Не чушки, не уши на кокершпаьол (
)... ужааасТ... Допреди да отбия бях
и понеже реших да се взема в ръце и да поотслабна ииии... за 3 месеца 10 кг, сега го отбих и.... просто отвратително, дано кожата се постегне, но нещо надежда нямам
Даже се замислям за корекция.. не силикон, а просто корекция на бюста, но толкова ме е страх
Честит рожден ден, milli_vanilli! Ти пък печелиш приза за най-свежото момиче тук! 

Но започнах да му давам по нещо интересно и се застоява. Другият вариант, който опитах, за хранене на други места из къщата се оказа доста по-лош и с по-лоши перспективи. 
и даже се консултирах с хирург и той каза да му се обадя 6 месеца след като спра да кърмя,защото гърдите още се изменяли през средно този период. сигурно това е имал в предвид,че млечните жлези ще се изменят в мастни. та значи имам още 5 месеца и половина надежда 
ами след като родя и второ дете да му се обадя, защото ме пита и аз казах, че при всички положения искам второ дете. А преди много си харесвах бюста 90 см, то аз и неща повече де.
и съм доста доволна от резултата.

Та и се поизморихме,доста вървяхме ,и пътуването не е малко и сега ве4е ми се доспа даже:))

Препоръчани теми