Цветолечението на д-р Бах - 5

• 77 072
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
уморявам се много, избухвам често, изпитвам чувство на вина, изпитвам супер нервно напрежение и се притеснявам за всички и всичко, а се старая много да правя всичко по най-добрия начин и всички да са доволни, изпитвам голям страх от болести, понякога ако се случи нещо изпадам в паника, често ме налягат депресивни състояния за ден два, но като цяло всичко описано не е непрекъснато а от време на време (умората е постоянна) и съм доста позитивен и усмихнат човек  Пропуснах да напиша че доста започнах да пуша (ако има някакво значение за капките).
Olive, Oak, Impatiens
Цитат
Rock Water е подходящ, ако сте твърде взискателни към себе си и следвате сурова дисциплина и строги навици. Pine ще ви помогне, ако винаги се чувствате виновни и сте склонни да се презирате.
По Барбара Мацарела
  Депресивните състояния вероятно са свързани с умората, аз бях в подобно положение и започнах с РР, около седмица, после преминах на индивидуална комбинация Peace
 Red Chestnut e при постоянна тревога за близките, а ако е от болести, бацили и т.н crab apple
За пушенето вероятно е заради моментното състояние, но иначе за пристрастявания мисля е Агримони. Прочети си характеристиките за всяко цвете, в началото на темата има и тест, според мен определянето става и с хора отстрани и когато се самоанализираш Peace

# 256
Mimkis, страхотна си! Благодаря ти от сърце че ме ориентира! Ще пиша пак като ги поръчам и нахраня бебето Simple Smile

# 257
lissana, комбинацията се приема директно накапана под езика и не е нужно допълнително разреждане.Комбинацията се пие до като  се хармонизира ума и тялото и се върне равновесието  или до като се справите с "проблема "Продължителността я определяш ти.

# 258
feyaa благодаря!!!!!!!

# 259
mama_dany, късно виждам поста ти. Сигурно вече си поръчала. Интересно ми е какво си взела. Аз предлагам все пак holly, pine, olive, red chestnut, impatiens, walnut.

# 260
 Grinning Здравей Very Nice,
Да, вера ги поръчах и днес сутринта ми ги донесоха. Комбинацията която си направих е:  pine, olive, impatiens, red chestnut, walnut, cherry plum, mustard  Grinning и си поръчах 10 мл. РР. Моля се само да има ефект защото вече някак много нанагорно ми идва Praynig Tired
Когато прочетох поста ти направо се изумих, защото си мислех че само аз се чувствам така (честичко) и доста се бях притеснила Rolling Eyes При теб и децата действат ли? Аз днес започнах веднага да ги взимам, защото все пак се надявам малко поне да подействат Mr. Green

# 261
mama_dany, действат определено. Само при малката нещо не усещам ефект, но е възможно просто да искам да променя нещо, което тя не иска Mr. Green Мисля, че така направената комбинация ще ти помогне много, ти вече си направила най-голямата стъпка-осъзнала си, че имаш проблем, който имаш желание да промениш. А, иначе, нали знаеш, за умората-единственото спасение е наспиване, най-добре, ако има как да го уредиш Hug

Аз, пак с молба за помощ. Ще правя комбинация за баща ми. Той е властен, постоянно мърморещ, вечно критикуващ, дошло му е време за пенсия, но не иска да се отпусне да не прави по цял ден нищо. Цял живот е бил на управленски позиции и е живял в постоянен стрес-съответно има диабет. Години наред не беше взимал отпуска, постоянно на работа, напоследък като стана задължително да се взима отпуска, почна да почива, но като е в отпуска се чувства много зле, отчаян, депресиран, неудовлетворен, все едно е безработен. Живее с някакво чувство за дълг към децата си, че трябва да им осигури пари, а от години сме се отделили и не сме зависими финансово от него. Не иска да се пенсионира, в момента има много проблеми в работата, но си мисли, че като се пенсионира няма да му стигат парите, а също и няма да има тази власт-няма да има подчинени. Постоянно мисли за другите, а в същото време е страхотен егоист, майка ми му е като робиня. Много ми се иска да му помогна да се отпусне от този стрес и да си живее старините спокойно. В същото време той си мисли, че няма нужда от помощ.
Мисля си за red chestnut, agrimony, beech, rock water, walnut, honeysuckle. Как ви се струва.
Извинявам се за дългия пост, но знам, че вие ще ми помогнете.
Също и какво е нужно на майка ми, затова, че толкова години го търпи?

# 262
mama_dany, действат определено. Само при малката нещо не усещам ефект, но е възможно просто да искам да променя нещо, което тя не иска Mr. Green Мисля, че така направената комбинация ще ти помогне много, ти вече си направила най-голямата стъпка-осъзнала си, че имаш проблем, който имаш желание да промениш. А, иначе, нали знаеш, за умората-единственото спасение е наспиване, най-добре, ако има как да го уредиш Hug

Аз, пак с молба за помощ. Ще правя комбинация за баща ми. Той е властен, постоянно мърморещ, вечно критикуващ, дошло му е време за пенсия, но не иска да се отпусне да не прави по цял ден нищо. Цял живот е бил на управленски позиции и е живял в постоянен стрес-съответно има диабет. Години наред не беше взимал отпуска, постоянно на работа, напоследък като стана задължително да се взима отпуска, почна да почива, но като е в отпуска се чувства много зле, отчаян, депресиран, неудовлетворен, все едно е безработен. Живее с някакво чувство за дълг към децата си, че трябва да им осигури пари, а от години сме се отделили и не сме зависими финансово от него. Не иска да се пенсионира, в момента има много проблеми в работата, но си мисли, че като се пенсионира няма да му стигат парите, а също и няма да има тази власт-няма да има подчинени. Постоянно мисли за другите, а в същото време е страхотен егоист, майка ми му е като робиня. Много ми се иска да му помогна да се отпусне от този стрес и да си живее старините спокойно. В същото време той си мисли, че няма нужда от помощ.
Мисля си за red chestnut, agrimony, beech, rock water, walnut, honeysuckle. Как ви се струва.

very nice,  трябва да излизам за това на бързо ще ти напиша няколко предложения.Ако искаш ги вземи под внимание.Можеш да помислиш върху следната комбинация: Beech+Vine+Elm+Chicory за баща ти
за майка ти: Pine+Red chestnut +Hornbeam

# 263
Мисля че, основното за баща ти е лоза(vine),а за майка ти червен кантарион(centaury). Комбинацията, която си направила е добре ,но замести agrimony с vine.Не разбирам съображенията поради ,които си сложила agrimony. newsm78

# 264
Само при малката нещо не усещам ефект, но е възможно просто да искам да променя нещо, което тя не иска Mr. Green

very nice, и най-точната и подходяща комбинация за баща ти няма да помогне да го промени(Ш), защото ТОЙ не иска да се промени! И защото не е потърсил помощ или поне да се съгласи да опита капките.

подкрепям мнението на topolka; няма да пиша какво още бих добавила  Mr. Green, и донякъде на feyaa, но само при условие, че двамата търсят "лек" за характеропатиите си ...

# 265
Искат, искат. И двамата искат, но баща ми не го признава.
Правила съм и досега комбинации и двамата чинно си ги пиеха Mr. Green Просто и двамата виждат ефекта върху мен. Имах предвид, че той не иска да приеме това, че вече е възрастен и трябва вече да го дава по-кротко и спокойно.
Агримони добавих защото той таи всичко в себе си, никога не си казва болката, пред хората все е добре и всичко чудесно, но всъщност се самоизяжда отвътре. Типичен скорпион Simple Smile Душата на компанията, знае хиляди вицове, постоянно търси изяви пред публика, добър оратор и обича да се показва.

# 266
emka_80,с концентрата можеш да намазваш венците на бебо през деня когато го видиш, че е неспокоен и си бърка в устата, а за прием му го разреди  в едно шишенце(3,4-ри капки от концентрата в 30мл шишенце с изворна вода+лъжичка коняк или яб.оцет ) и давай от това шишенце няколко пъти през деня и при всяко негово събуждане.
Вземай си и ти от тях-явно ти е нужно презареждане и на `твоите батерии`.Трудно се устоява на БЕЗсънието

Да споделя  Simple Smile Не мога да повярвам, че вече спим много спокойно и се буди само по един път за малко, аз не му обръщам внимание и той си заспива почти веднага сам. Това нощна хранене и будене по няколко пъти на нощ от 6-7 месеца насам беше кошмар. От два дена спрях спешните капки и засега ще го оставя да почине и по нататък ще му направя нова комбинация. Наистина  бях отчаяна и много, много благодаря за помощта    bouquet  Hug  капките са наистина вълшебни, просто трябва да се взимат точните есенции в точния момент  Simple Smile

# 267
emka_80,с концентрата можеш да намазваш венците на бебо през деня когато го видиш, че е неспокоен и си бърка в устата, а за прием му го разреди  в едно шишенце(3,4-ри капки от концентрата в 30мл шишенце с изворна вода+лъжичка коняк или яб.оцет ) и давай от това шишенце няколко пъти през деня и при всяко негово събуждане.
Вземай си и ти от тях-явно ти е нужно презареждане и на `твоите батерии`.Трудно се устоява на БЕЗсънието

Да споделя  Simple Smile Не мога да повярвам, че вече спим много спокойно и се буди само по един път за малко, аз не му обръщам внимание и той си заспива почти веднага сам. Това нощна хранене и будене по няколко пъти на нощ от 6-7 месеца насам беше кошмар. От два дена спрях спешните капки и засега ще го оставя да почине и по нататък ще му направя нова комбинация. Наистина  бях отчаяна и много, много благодаря за помощта    bouquet  Hug  капките са наистина вълшебни, просто трябва да се взимат точните есенции в точния момент  Simple Smile

Радвам се, че сте по-спокойни вече.Вече знаеш, че можеш да разчиташ на тях когато е необходимо Peace

# 268
  Момичета трябва ми помощ Praynig По една или друга причина ми е трудно да направя комбинация за майка ми. Досега съм и давала само РР, при сърцебиене и панически кризи. Ще се опитам да я опиша- тънко обидчива е, често не слуша останалите, схваща погрешно това, което и се говори или пък се извинява за всичко. Има ниско мнение са себе си, но същевременно е много горда( да не тежи на никой и т.н.) Знам със сигурност, че Аспен трябва да присъства в комбинацията и, вероятно и Мимулус и Цикори( това сестра ми го твърди, заради техните отношения). Има гастрит, колит, изобщо проблемен стомах и в комбинация с това е в климакс, изобщо в много разклатено емоционално състояние е в последно време. И аз незнайно защо просто не мога да определя цветята за нея newsm78  Благодаря предварително на всеки,който се отзове  bouquet

# 269
mimkis@, малко ми прилича по описание на свекърва ми. За това само някой предложения
walnut-за това, че е в критическата
cherry plum-за уравновесяване на емоциите
може би chestnut bud, за това, че не слуша другите и греши
larch-за самочувствие, може би и cerato

Общи условия

Активация на акаунт