Ревнивият мъж

• 4 755
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Aбе дето се вика 95% от нормалните хетеросексуални мъже са яли лайна родени от женска, така че това че някой си  едно, две или повече на ум май е оправдано.А и винаги съм се дивял на женският сремеж всичко да ви е позволено и да може да минавате метър... ooooh! Outta Joint Tired

Ей това, не го разбрах  newsm78
Ако може малко разяснение, че уж се имам за жена, пък такива стремежи нямам ...... дали пък съм жена, да не съм се объркала нещо  Rolling Eyes
Това за конкретна жена ли става дума или е някакво всеобщо правло  newsm12

Само да допълня:
1. Не се чувствам виновна, че има жени с нисък морал.
2. Кой им е крив на тия 95% мъже, че си падат по точно такива жени?
То не може да харесваш к..ви, пък като си вземеш к..ва, да очакваш, че тя изведнъж ще стане светица. Щом един мъж си пада по мацки, с подобно поведение, нека си носи последствията, хич пък няма да го съжалявам.

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 14:37 от Мунгусолини

# 31
  • Насред хаоса
А аз винаги съм се дивяла на мъжкия стремеж неговото да си е само негово, ма чуждото да е общо. И кво значи "да си правите, квото искате"?! Ми свободни хора сме, до човек си е. И недейте оправдава патологичната ревност с "патилата" отпреди, щото в повечето случаи това не е вярно. Хем съм патила от такъв, хем и в момента ми иде да убия мъжа на една приятелка, защото я тормози до съсипване.  Close #Cussing out Безпочвено, разбира се - хем я следи постоянно и е като сянка до нея даже и в тоалетната, хем пак вика, че му изневерявала ...  ooooh! Е как, като е все до нея?! Болни мозъци!  Sick

# 32
  • във вкъщи
А аз винаги съм се дивяла на мъжкия стремеж неговото да си е само негово, ма чуждото да е общо. И кво значи "да си правите, квото искате"?! Ми свободни хора сме, до човек си е. И недейте оправдава патологичната ревност с "патилата" отпреди, щото в повечето случаи това не е вярно. Хем съм патила от такъв, хем и в момента ми иде да убия мъжа на една приятелка, защото я тормози до съсипване.  Close #Cussing out Безпочвено, разбира се - хем я следи постоянно и е като сянка до нея даже и в тоалетната, хем пак вика, че му изневерявала ...  ooooh! Е как, като е все до нея?! Болни мозъци!  Sick

Ей,на тази тема - по точно,на това изказване,от страна на мъжете.Този въпрос обсъждахме целия неделен работен ден с колегите.И честно казано,е не мога ги разбра тези логики.Как един мъж отива, топва чушката в чужда купа,(ама без чувства,само мушка и заминава),после се връща при жената - Ни лук ял,ни лук мирисал.И това не е изневяра  Rolling Eyes.Ако ме хване жената,нищо не може да ми направи.Аз съм мъж. #2gunfire
После , ако жената отиде при друг,е това е изневяра.Защото жената изневерява само в случай на нещо,което не намирала в мъжа.А това за мъжа е изневяра.И какво ще направи ако я хване , бой до припадък.Егати логиката.

# 33

Ако говорим за жени - принципът негово/чуждо/общо е така...И да  - до човекът си е както в повечето такива "теми".Щото и за жените "палатката на чехите е с двоен дюшек" тъй че... А за свободни хора може да се говори при такива дето нали не са уж ангаже. Тогава драма няма..Ама иначе...Иначе..."ние само си говорим" нали? Е от тва "говорене" що деца са се пръкнали ако знаеш baby_neutral baby_neutral bowuu bowuu

Цитат
Това за конкретна жена ли става дума или е някакво всеобщо правло 

Само да допълня:
1. Не се чувствам виновна, че има жени с нисък морал.
2. Кой им е крив на тия 95% мъже, че си падат по точно такива жени?
То не може да харесваш к..ви, пък като си вземеш к..ва, да очакваш, че тя изведнъж ще стане светица. Щом един мъж си пада по мацки, с подобно поведение, нека си носи последствията, хич пък няма да го съжалявам.

Говорейки за проценти да цитирам ли прачичо ми Бонапарт, който разяснява тази релация в една знаменита реч пред своите войни? Или ти е позната. Не искам да правя генерални категоризации, щото се зареках да не го правя, ама и аз, и всички мои приятели и познати са ни правили на маймуни еднократно или повтарящо се, така че тия неща не са прецедент. На какви обяснения и оправдания съм се наслушал и аз, а и от истории...ум да ти зайде...Самият Остап Бендер би се изчервил.Стигало се е до там че да ме убеждават че това което виждам не е това което е, а нещо съвсем друго #Crazy Laughing Laughing Ама те лудите лека полека умират.. Rolling Eyes Rolling Eyes

В тая връзка тука огромна роля както казах играе предишният опит. И това няма как да се отрече. Казано накратко - всяка следваща е по-преебана от предишната. Демек на едната като си й разкрил спатиите, за следващата внимаваш двойно дали нема да ти излезе на пики или кари. Имам аз едно аверче дето ми би рекорда и се разведе на 6-тия месец ама пак с драми като при мене. Та виждам го аз баш след развода и го питам кво що нещо нова кака завъдил ли е и т.н. И той ми каза само "Не, още нямам никоя, ама следващата ще й се разгони фамилията, зарад номерата на предишната,щото няма да минават". При мен е същото....фандъци дето съм пускал на бивши - настоящи и бъдещи немат как да се надяват на тях..И им излиза през гз, страдат и де да знам...може и по форуми да се оплакват. Hug

# 34
  • Варна
Девиатор, нали знаеш приказката за лудия и зелника. Въртели са ти номера, щото си им позволявал да ти се катерят по ... главата. Внимавай само докато си връщаш за предишните, да не пропуснеш нещо истинско  Wink.

# 35
Не искам да правя генерални категоризации, щото се зареках да не го правя, ама и аз, и всички мои приятели и познати са ни правили на маймуни еднократно или повтарящо се, така че тия неща не са прецедент. На какви обяснения и оправдания съм се наслушал и аз, а и от истории...ум да ти зайде...Самият Остап Бендер би се изчервил.Стигало се е до там че да ме убеждават че това което виждам не е това което е, а нещо съвсем друго #Crazy Laughing Laughing Ама те лудите лека полека умират.. Rolling Eyes Rolling Eyes

В тая връзка тука огромна роля както казах играе предишният опит. И това няма как да се отрече. Казано накратко - всяка следваща е по-преебана от предишната. Демек на едната като си й разкрил спатиите, за следващата внимаваш двойно дали нема да ти излезе на пики или кари. Имам аз едно аверче дето ми би рекорда и се разведе на 6-тия месец ама пак с драми като при мене. Та виждам го аз баш след развода и го питам кво що нещо нова кака завъдил ли е и т.н. И той ми каза само "Не, още нямам никоя, ама следващата ще й се разгони фамилията, зарад номерата на предишната,щото няма да минават". При мен е същото....фандъци дето съм пускал на бивши - настоящи и бъдещи немат как да се надяват на тях..И им излиза през гз, страдат и де да знам...може и по форуми да се оплакват. Hug

Ей това е самата истина, всяка следваща е прецакана от предишната  Wink
Като те ухапе куче, после като видиш друго куче, не си мислиш, я какво е миличко, ами си мислиш, тоя звяр сега ще ме ухапе.

# 36
Радвам се че получавам разбиране Hug Hug Hug

Антония..права си душа ама това са рисковете на живото предаване Whistling

# 37
  • Насред хаоса
Жената не е ничия собственост, за да бъде твоя или чужда. Същото се отнася и за мъжа. А патологичната ревност се базира точно на това извратено чувство за собственост. И друго съм забелязала - не го е еня толкова, че ще на**** жена му, ми за егото му.  Crazy
А що се отнася до предишния опит - по тая логика аз трябваше да държа мъжа си на каишка и да го тормозя непрекъснато, защото имам горчив и болезнен опит отпреди. Е, не правя така. Отново си опира до човека. Не знам защо друг трябва да понася негативите от предишния - отново се рушат отношенията и отново се стига до под кривата круша.

# 38
Това го има във всички сфери на живота, прави се на моменти несъзнателно в геополитиката му се вика "спирала на превъоръжаването" Thinking

# 39
Жената не е ничия собственост, за да бъде твоя или чужда. Същото се отнася и за мъжа. А патологичната ревност се базира точно на това извратено чувство за собственост. И друго съм забелязала - не го е еня толкова, че ще на**** жена му, ми за егото му.  Crazy
За това си права, но само до сватбата. Поне при нас след сватбата логиката ни беше по-друга, вече се чувствах като обвързана към мъжа си, а и той към мен, което мисля че е нормално. По-ненормално щеше да е да сме още свободни птички и след сватбата. Не мисля че чувството за собственост е нещо извратено или лошо, то е по-скоро нормално. Иначе май съм си ревнива, дори и не мога да си представя мъжа ми да е с друга, абсурд ... Че то после не знам как ще реагирам, ама няма да е нещо леко, определено  #2gunfire
Иначе, друг е въпросът ако направим нещо различно, например суинг с друга двойка, тогава и аз не знам какво бих си помислила, едва ли ще го ревнувам. В интерес на истината, дори сме обмисляли някои варианти, но засега само сме обмисляли ...

# 40
Като го измислите да се обадите ,ей Party Party Party

# 41
  • Насред хаоса
 Joy Joy Бе всичко ще си кажете вие, ама ...  Mr. Green
Сега - става въпрос за самата ревност, не за намерения непременно да се кривне. Защото не виждам с какво тази ревност ще предотврати изневярата, ако единият от двамата е решил да я направи.
От друга страна, тая тормозеща и патологична ревност сама може да предизвика изневяра - дето се казва, като така и така ме тормози, поне да го направя наистина, за да има реална причина за тормоза.
Дев, ако "превъоръжаване" означава да си скапваш живота при всяко ново начало заради един проклет нещастник от миналото, просто не си заслужава. Все едно по тоя начин му позволяваш, макар и косвено, отново да ти отнема правото на щастие и съжителство с друг човек, с когото да се разбираш.

# 42
  • В една Дупка.

Много добре казано.И напълно вярно.
А, не е задължително. В моя случай беше толкова обсебен да ме следи и контролира и да бъде все около мен, че нямаше нито очи, нито време за други. Болно съзнание и тотална комплексарщина, кво да го правиш. Всички мъже без изключение бяха заплаха за него.  Tired
И аз бях така преди време.....
Бягай докато е време.....по най-бързия начин.
Това по никакъв начин не се отрази на следващата ми връзка.

# 43
po-dobre bez maj ot kolkoto sas takav revnivec i egoist.

# 44
Бягай докато е време.....по най-бързия начин.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт