Отговори
# 105
  • София
Още веднъж искам да благодаря на всички вас за вниманието с което ме дарявате и за милите пожелания с които топлите сърцето ми! Целувам ви всички!  love001

# 106
  • Варна
Здравейте момичета, желая на всички ви да сте здрави и много щастливи! От цялото си сърце! Искам да ви помоля за малко информация. Майка ми я приемат в сряда, 20.04. в онкологията за операция. Самата операция ще бъде извършена на 21.04. Тъй като съм от провинцията, ще нощувам при приятелка, а мъжът ми ще гледа децата- те са малки. Въпроса ми е колко дни майка ми ще остане в болницата в най- добрия и най- лошия случай. Касае се за рак на гърдата. Какво трябва да нося ( освен основните неща ), ако има нещо по- специфично и как трябва да се захрани след операцията, това може би ще ми го обяснят там. Много ви благодаря предварително. Доста се страхувам.

не знам как е в болницата в която ще бъде но ето как беше във Варна
първо-честно казано колкото по-малко срещи има с други болни по-добре. Лично мнение ама цялото отделение да те пита -а тебе от какво те оперираха честно не ми хареса
тук храна нямаше-каквото донесат-аз добре си хапнах още вечерта за щастие Simple Smile
за левкопласта-hypafix-ама твърдо-има го на цена 3-12 лева според дебелината-кожата го понася много  добре. Този който е по-пластмасов го пробвах първия път и никак не се чувствах добре.
честно мога да си кажа-не болеше много-абоката в ръката и дрена ми бяха най -неприятни ама не е кой знае какво.
успех на твоята майка а на теб -бъди спокойна и добра

# 107
  • София
Честит празник на всички вас,нали всички жени сме
 цветя!! Само положителни емоции да има!  bouquet
И благодаря  Simple Smile

# 108
  Добра среща момичета.
 Поздравления на Бабиля и щерката на Алиса
за добрите резултати .
 Честит празник на всички именници и техните семейства  bouquet
  да са живички и здрави и обичани  love001 smile3525
 Марги,от сърце много здраве и обичам те newsm51 newsm51

# 109
  • В царството на игрите:)
Честит имен ден на Маргаритките ни!!!  Да ви е цветно и слънченево, момичета!!! Както и на всички останали Hug
р.р. Аз съм оперирана в Онкологията и, когато ми махаха само бучката ме пуснаха същия ден, после след мастектомията лежах 5 дена и въобще не съм била в реанимация. В Онкологоията няма леанимация след операция на гърдата, а ги превеждат направо в отделението, където е хубаво да ги поеме близък човек. Това само за протокола newsm78

# 110
Мили мои Маргарити, да сте живи и здрави.  Hug Hug Hug Hug

Малко със закъснение се включвам...

Последно, идвам си за Великден. Ще остана то Томова неделя. Та може да се видим най-малкото за по кафе... Mr. Green

Това, за престоя в болницата, явно е много различно. И в крайна сметка няма никакво значение колко ще бъдат дните. Важното е, да се направи операцията, след това хистологията, да се определи терапията. Всичко останало е второстепенно...

# 111
Сисссс и ти извинявай, но нито ме познаваш, нито явно някога ще го направиш, за да ме убиждаш по този груб начин и то във форум, който си мислех, че има съвсем друга цел.

Преди операцията щях да съм благодарна ако бяхме поговорили с хора, които са минали по нейния път. Както вече си разбрала не всяка болница извежда оперираните в реанимация, и ако в нашата търсиш лекари, които да ти обяснят нещо просто не се надявай. Дали е грешка да говориш с другите пациенти е въпрос на личен избор. А относно възрастните жени - до ден днешен си спомняме с умелие за една 80 годишна жена, която ни вдъхна кураж.

От Умницата с овчия мозък

На всички пожелавам весели празници.  Simple Smile

# 112
Сисссс и ти извинявай, но нито ме познаваш, нито явно някога ще го направиш, за да ме убиждаш по този груб начин и то във форум, който си мислех, че има съвсем друга цел.

Ако това да си прям е равносилно на грубост,е тогава -груба съм!
А относно това кой с кого ще се среща или запознава-светът е малък и нищо се не знае... Mr. Green

Аз съм една от миналите по този път и смея да твърдя,че на никого не му е от полза,да му се разказват страхотии преди такава важна стъпка в живота! Тук всички сме имали нужда от помощ,приятелско рамо и утеха.Но никоя от нас не си е позволявала да разказва ужасиите през които е минала,а повярвай ми-всички пишешти тук са имали ужасни случки,моменти и състояния...
Та един приятелски съвет от мен-когато решиш да кажеш или напишеш нещо,първо преброй до 10 и тогава го направи! Peace

# 113
  • София
Айез Седай, по Великденски или след това може да направим среща ,даже можя да посетим Банкя, вкупом.....Там Мимич и Сис,май ще са. И ще има предполагам група..... от нас?   Да им се изтърсиме там,да видим какво ще ни правят... Laughing

# 114
  • София
Сис   love001 адмирации !
Достойна дъщеря на майка си  Peace
Аз може би съм единствената в този форум, коята безброй пъти е броила до 10 преди да напише нещо, или пък да го каже. А как ми се е искало... Да излея душата си, да разкажа колко ми е било трудно, да почувствам малко съчувствие или пък някой да ми влее сигурност или надежда...
Но съм  и броя  Peace

# 115
Suzito, не се сърди, а се замисли дали някому са нужни описания на драми и сривове! 
Всеки от нас е преминал през своя ад, но да го разкажеш на някой, изправен пред страха от неизвестното е недомислица. Това не е помощ, повярвай!
Разбирам, че имаш нужда и ти да освободиш натрупаното в теб, но не е тук мястото.

Айез Седай, по Великденски или след това може да направим среща ,даже можя да посетим Банкя, вкупом.....Там Мимич и Сис,май ще са. И ще има предполагам група..... от нас?   Да им се изтърсиме там,да видим какво ще ни правят... Laughing
Прекрасна идея! Ако пък времето не съвпада, можем да си направим срещата  в София.

# 116
Сис   love001 адмирации !
Достойна дъщеря на майка си  Peace
Аз може би съм единствената в този форум, коята безброй пъти е броила до 10 преди да напише нещо, или пък да го каже. А как ми се е искало... Да излея душата си, да разкажа колко ми е било трудно, да почувствам малко съчувствие или пък някой да ми влее сигурност или надежда...
Но съм  и броя  Peace

Има от кого да се уча!  love001
Мамче,ние вече се познаваме достатъчно добре,за да се разбираме само с поглед,само с дума,за това,което ни тревожи и тормози! Но и до ден днешен ,момичетата,които отново минават през ада,не са си позволили да се оплакват и да тормозят другите с тегобите си!За което имат моя дълбок поклон!
Хленченето не помага никому-нито на хленчещия,нито на този,който го слуша!

Марги, ние с Миленка и Лорън сме в Банкя от 11.05.! Peace

п.п.Ако знаете как ми липсват разговорите ни от преди! Наистина много ми липсвате!  bouquet

Баби,писали сме заедно!  bouquet

# 117
  • В царството на игрите:)
Привет, аз да ви кажа пак възпалих ръката и дофтора ми /джипито/ пак искаше да пия АБ, ама аз не искам. Отрових се вече с тия лекарства, мама му стара... Сега ще пробвам по друг начин, но ме боли, че чак ми се плаче - същите червени петна с болезнени уплътнения. Пуснах си една кръвна картина и всичко е наред, но ....какво от това?
Оплаках ви се Mr. Green
Сисанке и Лорън, вече официално сме потвърдени и одобрени за Банкя от 11 - 18 май. Тъй като сме млади и нямаме артритни изменения ще плащаме. А който е решил да идва да ни види - добре дошъл!!!

# 118
Привет, аз да ви кажа пак възпалих ръката и дофтора ми /джипито/ пак искаше да пия АБ, ама аз не искам. Отрових се вече с тия лекарства, мама му стара... Сега ще пробвам по друг начин, но ме боли, че чак ми се плаче - същите червени петна с болезнени уплътнения. Пуснах си една кръвна картина и всичко е наред, но ....какво от това?
Оплаках ви се Mr. Green
Сисанке и Лорън, вече официално сме потвърдени и одобрени за Банкя от 11 - 18 май. Тъй като сме млади и нямаме артритни изменения ще плащаме. А който е решил да идва да ни види - добре дошъл!!!

Миленкеееее,ай стига бе ,скъпа...До кога все на тебе ще ти се лепят неприятности! Пуууууу...Няма ли край ... ooooh!

А относно артритните изменения,кой ти каза,че нямаме,а...ЦЧе то на сцинтиграфията си пише-артритни изменения и начален стадии на остеопороза...

# 119
Айез Седай, по Великденски или след това може да направим среща ,даже можя да посетим Банкя, вкупом....

идейката си е супер даже, ама... без менЯ.  newsm45
Язе  Mr. Green съм у Софийско до 01.05... Joy Joy Joy

тъй, ще пътувам на разпети Петък с малката.

Милено, стига бре. НИЩО ти НЯМА, разбери. Какво се вторачваш в разни болежчици...
Аз тая С/Н се впрегнах и излизах къщата (предвеликденско  Mr. Green), прозорци, пердета, стени, шкафове...пълна програма. Снощи ми се виеше от болка в дясната ръка. Преуморих я здравата.  Mr. Green Даже лееекинко се поду. Но си гаврътнах 4 валериана + един аналгин и си заспах като къпанка...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт