Отговори
# 570
  • Sofia
на 26-ти съм, че след това пътуваме за Гърция за почивка, така, че някои от следващите може да се засечем.
Хариела нямам намерение за сега да се отказвам, просто най-вероятно ще раждам при д-р Джонгова, първият път бях страшно доволна.
Сигридов изражда ли и в коя болница, не знаех, че Малинов има родилно

Така ли?  Shocked И аз не знаех, че имат вече родилно отделение. Те правиха доста голям ремонт. Нищо не знам по въпроса, но ще разуча. До миналата гоина не израждаха там (а аз така съжалявах за това) Sad. Те работят с екипи от всички болници. Т.е. избираш си къде да раждаш и те ти дават координати на лекар да се свържеш с него.

Ех, Бамбинамио, наистина ще се разминем за два дни.  Wink А ти всеки път ли пътуваш от Бургас?

Елибели, на мене също още не са ми взимали влагалищен секрет? Чудя се кога ли ще го направят? Много ме е страх от това, че имам ужасни спомени...  Sad

# 571
bu_bu    Grinning страхотна новина. Сигурно изненадата е голяма. И при нас  в началото виждаха едно бебче, че после като ми казаха , че са две даже спорех  с доктора, че не е вярно.  hahaha Живи и здрави да сте и на финала две страхотни бебчета ти желая   babyuu   babyuu
 labella   Малкото човече се очертава с характер, а?  Laughing
Desert`Rose не знаех, че има такава упойка. Мерси за инфото, сега вече ще знам ако пак ми се наложи да ходя по зъболекари. Ще си търся упойката, няма да се правя на "корава"  Naughty
EvaNDJeL1Na    страхотно попадение с роклята. Очакват те още доста приготовления предполагам, дано бързо и лесно намираш това, което търсиш. 

# 572
  • Варна
~mademoiselle~ , Hariela, бързо здравяване  Praynig Hug.
zellda, благодаря  Hug. Доста съм притеснена от това му боледуване, вече трети ден пие АБ, а продължава с високата температура  Confused.
galia.ko, честита нова кола. Дано не се заразите със скарлатина.
Patrisia, дано те остави вече това  Sick  Hug.
bu_bu, честита двойна изненада  twin_neutral.
Момичета, които усещате бебета вече, колко често е това, всеки ден, по няколко пъти на ден?
Тези дни ми е трудно да ви следя, за това на всички много  Hug.

# 573
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
Аз само да ви поздравя Simple Smile радвам се, че всчки са добре, а които са понастинали, да се оправят бързо Simple Smile
Целувки на всички! Само да ви кажа, много сте положителни, много ме зареждате и много ме кефите  Heart Eyes

# 574
Бу Бу, страхотна новина! В края на изморителния и безкраен работен ден ме накара да се усмихна! Желая ти лека и безпроблемна бременност! А на всички останали хубав уикенд!  Hug
P.S. Днес разгледах най-накрая албумчето. Все хубави мами видях, с хубави пупи и вече пораснали малки слънчица. Ще опитам и аз да кача снимки на моята маймунка Simple Smile

# 575
  • София
Hariela
явно не съм се изразила правилно - аз също не съм чувала в Малинов да имат родилно, затова питах къде изражда, мислех, че самият Сигридов прави това.
Е, ако е така както пишеш това е добре за мен  Wink, нямам дилема - ще си ходя и при двамата и ще си раждам при д-р Джонгова  Wink

# 576
Инка,много кофти така...Дано Боби вече се оправя...Казаха ли какво е...грип,вирус...Дано поне ти се опазиш,че....Бързо оздравяване на Бобчо! Hug

А аз моя беборан го усещам основно вечер,когато легна по гръб...Иначе го усещам всеки ден,по 3-4 пъти на ден....Но засега само на 2 места съм го усещала...Под пъпчето и малко по-встрани от пъпа и малко по-надолу...Не знам какви акробатики прави,ама...

# 577
Здравейте мили бъдещи МАМИ, Hug
искам и аз да се запиша в тази прекрасна тема!
И ние чакаме бебче през октомври докторите казаха, че термина е на 12-ти!  Mr. Green
на 11.04.2011 бяхме на ранна фетална морфология , доктора каза , че чакаме момче! newsm44,но искам да Ви попитам на Вас кога за първи път ви казаха пола на бебето?! Аз тогава бях в 13+5 седмици.
Леко Бременеене на всички мами , пожелавам Ви едни прекраснни и здрави бебета!

# 578
Dobre do6la Poli Poli,
Ti mom4ence li iska6e?
Ima6 golqm kasmet 4e si znae6 pola na bebenceto. Za pove4eto ot nas tova e o6te taina. Teparva se nadqvame da razberem.
Uspeh ti pozelavam!

# 579
Здравейте Коремчета Heart Eyes
От два дни не съм влизала,доста сте изписали.

bu_bu Страхотна двойна изненада.Много се радвам за вас.

EvaNDJeL1NaНевероятна рокля-ще бъдеш неотразима булка

Poli PoliДобре дошла!На мен на ФМ не ми казаха пола на беби,беше си стиснало крачетата и нищо не се видя.

Sunny girl,за хемороиди пробвай смес от мас и невен,много помага.

Голяма битка водих снощи със снимка бг,качих ли нещо,не качих ли  newsm78 нищо не разбрах.После пак ще се пробвам.

Baby Cakes не ми пречи да пишеш на латиница,но горе в дясно има кредор,не може ли да го ползваш,аз на лаптопа нямам кирилизатор и това ми е спасението

# 580
здравейте бадещи октомврийски мамчета, направих регистрация и бързам да се включа и аз към отбора на октомврийчетата. Hug за моя радост най-голяма, живот и здраве през октомври и аз ще стана мама  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 19:01 от i4eto84

# 581
  • Sofia
Е, Пух, да, явно не съм те разбрала.  Simple Smile Ами да, нямат родилно в Малинов и д-р Сигридов не изражда, само проследява бременността. Такава им е практиката, както ти казах, така че те устройва после да си родиш при твоята си лекарка.

Инка, дано да се оправя детеце най-после. И аз бих се притеснила, ако бях на твое място, но понякога и това се случва. Последният път племенника ми беше болен цели 10 дни, от които 7 дни беше с адски висока Т и то като вече пиеше от 4 дни АБ.

Поли Поли, добре дошла сред нас!  Hug На мене ми видяха пола в 12г.с.

Ичето, добре дошла и на теб!  Hug

Дезъртче, хайде честита ти пломбичка!  Grinning Мина и това ...

# 582
 Grinning Hariela благодаря

# 583
  • Асеновград
Поли,Поли,добре дошла,мила  Hug На мен ми видяха пола преди 2 дни- в 12 г.с. и 3 дни- като лекаря каза,че все още не е сигурен,и може да греши  Hug
Инчето,добре дошла и на теб и леко бременеена  Hug

# 584
  • варна
на мен ми казаха че ще е момче в 11,1 гс ама аз не хич не вярвам Naughty много е рано  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт