Ревнивият мъж

• 4 729
  • 45
  •   1
Отговори
Здравейте всички тук!Пускам темата, защото зная, че мога да получа съвет от Вас!Вече изчетох всичко във форумите, но така и не открих как аз да се справя с ревността, ината и егоизма на човека до мен! Не съм омъжена...И деца нямаме. В момента сме разделени. Имам много грешки спрямо него(така казва той) и аз вярвам, че е така. Казва ми, че ако искам семейство, не мога все да съм с приятелки...Но аз и без това вече нямам такива. Не се виждам с никой. Казах му да се оженим. Не му било времето и това съм го ползвала за да се разделим! Постоянно ме упреква, че с бившия ми приятел сме в една фирма. Аз започнах по-късно тук, вече бяхме разделени. Сегашният казва, че го лъжа и искам да съм с другия. Уморих се. Обижда ме, дори ме наруга, но според него не било така.Докато сме били разделени, той могъл да ми говори всичко! Кажете ми, моля Ви, обиждат ли ви половинките? Обвиняват ли ви за всичко?Карате ли се, спорите ли всеки ден, без значение за какво?Просто ей така, да докажете своето мнение? Той иска да се съберем, но аз започнах да се страхувам от него! А все още го обичам...Моля Ви, кажете Вашето мнение:) Благодаря:) Приятен ден и хубава седмица:)!

# 1
Никой  няма право да те  обижда  !  Naughty
 Незнам какво  още  чакаш - животът  е пред теб !  Peace
 Съвет  няма да ти дам как да се  справиш  с ревнив мъж защото аз самата  в продължение  на 3-4  години  се опитвах безуспешно да се  справя  с такъв -  Напуснах го и  не съжалявам нито за миг . Нямахме  деца и всеки  си  хвана  своя път  ! Сега  след толкова много  години  той  е същия патологичен случай на ревнив съпруг !  #Crazy

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 09:16 от stels-bels

# 2
  • Насред хаоса
С такова същество оправия няма - от опит знам. Гледам, че добре е успял да те манипулира, така че ти да се чувстваш виновна за неговите глупости - с приятелки си излизала, грешки си имала спрямо него и прочие. И без приятелки си останала заради него. Чудя ти се на акъла - аз навремето с четири очи гледах да се отърва от такъв, ти си се залетяла да се омъжваш за него. Още не сте семейство и те притиска така, а представи си като станете, какво ще е.  ooooh! Това, че сте разделени, е най-доброто, което е могло да ти се случи. Използвай го и си вземи поука. А ако искаш цял живот да си подтискана и ограничавана, натискай се още да се жените ...

# 3
  • Варна
Баба ми навремето казваше "С какъвто се събереш, с такъв ще се разведеш". Тия мисли за справяне, промяна и превъзпитание ги остави настрана, защото няма да се случат. Така както сте се разделили, тъй и  си продължи живота.

# 4
Правилно са ти отговорили преди мен. Спасявай се докато е време. Хората в една връзка трябва да са равнопоставени и свободни. Иначе единият страда. Няма нужда да се отказваш да бъдеше себе си заради мъж- това няма да те направи щастлива. Запитала ли си се ако заради него се разделиш с приятелките  си, а после с него се скарате? Ти ще бъдеш съвсем сама. Нужно ли е? Връзката е Ние сме двама, но всеки има своите интереси и своето време защото сме личности. Аз ходя на шопинг, той на футбол и никой не се чуства задължен да вземе другия. Заедно ходим на кино.
Разбира се повече време прекарваме заедно, но когато някой почуства нужда от своето си време, другият не се сърди.

# 5
Въобще не се занимавай с такъв! Смисъл няма! Няма да се промени! Пфууу нали го имам такъв-мале ужас,добре че на мен ми минава през едното ухо и излиза през другото и хич не чувам кво ми говори (макар,че е рядко де) и обикновено си излизам от стаята(това го вбесява и всъщност тогава почва да ме обижда,най често със смс-и,щот не вдигам,не че аз отстъпвам Mr. Green не обиждам,но съм абсолютна змия в такъв момент(даже сам го признава hahaha ) и го хапя там където го боли,ама си го заслужава  Crossing Arms ама ха! Моят не ме ограничава от към приятелки ,излизаме си сами кой когато има нужда,но стане ли въпрос по някакъв начин (разбира се не повдигнат от мен) или засечем някое мое бивше гадже - стой та гледай! та... хич не го мисли,не ти трябва ревнивец!

# 6
  • Стара Загора
Бягай колкото е възможно по- далече от такъв мъж!!!!!

# 7
И според мен е по - добре да се махнеш от това момче.От това , което казваш си личи , че той е много завладян от ревността.Обвинява те , че искаш да си с другия  без да помисли , че ако наистина искаше - щеше да си с бившия си, защото на практика освен чувства друго не те свързва с настоящия и ако ги няма ще си тръгнеш.

# 8
Леле, това все едно аз съм го писала преди 13г. ooooh!

Бягай ДАЛЕЧЕ, много далече...  Живота е много по-хубав без такива хора наоколо Peace Когато се разделих с впросния ми поникнаха крила направо.

# 9
Това не е любов, нито има доверие.
Няма бъдеще, недей да си губиш времето.

# 10
Брех...кви сте единодушни всички...напрао женска солидарност.... newsm78 newsm78 newsm78 Whistling Whistling

Бих казал само - няма дим без огън Thinking Mr. Green

# 11
  • Насред хаоса
Единодушни сме, щот сме патили, Дев. Не си ли чувал за патологичен ревнивец? Не е нужно да има огън в такива случаи, за да дими постоянно и тормозещо, и адски подтискащо психиката.  Tired

# 12
Също съм чувал и за патологични лъжкини и манипулаторки.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 13
  • Варна
Патологии има и в двете стани, верно е. Ама айде кажи каквому се вика на следното. Ляга си вечерта до тебе, спи до теб и сънува, че флиртуваш с друг. А на сутринта, аз трябва да разгадая що аджеба ми е крив и за какво съм виновна. Сори, ама като разбрах, това със съня /последната капка да прелее чашата/ на следващия ден си хванах парцалките и да ме няма. Без и през ум да ми минава да поглеждам назад.

# 14
  • Насред хаоса
Също съм чувал и за патологични лъжкини и манипулаторки.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Никой не го отрича, но в случая говорим за мъж. А само жена, която си е патила от патологичен ревнивец, знае какво е. Сакън да не срещнеш някой познат на улицата и не дай си Боже той да те вземе да те поздрави.  ooooh! Абе не ми се връща назад, че ми кипва канчето ...  Close

Общи условия

Активация на акаунт