У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И ( 1 2 )

• 16 194
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • Ænima/Albuquerque
Проблем.  hahaha

# 706
  • София
Само дето одеве съм прочела "да Е замесено правителство"  Blush. Но ти сигурно си прочела ревюто за филма и мога да те уверя, че ролята на правителството не е като в типичен американски екшън  Mr. Green.
И дежурният въпрос - гледала ли си Седем и Животът на Дейвид Гейл? Втория определено ще те изненада!

Ааа, Сарки ме е изпреварила с въпросите Simple Smile.

# 707
  • Ænima/Albuquerque
Аз се ориентирам към нова тема, със или без Бейбито, което не ни удостои с никакво внимание, а откакто се появи тестостерон тук, работата стана сериозна. hahaha

# 708
  • Somewhere far away
Верно, че по едно време беше много замряло тук. Ама нищо. важното е да има филми за гледане! Grinning

# 709
  • София
А Бейбито къде ни се загуби?
Мерси, че ще подготвиш темата  Hug.

Сега да ви разправям нещо. През почивните дни се оказах на една вила и спипах "Ребека, господарката на Мандърлей". Прочетох я, а днес гледах и екранизацията. Хичкок, Лорънс Оливие, Джоан Фонтейн... готин филм. Обаче човек трябва да е в настроение и да му се гледа нещо такова.
Много интересен акцент имат актьорите във филмите от '30, '40, '50 години.

Кръш, тук май замира понякога, защото се засичаме из други теми  newsm78. С две думи - изнасяме спама  hahaha.

# 710
Е, Вени, "Седем" е класика Simple Smile Ако се сетите за още някой филм - думайте Simple Smile

# 711
  • Somewhere far away
Кръш, тук май замира понякога, защото се засичаме из други теми  newsm78. С две думи - изнасяме спама  hahaha.
Хехе, аа така, дори и в други теми - пак сме в първите редици!  Mr. Green

# 712
  • Ænima/Albuquerque
Кръш, тук май замира понякога, защото се засичаме из други теми  newsm78. С две думи - изнасяме спама  hahaha.

По скоро го разсейваме из други теми.  hahaha
Бейбито не я знам къде се загуби, писах и лично, в скайп не съм я мяркала... но скоро беше онлайн и пак не ни навести.  Cry
Готова е новата тема, чакам да стигнем към 49-та страница и я пускам.  Hug

Хехе, аа така, дори и в други теми - пак сме в първите редици!  Mr. Green

Амчи къъъ!
Днес даже ми казаха, че "спамъра е станал от сън" - смятай!  hahaha

# 713
  • Ænima/Albuquerque
Linn, гледам те от няколко дни, че стоиш на балкона, ама слез, ние тука сме много готини.  Hug

Чебураааш!!!  Heart Eyes

# 714
  • Somewhere far away
Оо супер, ще има нова темичка. Ама че сме бързи тоя път, кога станаха 48!? Whistling Twisted Evil Mr. Green

# 715
  • София
Тюх, знаех си, че едва ли си изпуснала точно Седем  Laughing!
Сещам се още за Hide and seek; A Perfect Murder; Basic instinct, Kiss the girls.

Ммм, ще я чакаме Бейби да се появи с някой чаршаф-пост за цифра изгледани филми!

Добре де, разбирам, че новата тема е подготвена, ама пуснете ме да постна, бре  hahaha!

# 716
  • Ænima/Albuquerque
На мен "Hide and seek" не ми хареса особено...  Thinking
Сигурно, заради Де Ниро.  Sick

# 717
"Kiss the girls" не съм го гледала. След Гражданина ще загледам и него. Мерси, Венка.

# 718
  • Ænima/Albuquerque
"Kiss the girls" не съм го гледала.

newsm09

Сега, ако кажеш и че "Колекционерът" не си гледала...  Tired
Оттам ми произхожат всички Ханибали и Мълчания на агнета...  Mr. Green

# 719
  • София
Амчи къъъ!
Днес даже ми казаха, че "спамъра е станал от сън" - смятай!  hahaha

Ааа, аз такова... не с лошо...  Embarassed
визирах спама с Джо от снощи. Уморихте ги тия мъжове!

Общи условия

Активация на акаунт