Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 188
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Да, вълчищата и гарваните нещо хия ги няма, а от трейлърите си представях че поне гарвани ще има повечеко като акцент...нали знаете черни криле и т.н....
Джайми и в книгата си беше симпатяга, кво се правите...особено като остана с една ръка и взе да се осъзнава каква кучка е сестра му
Джон Сняг не ми харесва...изплюва репликите си, все едно ги е забравил и аха аха току що се е сетил как бяха...и наистина е малко пълничък...не трябваше ли да е доста кльощав?

# 526
  • София
страхотна серия! Аз нали не съм чела книгите и не знам, какво се пропуска и така ми харесва.  Simple Smile Някой, който е чел книгите, може ли да ми обясни, защо бащата и брата на Нед са били подпалени от лудия Крал? Нещо не разбрах особено тая работа.  Thinking

# 527

Джайми и в книгата си беше симпатяга, кво се правите.....

и наистина е малко пълничък...не трябваше ли да е доста кльощав?

Да бе, правя се  Crazy Симпатяга той, особено като блъсна Бран...все едно си тръска цигарката  Naughty
Кльощав щеше да е много по-близко до моите представи за него, нещо като Бенджен в тийн годините му-  Peace

# 528
  • Пазарджик/Лондон
И на мен Джон взе да ми харесва повече Wink.
Джайм е разкош, ама не му отива да му казват "Джейми" пък Crossing Arms.
Много се изкефих на сцената с Визерис, макар че към края й ми стана малко жал за него - не е виновен човека, че е луд Sad.
Кутрето си го представях точно така - добро попадение е Wink.
Джофри добре се справя с ролята.

Стига съм изреждала - много съм доволна от филма Flutter.И като чета коментарите в Замунда - има си доста почитатели Party.

# 529
страхотна серия! Аз нали не съм чела книгите и не знам, какво се пропуска и така ми харесва.  Simple Smile Някой, който е чел книгите, може ли да ми обясни, защо бащата и брата на Нед са били подпалени от лудия Крал? Нещо не разбрах особено тая работа.  Thinking

Brandon was on his way to Riverrun to wed Catelyn when word reached him of his sister Lyanna's supposed abduction by Prince Rhaegar Targaryen. Brandon and four companions rode to King's Landing and threatened Rhaegar's life. They were arrested by King Aerys and charged with plotting Rhaegar's murder. Their fathers were called to court to answer the charges. Brandon was forced to watch as his father was cooked alive in his own armor. He was bound with a leather cord around his neck and a longsword just out of reach, and he strangled himself trying to get to the sword to save his father.

Да превеждам ли?

# 530
  • Резерват "Северозапад"
Мда...вълчищата никакви ги няма Confused...някак си имам усещане за препускане през историята / въпреки, че си е нормално за 10 серии да поберат първа част/.

# 531
  • София

Brandon was on his way to Riverrun to wed Catelyn when word reached him of his sister Lyanna's supposed abduction by Prince Rhaegar Targaryen. Brandon and four companions rode to King's Landing and threatened Rhaegar's life. They were arrested by King Aerys and charged with plotting Rhaegar's murder. Their fathers were called to court to answer the charges. Brandon was forced to watch as his father was cooked alive in his own armor. He was bound with a leather cord around his neck and a longsword just out of reach, and he strangled himself trying to get to the sword to save his father.

Да превеждам ли?
ами, ако имаш тази възможност.  Blush

# 532
Зравейте на всичкти фенове!Аз съм чела книгата три пъти,и знам даже репликите наизуст,филма е направен много добре,и след снощната серия ще кажа само,че песента започна.На мен също ми липсват вълчищата,Джон Сняг ,е без Ношни очи на Вала,за всички които сме чели книгата,знаем каква дълбока връзка имат вълчищата с децата.

# 533
  • Sofia
Аз не можах да гледам филма снощи (то не беше ли днес всъщност по HBO newsm78), защото съседите над нас ни наводниха....

Но съм толкова запалена, че с нетърпение чакам следващата серия. Любимци са ми Джон Сноу и Аря (много ми пасва, като малка мъжкарана и дивачка).

# 534
Джайм си го изговарят във филма,къде виждате Джейми?

# 535
  • София
,Джон Сняг ,е без Ношни очи на Вала,за всички които сме чели книгата,знаем каква дълбока връзка имат вълчищата с децата.
Нещо си объркала сагите Mr. Green. Дух се казва, Нощни очи е при Придворният убиец
Джейми е - заслушай се по-внимателно

# 536

Чух го доста ясно..  беше когато пияния Робърт го извика да разкаже за първото си убийство-   Peace

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 12:04 от МилаИванова

# 537
  • София
В Арената все още има и 3-те серии, ако някой е изпуснал Peace

# 538
  • София
Еха, вече прочетох първите 20тина глави от книгата. Трябва да уча, но не мога да се отделя от книгата, толкова ми е интересна. Дори си я свалих на аудио-книга и си я слушам на мп3-плейъра като маам гащи из града. Crazy

Изгледах третата серия, Кутрето много ме кефи, ух, обичам такива образи. Mr. Green Симпатично-дяволити. Twisted Evil Джуджето ми е другият фаворит, евала на пича - страшно си играе ролята, а и образът му е уникат.

Нямам проблем със "състаряването" на образите, с изключение на Роб и Джон. Все пак в книгата са 14 годишни, и колкото и да са зрели, си имат и много детско в себе си и това си личи в книгата. Особено Джон си е хлапе, макар и умно хлапе. Не ми харесва актьорът, който го играе. Освен, че трябваше да е по-малък, нямаше да е зле и да е по-кльощав, с по-издължено лице и сиви, недоверчиви очи. Всъщност Кит Харингтън, който го играе, може би е изглеждал по-подходящо, когато са го избрали, но е пораснал в процеса... (все пак от няколко години се готви филмирането на книгите). Ето го като по-малък, ако гледаше малко по-"сурово" щеше да е супер:

В книгата любимци са ми Джон, Аря и Джуджето. И Нед също... Таргариенците (и двамата) ме дразнят яко. Peace

# 539
  • Разпиляна във въображението
Снощи нямах сили да изгледам серията, но едно исках да видя в момента, в който Бран се събужда - какво ставаше в главата му, нооо 10 серии за такава обемна книга няма да се сърдя.

Не си спомням разговор между Джоф и Церсей Thinking

Любимци - Старките, начело с Роб Whistling Бран също ми е сладък и се чудя откъде ми е познат. Или прилича на някого или съм го гледала и преди newsm78 Тирион е супер. Харесвам го. Умно джудже е той. И Джайм Shocked

На третата книга съм и само да споделя без спойлери: Санса се жени за  Shocked, Джайм остава без  Shocked обаче Дани е просто newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт