знае как ще се шашне милата толкова различна обстановка, но няма как. Sad

Стеримар, и на мен в аптеката не ми го препоръчаха за бебе, защото бил аерозол, като казах на доки ми каза, че са били прави  Thinking пък иначе на самия Стеримат пише, че става за кърмачета, аз това го разбирам като малки бебета. Иди ги разбери  newsm78

Вит Д.- наистина много голяма доза ми се струва 10 капки. Аз давам 2 капки и то доста често забравям  Embarassed

# 155
# 156
За един и същи Стеримар ли говорите, защото си има точно бебешки флакон и флакон за по-големи? Бебешкия е с отслабена струя в сравнение с другия и има по-различен накрайник.
И аз забравям редовно витамин Д-то По 1-2 капки давам, въпреки, че лекарката каза 3. Много ми се видяха, а фонтанелата му е почти затворена.
Ходи ми се и на мен за Великден при мама, ама май няма да стане. На 500 км е моята, но не това е проблема. Джобчетата много скъсани.
Да ви поканя, който желае да се присъедини Simple Smile http://www.facebook.com/pages/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0% … 2721874939?v=wall

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 17:35 от Булка Марулка

# 157
  • София
да се похваля бебока току-що сам се обърна от корем по гръб 3 поредни пъти

# 158
Момичета с какво мажете гъбичките на езичето (на тези които имат), защото може и от това да отказва да се храни, на обяд е изяла само 70 мл АМ Cry, от какво живее това дете newsm78
сега в 16.00 само кърма, а тя е много малко (чувствам си гърдата безкрайно мека и .....) още 20 мл АМ, просто няма желание за ядене!
А снощи от 19.30 до 21.30 се скъса от рев, направо в чудо се видяхме!
Аз мажа с дактарин,но за сега няма особенна полза, някой пробвал ли е с Фунгостатин, дайте идеи и за хранене, какво мляко да и взема вече и аз незнам, последно пием Фризолак!
Аз пак да кажа че съм много доволна от комбинацията сребърна вода и физиологичен разтвор!

# 159
За един и същи Стеримар ли говорите, защото си има точно бебешки флакон и флакон за по-големи?
М не знам, казах в аптеката, че искам Стеримар за бебе и те ми отговориха, че не го препоръчват.
Иначе имам един в къщи, но го ползвах аз като бях бременна и на него пише, че е и за кърмачета.
Не знаех, че има различни newsm78

# 160
  • София
Надежда пробвай С Милмил-мирише сладичко на ванилийка и ще и се услади на сладураната.
Момичета шашкате ме с тия количества, които давате- на мен педиатърката ми каза общо количество 120 мл и аз го спазвам-пък и като че ли му стига....
Имам съмнение, че го мъчат зъбки моят юнак- чеше с биберона и текат лигички (а преди нямаше).

# 161
да се похваля бебока току-що сам се обърна от корем по гръб 3 поредни пъти
newsm10 smile3501

Бебшкият Стеримар е с един извит накрайник и по-широк отвор.

# 162
  • в кукувиче гнездо
точно за бебешки стеримар говоря... не съм доволна! такова хриптене започна след употребата му уж да се прочисти нослето, че бях пред изперкване. а и ми го препоръчва педиатърката на бебето, а тя до момента каквото е казала все е било зле и ще я сменям!

# 163
За Великден се гласим да ходим на има-няма 3500 км  Mr. Green - на топличко в Бг. Не за ден-два де, за по-дълго, но няма да сме на едно място през цялото време. Рая летя за първи път на три месеца, Дани няма да ги е навършил даже, но не се притеснявам, вярвам, че ще му понесе добре. Сега ми е и много по-лесно, понеже се кърмим. С каката беше голяма хамалогия храненето, нали беше на изцедена кърма - помпи, стерилизиране, шишета... цедила съм се и в самолет Crazy - и пак не сме се спирали  Simple Smile. Децата обичат да пътуват (поне моите), а за родителите - колкото са по-малки децата, толкова е по-лесно.

Ваксините ще ги слагаме, поне тези от имунизационния календар.

Витамин Д - давам Вигантол по 1-2 капки.

И да се похваля, от вчера съм със спирала, вече ми е спокойно. Не ми се рискуваше с трето, поне не още отсега  Mr. Green. Според моето АГ  съм като нова отвсякъде. Казах му, че още нямам цикъл - не било проблем за спиралата.

# 164
здравейте момичета,
не съм ви чела днес, но реших да пиша, понеже ми е нужен вашият съвет, най-вече от майките, при които е минал страшният ден с първата имунизация. При нас той беше днес, биха му сутринта 5 валентната имунизация плюс 1 срещу Хепатит Б в крачетата. До преди малко Вальо нервничеше и се засиняваше от плач, едвам го успокоявахме. Започна да плаче докато го кърмех, в началото си помислих, че са колики, ама беше много по силен плач, по-различен. Установихме, че го болят крачетата и на местата на убождането са подути и леко зачервени. Пробвах да направя компрес студен, но това още повече го стресна. Сложихме му свещичка парацетамол и сега спи, не дълбоко, но поне е тишина. Знаете ли какво да направя срещу тези негови болки още? Кога ще отшумят?

Общи условия

Активация на акаунт