Отговори
# 600
Въпросче?  Mr. Green А как мога да си намаля снимките, защото са много големи и не ми се получава!  Cry
Глупаво може да е ,но как си коригирате размера на снимките-в случая намаляме newsm78
Янче, аз си отварям снимката с Microsoft Office Picture Manager (Open with). После горе в ToolBar полето имаш Edit Pictures, щракваш върху него и в дясно ти се появява нещо като меню, в което предпоследното е Resize, избираш го него и после маркираш Percantage ot original width and height и вместо 100, примерно пишеш 60 и ти го намалява с толкова. Потвърждаваш операцията с ОК. И после си запази променената снимка с Save as някъде, че иначе може оригиналната да си я намалиш и оризилиш:)
Дано съм обяснила разбираемо:))

# 601
И на мене все ми дава, че снимката е много голяма, а я намалям до необходимите размери... newsm78/оспамихме темата, ама се нервирах, че не мога да си слож и аз аватарчето... Blush/. А следвах стриктно всичко обяснено по-горе...

А между другото номера с нещо пред лицето на дребния върши и при мен работа понякога - сега си е заврял физиономията в одеалото, дето бях сложила уж да го подпирам да е на една страна и така спинка сладко сладко...и през нощта съм го усетила, как често го намирам по същият начин - по диагонал в креватчето и с носле в одеалото/добре, че е на дупки, та да не се притеснявам от задушавания/. Вече пропуска с половин час храненето и спи - направо рахат...

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 16:53 от amidala13

# 602
Яребичка Hug  bouquet

# 603
Успях, успях  Hug Hug Hug Мерси на Яребичката   bouquet

Аз си чакам "голямата" еднократна края на април, при положение, че към началото на март подадох документите...

Всички ли си имате активни гимнастики? Ние не сме вземали още, мислех, че е рано, ама като чета вашите дребосъци се заиграват май вече а? Бихте ли споделили какви са вашите, за да се ориентираме и ние вече, и какво точно представлява/не се смейте моля, ама по снимките гледам едно киличме и отгоре няколко играчки, килимчето нали не се продава отделно? мекичко ли си е или се псотила още нещо отгоре?

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 17:03 от amidala13

# 604
Мале, много и аз мерси заради доматите, как може да не съм го знаела  ooooh! Аз се разбих да ям домати напоследък и се чудя защо се върнаха коликите-нямаше ги доста време  Twisted Evil
Еднократната подадохме края на февруари и получих парите края на март. Още не съм сколасала да ида да си прибера акта за раждане  Embarassed
Бързам, че ревнахме Heart Eyes
Добре дошла на новата мама!

# 605
И аз успях, успях!  Laughing
Хиляди благодарности на Яребичка и Евридика!   bouquet

# 606
Хей-я, аз подадох документи за еднократна февруари и още нямам пари!
Благодаря на всички за отговорите за повръщането и кърменето  Hug
Ани, Ема се смее преди да върне, за мен вече това е знак, че нещо е напът  Laughing
Иначе аз не я оставям да пусне първата гърда, защото това означава да си яде само от една гърда. Затова преди ядеше по 10 мин. от всяка, но сега ще пробвам 1-2 седмици да хапва по 15 минути от двете общо и да видим дали ще спре да връща и как ще наддава. Защото все си мисля, че преяжда диването.
За носенето на ръце - ми като се замисля сега доста рядко я дундуркам. Ако я боли коремчето вечер, иначе си лежи в шезлонга през деня. След като хапне я разхождам из вкъщи 10 минути и това е. Но пък на повивалникът я мачкам много и целувам навсякъде, в началото и беше неприятно, а сега много се смее  Simple Smile
Косичка - все още е налична, заедно с мъха по ушите и раменете  Laughing

# 607
ИМАТЕ СТРАХОТНИ ДЕЧИЦА НА АВАТАРИТЕ- smile3521при мен опитите продължават само да остане малко време,че не съм много на ти с компа hit

# 608
  • София
ИМАТЕ СТРАХОТНИ ДЕЧИЦА НА АВАТАРИТЕ- smile3521при мен опитите продължават само да остане малко време,че не съм много на ти с компа hit

http://forum.mamita-bg.com/index.php?topic=2259.0 това е за теб след като си инсталираш програмата ако имаш въпроси пиши.
Амидалка аз също имам активна гимнастика подариха ми я на дисни , но моя хубостник се нервира и въобще не се заглежда  и аз си мисля че поне на него му е общо взето рано .

# 609
Много хубав ни стана форума със снимките на бебчовците - СТРАХОТНИ СА НАИСТИНА ВСИЧКИ!Гатофилия Ники е много сладък, наистина много усмихнат!
Евридика страхотни снимки и ти си сложила!
Изобщо Hug за всички!
 Тинитам welcome
И на нас ни подариха активна гимнастика, слагам го от време на време, но все още не му е интересна, пък и Мони най-много предпочита прав да стои, а не по гръб! Иначе има най-различни, разгледай ги в сайтовете - аз се сещам за www.chipolino.com - имат доста постелки за гимнастика, а и за цените ще им се ориентираш в онлайн магазина им Peace
За косичката не съм забелязала дали пада или не, но отскоро за белязох, че миглите доста му порастнаха и става голям сладур Embarassed

# 610
Малко извън нашата темичка, може и на лични ако някой знае как - намерих купувач за помпата на Авент и в сряда трябва да я пратя по пощата с наложен платеж - може ли по-информирана мама да ми каже как става? Някъде уточнявам каква е сумата ли? А разходите по пращането как да станат също за сметка на купувача?  Simple Smile Аз до момента само със запис съм процедирала...

# 611
да се похваля и аз успях БЛАГОДАРЯ НА ЯРЕБИЧКАТА И ВСИЧКИ ЗА ОКАЗАНАТА ПОМОЩ :hughttp://www.alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1302536952p.JPG:

# 612
Ехаааа - темичкта ни каква сладка стана с тези бебешки аватари... Hug

# 613
  • Somewhere over the rainbow
Набързо да драсна и аз няко ред ,че не ма време.
Вятър , не вятър ние излизаме всеки ден - количката позволява  и като сложа дъждобрана въобще няма проблем.
Косата пада отпред само над челото.
Ваксини нашата педи имала засега.
Спането на Ясенчо  е само в кошчето му ,татито не даде да го слагаме на спалнята при нас, защото каза че така скоро няма да успеем да напрвим сестричката  Simple Smile Отначало ми беше трудно но си свикна  и сега само там спи. Проблемът е че много шава.Преди му беше вдигнато на 30 градуса  леглото заради повръщането и все сутрин го намирам в долния край.Сега като е смъкнато леглото с крака се изблъсква нагоре и главата му още малко  ще пробие горната стена на кошчето  Simple Smile
Нощем си хапва към 3 или 4 часа  ,въобще нямам намерение да се мъча да го премахвам, когато си реши той -тогава ще е.
От известно време вече се оглежда и му е интересно ,така даже забравя да реве.Абе последните няколко дни направо е цвете.Няма го онова постоянно реване ,което беше през първия месец.
А и най-сладкото дойде-усмихва се , след като му говоря лигаво по бебешки ,толкова ме радва като я видя тая беззъба усмивка с два реда венци  Mr. Green
Но към играчки никакъв интерес, дори не ги забелязва.
 А и ново двайсет-като е легнал си  вдига  краката почти до главата
Забелване- не знам как се прави,а  педит каза че  е рано и ще ми покаже като му дойде времето.
Захранването-след 4 навършени месеца ще е.Моя какъвто е повръщанко и ме е страх по-рано да започна.
От два дни обаче акито ни излиза на топчета и консистенцията му е точно като пластелин,може да си правя формички с него.Не знам дали да се притеснявам , иначе пък не реве и не се превива като ака  newsm78 А не съм сменяла нищо в храненето -от две седмици си го караме на аптамил ар.
Всички  бебоци са много хубавички -пу пу пу

# 614

Здравейте момичета!
Да се отчета по темите:

Облекло - като ви чета, аз май доста леко я обличам  Embarassed - боди дълъг ръкав, ританки, чорапки, отгоре дебел гащеризон и така в кенгуруто... не извеждам ако е лошо времето, днес излязохме, но за кратко, защото вятъра още беше силен... досега не е боледувала, явно съм я калила  Laughing
Повръщане - и моята повръща доста често, обикновено като се напъва и понякога като се оригва... не съм питала педи, защото мисля, че е нормално да връща по малко, наддава добре... а и по цял ден е на цица, сигурно все трябва да преяде по някое време, макар че и аз нямам чак толкова много кърма и изсъква и двете гърди докрай
Коса - още не пада осезаемо
dayzi83 - благодаря за съвета за приспиването (и ние спим така в леглото) и аз ще опитам, само да спра да заспивам преди детето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт