Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 194
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,

накрая успях да изгледам първата серия, бях я свалила веднага щом излезе, но нямах време да я гледам. Като голям фен на сагата, ми беше много вълнуващо и приятно да видя героите оживели на екрана. Нямам забележки към актьорите, съвпадат до голяма степен с моите представи, не преиграват, екстра са. Но.. някак си ми се стори, че ако човек не е чел книгата, трудно ще се ориентира в сериала. А и честно казано сексуалните сцени ми дойдоха в повече - вярно, че и Мартин не си поплюва, но така визуализирано, а и толкова синтезирано - едва ли не всяка трета сцена.. Не знам, гледах го със съпружеството и свеки и ме беше леееко неудобно.
Въпреки това очаквам с нетърпение момента, когато ще изгледам и следващите серии  Mr. Green

# 511
На мен пък не ми се сториха кой знае какво сексуалните сцени, но може би се дължи на факта, че преди това гледах "Спартак- кръв и пясък" Laughing Ей там вече какъв разврат пада... Laughing

# 512
Аз не бях чувала за книгите,до вчера..  Embarassed Embarassed Embarassed Обаче още тогава изгледах 2-те серии и останах очарована  Mr. Green.Днес ще гледам повторението по НВО,ама за всеки случай си свалих от замундата и 3-тата серия.  Mr. Green
Дано не разводнят сериала,започна страхотно интригуващо. bowuu

# 513
  • Пазарджик/Лондон
Знае ли се кога ще има буквички?

# 514
  • Резерват "Северозапад"
Гледах трети епизод...ще коментирам, когато повече хора успеят да го изгледат...

# 515
  • София
Знае ли се кога ще има буквички?
В коментарите в Замунда пише след 18ч. Peace

# 516
  • В светлината на слънцето
Момичета, една молба. Може ли да ми дадете линк за първа и втора серия.  Praynig Докато се сетя и ги свалиха от Замунда. Нямам на друго място регистрация. Тъй че моля, помагайте.  Praynig Praynig Praynig

# 517
http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3792
2 серия, мисля че имаше и първа

# 518
  • София
http://thepiratebay.org/search/game%20f%20the%20thrones/0/99/0 тук има втората...

за субс на третата последно пишеше 90% та сигурно скоро...

# 519
Вечерям и сядам да гледам, че днес беше един ден... #Crazy

# 520
  • В светлината на слънцето
Благодаря, страхотни сте  Hug

# 521
Всички са толкова в кожите на героите си вече.. Разкошна Церсей. И Джайм.
Джон беше много хубав в тази серия, да се не надяваш.. ще преосмисля позицията си ако продължава така. Simple Smile

# 522
Джон беше много хубав в тази серия, да се не надяваш.. ще преосмисля позицията си ако продължава така. Simple Smile
Лорд Сняг ли имаш впредвид Blush Харесва ми и на мен! А ако си призная кой още харесвам Crazy халът никак не изглежда зле Blush Само в понеделник ли ще ги пускат по HBO Sad

# 523
  • София
Изгледах го Peace. Абе къде са вълчищата - един от основните акценти на книгата Rolling Eyes. Къде е Рикон и Рошльо?Сега да не ми съкращават тези неща - да бяха направили първа книга 2 сезона, какво е това препускане
Петир ми хареса - същото мазно същество си го представях. Джайм както винаги разкошен Blush, засега ми е фаворит от мъжете, да видим и Рицарят на цветята що за чудо е

# 524
Кутрето наистина много мазен...  Sick

А Джофри...направо ме потриса...тез очи и тия тънки устнички...   Sick гнусно влечуго!!!

Лорд Сняг Simple Smile ми е такъв Джучко  Laughing ( бебешки джукички, пълни бузки  ) ,
ама чичо Бенджен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes жалко за мен, че заминава...за дълго...
Джайм (Джейми, вярно така го изговарят Rolling Eyes звучи ми като някой готин симпатяга с нежна душа ) направо едвам се сдържам да не му симпатизирам   Tired

А Аря е чудничка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт