У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И ( 1 2 )

• 16 194
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • Ænima/Albuquerque
Ох, и "Breaking the waves" на Триер.  Sick

# 691
  • София
Ами още... но пък понякога има доста интересни мнения, за нормални филми...

# 692
Изгледах "Stay" и "American Psycho". И пак се почувствах прецакан.

ПС. Сарказъм, и от филми и от мъже не разбираш значи hahaha Направо се чудя дали има смисъл да гледам "The machinist"

# 693
  • Somewhere far away
Ми ти като толкова разбираш защо търсиш съвети от нея, от нас, от темата?  Wink

# 694
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За там ти трябват:
- Членска карта
- Да си забелязала статистите при Пазолини
- Да си била минимум на 38 фестивала "Златен лъв" и 25 в "Кан"
- Да следиш блога на Атанас Свиленов
Я тихо, че току-виж и тук пратили Тати Embarassed Иначе  hahaha hahaha hahaha, забравила си само:
- да не си забелязала Колин Фърт, дори и във филмите, където играе главната роля  Rolling Eyes

"Морето в мен" аз го обичам, ама на фона на всеобщата симфония във възхвала реших да си спестя мнението, и без това не мога да го анализирам киноведски Crazy Иняриту също обичам, особено онзи филм с кучетата, колко рев съм ревала на него...

# 695
Ми ти като толкова разбираш защо търсиш съвети от нея, от нас, от темата?  Wink
Още от себелюбието и самонадеяността видях че ми вдигаш мерника...не се впрягай толкова, нямам лоши мисли Wink Пък и все ще си харесам някой филм от всички които изтеглих.

# 696
  • Somewhere far away
Виждаш ли? все пак си злопаметен Grinning ...  като повечето хора , де нормално е- радвам се че помниш!
 И не ти вдигам мерника, просто ссъм на пост.. наблюдавам си. Да кажем, че това което виждам понякога от постовете ти е или подигравателно или  просто звучии леко обидно.
Но тва са си само мои наблюдения, разбира се - никой не ангажирам с тях.

# 697
  • Ænima/Albuquerque
О, Кръш, ако се връзвах да съм починала досега.  hahaha
Плюс това пича е много свестен по мои наблюдения.  Mr. Green
А, това, че на него не му допадат дадените филми, не значи, че на мен или на някой друг не са му любими.
Разни хора, разни идеали.
Не ме пази.  Hug

# 698
  • Somewhere far away
 Hug

Тва е хубаво - че не се връзваш, много уважавам тва качество у хората!
А иначе - най малко пък искам да се карам с някого в тази тема, всички сте ми симпатични, но все пак пиша от доста време тук, за да го разбера. И в крайна сметка това е май темата която най ми харесва и най много тук пиша. Макар че не се познаваме лично - мисля че сте готини, весели и добронамерени души.

Просто не обичам некви генерални заключения от типа "не разбираш от жени/мъже" ... всеки си разбира за себе си, според себе си, според това какво харесва и какво не, но зависи от отделния човек, тези неща са си лични, това не е химия и физика че да разбираме и да ставаме учени и професори после..нали?
Ззатова се подразних.

Айде стига толкова дълги приказки и обяснения от мен Grinning

# 699
Мда, чак ми стана интересно къде съм звучал подигравателно или обидно, освен евентуално в последният пост newsm78 Ако имаш предвид само него (а май така излиза), радвам се че тя не го е раязбрала погрешно като теб, няма за какво да се подигравам, просто не ми допаднаха тези филми.

Все пак имаше хляб във "Frailty". Аз затова изброих моите любими, с оглед тях да се ориентирате какво би ми допаднало. Пък и споменах че от всичко изчетено най-много ми допадна вкуса на Йо-йо.

# 700
Искам  някой филм, ама много як, с неочакван край, трилър-мистерия, интересен и да ме държи в напрежение през цялото време. Ако може да не е много екшън и да не е замесено някое правителство Simple Smile Много благодаря предварително Simple Smile Филмът може и да не е много нов.

# 701
  • София
Искам  някой филм, ама много як, с неочакван край, трилър-мистерия, интересен и да ме държи в напрежение през цялото време. Ако може да не е много екшън и да не е замесено някое правителство Simple Smile Много благодаря предварително Simple Smile Филмът може и да не е много нов.
Citizen X  bowuu.

# 702
Тегля го, Вени  Hug

# 703
  • Ænima/Albuquerque

"Perfect stranger", "Life of David Gale" и "Fracture"  Mr. Green

Колев   bouquet

# 704
Сарки, и трите съм ги гледала   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт