Ревнивият мъж

• 4 731
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Патологии има и в двете стани, верно е. Ама айде кажи каквому се вика на следното. Ляга си вечерта до тебе, спи до теб и сънува, че флиртуваш с друг. А на сутринта, аз трябва да разгадая що аджеба ми е крив и за какво съм виновна. Сори, ама като разбрах, това със съня /последната капка да прелее чашата/ на следващия ден си хванах парцалките и да ме няма. Без и през ум да ми минава да поглеждам назад.

The prophecy!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Sombre,парен каша духа  chef bowuu

# 16
  • Варна

Не мисля. На това му се вика болен мозък.

# 17

Не мисля. На това му се вика болен мозък.

Начи може женските като сънувате да е пресантимант и интуиция, ама ако е мъж е болен мозък... Naughty

# 18
  • Варна
Ми къде се чуло и видело мъж с интуиция? Да си чувал за врач / мъжка врачка/  Laughing? За това е болен мозък. Wink

# 19
  • Насред хаоса
А стига пък вие, бе! Аз кат вече два пъти сънувам, че правя секс с жена, тва интуиция ли е или изневяра?  Mr. Green Казах на мъжо, едвам си събра устата от смях после. Сънувала съм и че той прави секс с друга жена, ама кво сега ...

# 20
тва интуиция ли е или изневяра?  Mr. Green .

Tва е едно добро начало... Hug

Антония- "врачка" в интерес на истината е производно на "врач"..както измислената и изкуствена дума "колега", така че ни ти е точен примера.... newsm78

# 21
  • Бургас
Казва ми, че ако искам семейство, не мога все да съм с приятелки...Но аз и без това вече нямам такива. Не се виждам с никой. Казах му да се оженим. Не му било времето и това съм го ползвала за да се разделим! Постоянно ме упреква, че с бившия ми приятел сме в една фирма. Аз започнах по-късно тук, вече бяхме разделени. Сегашният казва, че го лъжа и искам да съм с другия. Уморих се. Обижда ме, дори ме наруга, но според него не било така.Докато сме били разделени, той могъл да ми говори всичко!

ooooh! Hug
Патологичната ревност е нещо, което не се лекува и остава за цял живот...
Не знам дали наистина още го обичаш, но ако не искаш да живееш цял живот по този начин, по-добре по-далече от подобен тип мъже... Peace
Ревността /още повече, когато е безпочвена/ е в състояние да убие всичко хубаво между двама души...  Confused Така че, опичай си акъла, докато е време...  Hug

# 22
Ми къде се чуло и видело мъж с интуиция?

Права си...не ни трябва...Ние имаме здрав разум наместо това Peace

# 23
Бягай,колко те държат краката.И не вярвай на обещания.За да ти каже всичко това значи наистина го мисли.Не виждам разумен подход в случая.Това е болна любов.
Не мисли,че можеш да го промениш.

# 24
И не обръщай внимание на мъжката солидарност.

# 25
  • във вкъщи
nellyves това което ти се случва в момента,мога да го разбера напълно.Преди са срещна моето съкровище аз бях в твоето положение и то 7 години.Като първо бяхме много добри приятели,после гаджета и накрая заживяхме заедно.Песента шампанско и сълзи беше писана за нас,но както и да е,сега дори не си спомням за тези дни.Бившия ми беше пълно копие на това което пишеш,с разликата на това че (ако не си го спестила) той искаше не само да ме командва но и да ме контролира.Обиди много,забраняваше ми не само да излизам с приятелки ами не ме и вземаше със себе си когато е с определени негови приятели.
Когато се замислихме една вечен и сега на къде(след 5 раздяла за около 5-6 месеца) - си зададохме едни истински въпроси.От колко време сме заедно? -7години.Какво постигнахме за това време-не можем един без друг ?(аз го обичах)-амиии само се караме.Какво ще стане за напред?-ами аз няма да се променя (той)-Ти трябва да разбереш,че трябва да се съобразяваш с мен.
Това беше края на началото  Mr. Green Mr. Green

Понеже се отплеснах много,ти пожелавам нещата да се оправят,поне от малко и да проумее грешката си.А съответно и ти своите,понеже само единия да се промени. Grinning

# 26
Брех...кви сте единодушни всички...напрао женска солидарност.... newsm78 newsm78 newsm78 Whistling Whistling

Бих казал само - няма дим без огън Thinking Mr. Green

Да, ама не се знае къде гори тоз огън. Забелязала съм, че ревнивите мъже, често са ревниви, защото самите те изневеряват и си мислят че всички са като тях  Thinking
Аз имах преди доста време, един ненужно ревнив приятел и той така, като ме видеше че пия кафе с приятелка, или да се поздравя със съученик ..... абе ужас, накрая се разделихме и се оказа че са станали гаджета с една негова братовчедка, чак тогава разбрах на какво се дължи тази ревност  Joy Joy Joy Joy

# 27
  • във вкъщи

[/quote]

Брех...кви сте единодушни всички...напрао женска солидарност.... newsm78 newsm78 newsm78 Whistling Whistling

Да, ама не се знае къде гори тоз огън. Забелязала съм, че ревнивите мъже, често са ревниви, защото самите те изневеряват и си мислят че всички са като тях  Thinking
Аз имах преди доста време, един ненужно ревнив приятел и той така, като ме видеше че пия кафе с приятелка, или да се поздравя със съученик ..... абе ужас, накрая се разделихме и се оказа че са станали гаджета с една негова братовчедка, чак тогава разбрах на какво се дължи тази ревност  Joy Joy Joy Joy

Много добре казано.И напълно вярно.

# 28
  • Насред хаоса

Много добре казано.И напълно вярно.
А, не е задължително. В моя случай беше толкова обсебен да ме следи и контролира и да бъде все около мен, че нямаше нито очи, нито време за други. Болно съзнание и тотална комплексарщина, кво да го правиш. Всички мъже без изключение бяха заплаха за него.  Tired

# 29
Aбе дето се вика 95% от нормалните хетеросексуални мъже са яли лайна родени от женска, така че това че някой си  едно, две или повече на ум май е оправдано.А и винаги съм се дивял на женският сремеж всичко да ви е позволено и да може да минавате метър... ooooh! Outta Joint Tired

Общи условия

Активация на акаунт