Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 187
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София

На третата книга съм и само да споделя без спойлери: Санса се жени за  Shocked, Джайм остава без  Shocked обаче Дани е просто newsm10 newsm10 newsm10
А с Роб какво става Whistling

# 541

Недей де..  no (що няма човече дето си прави харакири, да му се не види)

# 542
  • Разпиляна във въображението
Magrat, споко. Няма да кажа.

# 543
  • София
А аз не питам, за да каже. Просто дали е стигнала Peace

# 544
Разбира се. Авторът продължава да ме изумява. Добре, че ме предупредихте за него в началото, че съм подготвена за всичко.

# 545
А, аз не да не казвате. Simple Smile Буквално беше в смисъл "Не ми напомняй"..

# 546
  • София
И ся всички като разбраха, нищо няма да казваме Mr. Green

# 547
  • Русе
  Възрастния бял плащ, наби беше Баристан Селми. Все си го представях с дълга коса. И Ренли също.

# 548
А, аз не да не казвате. Simple Smile Буквално беше в смисъл "Не ми напомняй"..

Въх, ужас.

# 549
  • София
Добре са се подготвили - и тази серия беше на ниво Party
А Валът е много внушителен...студено да ти стане само като го гледаш, брррр!

# 550
Санса какво? Джайм какво? Shocked Shocked Shocked За Роб знам, държах да знам, но не съм чела самия момент. На втора книга съм и Аря взе вече да ми става...по-скоро симпатична, досега ме дразнеше, но тръпки ме побиват от всичко, което се случи с нея, а съм още на средата. Тирион-велик. Къса ми се сърцето за Кейтлин, която остана до край заложник на собствената си обич към мъжете в живота и (Роб, Нед, баща и). Денерис ми е малко слаб образ в момента, но пък има време да се развие и да стане хардкор, както се изказват едни мои приятели по нейн адрес. Още не съм гледала серията Cry Cry Cry

# 551
Изобщо не очаквах Санса да се омъжи за този, за когото се омъжи (има хора, които не искат да знаят нищо). А това, което се случи с Джайм  Confused  

Боря се с желанието си да задам един въпрос към тези, които са чели и четирите книги, но се сдържам Wink

Промото за 4 епизод.

И още нещо - като гледам Джайм всеки момент очаквам да си заметне косата както го правеше принцът от Шрек. Ужас ви казвам. Все на анимационен герой го избивам.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 00:07 от Miriel

# 552
  • София
Задавай....  Flutter

# 553
  • Резерват "Северозапад"
 Miriel, четеш най-добрата според мен книга в момента!!! Най-силната, поне така аз мисля Thinking...Санса...еми глупавичка си е, какво да кажем Wink. Тирион не го възприемам като симпатичен и дяволит дребосък - та той влага всичко от себе си да се докаже на баща си и да защити фамилията си, въпреки, че знае колко го мразят и презират те ooooh!...направо ми е трагичен неговият образ...и как се старае да намери любов Sad...горкият...

# 554
  • Бургас
Аз снощи намерих части от първата книга в нета и се зачетох. Много приятна изненада. Много добре написано. Допадна ми много. Мисля, че е време да се заредя със всички книги и да почвам да ги чета. Но много ми се иска да са с твърда корица. Дали има такива издания?

Общи условия

Активация на акаунт