Отговори
# 675
milli_vanilli, ДА ТИ Е ЧЕСТИТ ДЕНЯТ РОЖДЕН! Бъди здрава и дано щастието и любовта не се отделят от теб!
Много ми се иска да дойдем в неделя, за да се разсея малко, но Теа все още ги точи сополите! Но, ако Елчето ни е включила в бройката, ще си платим куверта, дори и да не дойдем!
И при мен цеденето се отрази трагично на бюста ми - все едно някой ми е изсмукал гърдите...не бяха големи, но имаха добра форма, а сега няма нищо - нито бюст, нито форма! Няма начин да няма все някакви поражения след тези двамата гамени!

# 676
  • София
Марини, още няма никакви списъци - споко, но вече е петък и мисля, че е правилно който към днешна или утрешна дата потвърди идва не идва да си плати. ТОВА Е ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ И РАЗБИРАНЕ ЗА НЕЩАТА и не ангажирам никого с него. Просто се поставям и на мястото обратната страна.

# 677
марини, благодаря за пожеланието! Ние с Елчето видяхме мъжа ти в парка с Теичка.
гърдиии гледам обсъждате. И въпреки, че може и да съм досадна на някои от вас вече, да ви кажа, че от моите, по-зле надали има. От най-хубавите цици дето имах и дето си ги вях гордо по плажовете на морето, както си му е реда - с позата    Mr. Green останаха едни уши на кокершпаньол или прани чорапи, както ви е по-лесно да си го представите. Бански не мога да си намеря, сутиени не мога... Изкачат, висят... И на мен ми е ясно защо. Напълнях зверски, циците ми станаха огрооомни, да не говорим като се напълниха с кърма. И после спрях с хапчета и на следващата сутрин бяха празни...

# 678
  • София
И аз потвърждавам за неделя!

Не, не, ужасно е с тия строителни предприемачи и работодатели. И така, като чета, то всеки втори е ужилен и прецакан Confused

Преди две години, в началото на "кризата", по същия начин ги нагласиха и майка ми, и баща ми, половин заплата и стаж, естествено без да са на половин работно време. Едвам ги навихме със сестра ми да си намерят нова работа, но пък за щастие им се получи. Ама им беше много трудно, особено на мама, която беше от 30 години на въпросното работно място. Въобще за възрастните е много неприятно, те са си с изградено мислене и тоя стрес ги съсипва направо... Rolling Eyes

Не че за нас ще е много лесно. И аз последните 2 години все повече се отдалечавам от идеята за собствено жилище, нищо че цените падат ли падат. Пък мъжът ми е толкова скептичен, той за нещо без акт 16 не иска и да чуе... Абе, дупе да ни е яко!

Дайте някакви по-ведри теми да обсъждаме Laughing

За биюста. И при мен няма кой знае какво да се деформира Laughing, но и аз все още кърмя сутрин и вечер де, пък да видим по-нататък. Ама бая съм "поолабила" сутиените последните 2 месеца и забелязвам леко зависване. Навита съм и съвсем малки да станат, само да не са като печени чушки Praynig Flutter

Има ли бебоци с криви зъбчета? Нашето второ отдолу е бая кривичко Sad
Надявам се да се пооправи, като израстне съвсем Praynig

А коса със сешоар сушите ли? Аз почнах от една седмица, че не успявам да я подсуша достатъчно с кърпата, ама страшно мятане пада, голям страх.

Честит Рожден ден, milli_vanilli!

# 679
ооООО Бюста ми е болна тема Sad Не чушки, не уши на кокершпаьол ( newsm78 )... ужааасТ... Допреди да отбия бях  bombs и понеже реших да се взема в ръце и да поотслабна ииии... за 3 месеца 10 кг, сега го отбих и.... просто отвратително, дано кожата се постегне, но нещо надежда нямам Sad Даже се замислям за корекция.. не силикон, а просто корекция на бюста, но толкова ме е страх  Embarassed

# 680
 newsm59 Честит рожден ден, milli_vanilli! Ти пък печелиш приза за най-свежото момиче тук!   bouquet

За сешоара: Косара няма против, но в началото много я беше страх и трябваше да се правим на маймуни малко и да викаме бръм бръм, за да се развесели и разсее.  Wink

Гале, поискайте му някакви лични гаранции на вашия строител - да ви разпише запис на заповед например.

Оф, ужасно е да ти намалят заплатата, аз не знаех, че е толкова масово явление  #2gunfire

# 681
Здравейте!
Чета ви редовно, но нещо не ми се пишеше.
За отбиването - както е писала Табу -  първо се смаляват млечните жлези, но след време постепенно гърдите се запълват с мастна тъкан. Това при плавно отбиване. Надявам се при всички ни да се възстановят нещата или да има минимални поражения. Но все пак не е виновно кърменето, а бременността като цяло, защото тогава обикновено нарастват гърдите.
При нас кърменето е вече е на доизживяване. Аз нямам нищо против да го кърмя още, но той рядко се сеща и постепенно кърмата ми много намаля. Тук пише интересни неща за инволюция на лактацията и че дори малко, млякото накрая е много концентрирано на полезни вещества, като коластра: Отбиване на детето.
Ани, присъединявам се към всеобщото мнение, че си много добра и мила!  Hug
За общия РД сме пас, че с това често боледуване вече го пазя повече от очите си.  Confused Пожелавам ви да изкарате супер и да гледаме после много снимки!  Peace
Гале, ужасно неприятно е това с апартамента - дано строителят да си довърши нещата!  Praynig
Табу, и нашето момче е обожава да пъха нещо в нещо - чашки, химикали, кутийки, ама не смея да му давам дребни неща, че да не погълне нещо. Като чета какво му даваш - при вас няма ли го този проблем? newsm78
За намаляването на заплатите - нямам думи! А цените си растат!  ooooh!
В държавната детска кухня не щат да ни дават да вземаме, защото имали много деца записани. А имам входящ номер от септември миналата година! Мисля да ходя да правя скендъл на място!  #2gunfire
За яслата - не е приет, но и да беше, нямаше да го запиша, че ми се струва много малък, а и отделно - много боледува, дори без да посещава ясла.  Confused
За столчето за хранене - не ми върши работа да го оставя да реве там, защото идеята ми е да го нахраня все пак.  Simple Smile  Но започнах да му давам по нещо интересно и се застоява. Другият вариант, който опитах, за хранене на други места из къщата се оказа доста по-лош и с по-лоши перспективи.  Stop
Gest, на прощъпулника се кани, който си искаш - може и семейно без гости, може и с приятели - кой като иска. За каката бях поканила бая народ, но сега мисля само първата му братовчедка-бебка и родителите й да поканим. Напоследък Ники не само ходи, ами се опитва да гони кака си, голям смях пада.  Laughing
Честит рожден ден, milli_vanilli!
Поздрави и приятен Петък 13тиMr. Green  bouquet

# 682
Честит рожден ден, milli_vanilli! Жива и здрава и много обичана бъди!

Момичета,така като ви слушам се обнадеждавам за цицките Mr. Green мойте не са големи,не качих и много през бременността(14кг само,но на фона на мойте 47кг при забременяване изглеждах супер  Mr. Green ),ноо пак са чорапи,но щом казвате че се и запълват с мастна тъкан,ще чакам.
и аз като Еличка мама искам да си вдигна гърдите (не силикон),но няма да ме огрее Crossing Arms и даже се консултирах с хирург и той каза да му се обадя 6 месеца след като спра да кърмя,защото гърдите още се изменяли през средно този период. сигурно това е имал в предвид,че млечните жлези ще се изменят в мастни.  та значи имам още 5 месеца и половина надежда Mr. Green ,че състоянието може поне малко да се подобри! Praynig
Приятен и топъл ден ви желая!

# 683
  • В сърцето на един мъж
Честит Рожден ден на МилиВанили!!! Пожелавам да бъдеш обичана жена и майка и да бъдеш здрава, за да се наслаждаваш на тази любов!!!! Весел Празник и Хубави подаръци!!!

За бюста и при мен е трагично положението. Ходих при пластичен хирург наш познат, но понеже не искам силикон, ми каза, че за сега нямало нужда от повдигане  ooooh! #Crazy ами след като родя и второ дете да му се обадя, защото ме пита и аз казах, че при всички положения искам второ дете. А преди много си харесвах бюста 90 см, то аз и неща повече де.
Иначе там в неговата клиника си правих други процедури на бедрата и любовните дръжки  Crazy и съм доста доволна от резултата.
За срещата - за сега, ако не ни мине котка път ще дойдем. Но дори и нещо да се случи ще си платим куверта, то това си е ясно. То проблем може с мен да има, че от една седмица ме мъчи мъдрец и дори леко съм се подула, ама да видим. Иначе сме здрави

НАПОМНЯМ ЗА КОЛАЖА
ЧАКАМ СНИМКИ ДО 17 МАЙ

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:26 от didi666

# 684
Ох,писах писах, излезна нещо и ми се изтри всичко #Crazy

Мили ВАнили, Честит Рожден Ден. От все сърце ти пожелаваме, да си жива и здрава, и да си най-обичаната и уважавана майка и жена на на света  bouquet

За Общия РД Ние отпадаме. Ако сме включени в списък,разбира се и ние ще си платим, само кажете. Аз го закъсах с ушите, боли ме цялата глава. Пари ми половината лице и отзад до тила. Не знам какво ми стана. И мие  странно, хем ми е зашематено, хем се оправям. Сега ми е едно... заглушено с лека болка. Лични не ми даде направление з УНГ, другата седмица ще ми даде,ако не ми мине до тогава. Изписа някакви капки.

За бюста- аз кърмих само 5 месеца,но и моите гърди са увиснали /като торбички с пясък/. Корема ми се по прибра,но като се навеждам и той виси така и е един набръчкан от стрийте. Много грозна гледка. Много ще ме е срам да се съблека на плажа.

Еличка Мама,как отслабна? Аз с не ядене след 18ч. и с ограничаване на сладко и тестено свалих 9кг за 3 мес, но от РД-то на Яни си /около 1мес./ върнах 2 от тях.

Галя, стискам палци да се оправят нещата с апартамента Peace

# 685
Вили, правя детоксикации на д-р Михайлов. Сега мисля да направя и една диета със зелева супа между детоксикациите, защото вече не кърмя и ще е ОК Simple Smile
Като цяло съм адски доволна и всички само ме подпитват какво съм направила... но аз имам още много за сваляне. Най-малко 10,за да съм на кг преди да забременея с Алекс, а искам повече  Rolling Eyes

# 686
Milli Vanili,4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Бъди все така лъ4езарна,усмихната,много оби4ана и желана!   bouquet  bouquet  bouquet
Галето,благодаря за отговора;)
Моми4ета,приятно изкарване на рожденият ден в неделя!!!
Вил Ник,много е неприятно 4е се 4увстваш така зле:(и уши ка болят ...Не се дръж много,а отивай да настояваш за направление за УНГ !Защо се правят на специалисти вси4ки Naughty
Ние днес ходихме до централен Лондон за сувенир4ета с Уилям и Кейт за подаръ4ета на някои приятели ,ама такива цени са изпраскали пове4ето   Crazy Та и се поизморихме,доста вървяхме ,и пътуването не е  малко и сега ве4е ми се доспа даже:))
Бягам да си лягам ве4е,целувки Heart Eyes

# 687
Ани, нали трябва да избият отнякъде парите, които хвърлиха по сватбата Simple Smile

# 688
Как заспиват вашите бебчовци? как да я науча сама да заспива?

# 689
Весело изкарване утре на рождения ден, момичета!!!!!!!!!!! Ние 100% няма да дойдем, защото концерта ще е по-дълго , отколкото си мислех и няма как да стане:( а толкова исках, но.... здраве да е, ще гледам да се включа в някоя от следващите срещи  Hug Hug Hug

Как заспиват вашите бебчовци? как да я науча сама да заспива?
Моля някой, ако намери начина да го сподели, аз просто незнам, ако не суче как ще заспи......

Вили ник, оздравявай бързо!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт