Отговори
# 585
 Blush Пфуу за пола и аз нямам търпение да разбера. По миналия път като бях докторката каза,че нещо й стърчало. Вчера нищо неможа да се види, защото първо беше с гръб и надупено,после си кръстоса краката малката гадинка  Laughing крие се. Така или иначе всичките ни надежди за мома са на лице  Laughing всички искаме момиченце.

# 586
Красииии   благодаря ти

# 587
Добре дошли на новите майчета...Дайте повечко инфо,за да ви запиша на първа страничка...

Аз съм кратка,че досега бяхме навън и съм като пребита...По-късно ще пиша повече.

# 588
Здравейте и от мен...  Hug От много време следя темичките, но все нямам време и аз да се включа Sad. Аз съм на 24 години и това ми е първа бременност. Терминът ми е на 2 октомври Joy на 19 съм на преглед и нямам търпение да си видим отново бебчето Heart Eyes. На последният преглед док каза ,че ще си имаме момченце  baby_neutral Успех на всички мами и лека бременност!!!

# 589
Здравейте, сладурки. Чета ви постоянно, но не съм писала от няколко дена, защото нямам какво да кажа ново. Остава още седмица до прегледа и отново ме е обзело едно притеснение ooooh!, и само за това мисля и се  Praynig да е добре бебчето и да се развила както трябва. Някак си не ме вълнува много какво ще е момче или момиче.
Виждам ,че всички много се вълнувате от пола. Толкова много се страхувам дали всичко е наред, че еднакво ще съм щастлива , каквто и да е пола на моето бебе.
В Пловдив взе ,че се показа слънчице. Дано да имаме един хубав, слънчев и топъл ден, че аман вече от студ и вятър.
Оставям ви и ще се приготвям за разходка. Хубав ден на всички и много ви  Hug всички до една.

# 590
Здравейте, моми4ета,
Добре дошли на новите попълнения в нашата октомврийска групи4ка, радвам се, 4е все пове4е се увели4аваме Simple Smile
Да в исе похваля-имаме с идата за сватба-14 май!Само подписване ще е и после на ресторант сам ос най-близките-общо 11 4овека, но си е вълнуващо.
Не знам какво да облека за тогава оба4е, да си шия ли, какво да правя?Знаете ли някъде да се продават официалн идрехи за бременни?А някое хубаво ресторант4е с градинка в София да ми препоръ4ате?
Много ви благодаря предварително.
Целувки за вси4ки-))))

# 591
Не знам какво да облека за тогава оба4е, да си шия ли, какво да правя?Знаете ли някъде да се продават официалн идрехи за бременни?

http://www.mammawebshop.com/ - тук ома добри попадения  Peace успех и само хубави мигове   bouquet

# 592
Toni77 сега разгледах сайта и видях,че това което исках да ти покажа го няма.На 3та страница имаше 3 страхотни дълги рокли - официални и за бременни,но ...... съжалявам сега ги няма  Crossing Arms

# 593
  • София
Здравейте прекрасни Heart Eyes
Искам да ви помоля за малко инфо.
Имам бодежи в ляво и много ме притесняват, заради тях доктора ми даде болничен и каза да лежа. И аз си лежа вече 4 дни. Матката ми била чувствителна и става твърда от време на време. Това трябва да са контракции...Пия си лекарствата, но бодежите продължават и идея си нямам на какво се дължат  Sad

# 594
Здравейте момичета два дена не съм влизала ,защото около мен стана малка лудница .
Да се похваля че бях на лекар на 14-ти всичко е наред с бебо , правиха ми ранен БХС . НГ е 1.4  , чакам да излезнат резултатите, надявам се че ще са добри . Още не съм се записала за ЖК, защото имах проблем с осигуровките, но всичко вече е наред и  понеделник се записвам .
EvaNDJeL1Na - Няма как да не отбележа и аз , че роклята е прекрасна !
dessy encheva - Ние също започнахме ремонта , че досега сме направили само спалня и кухня . Като разбрахме за бебо започнахме хола , понатам и детска стая . Бъдещия татко прави всичко сам- шпаклова, измазва , окачен таван слага . В началото и той незнаеше как става всичко , но с питане и ровене из форумите двете стаи станаха перфектни .
Sunny_Girl - В първия си пост бях писала че и мен ме мъчи запека , но за жалост нищо не ми помага дълготрайно -  студеното мляко най добре ми се отразяваше но не винаги  Sad Говорих първо с личната , после и с АГ и двамата ми казаха Дуфалак, започвам го от днес ,дано ме избави от това мъчение .
Desert`Rose - И аз бях на преглед миналата седмица , заради кървящи венци . Махна ми докторката зъбния камък , смених четката с по нежна и се пооправих . За жалост обаче откри кариес Sad Вчера бях да ми го чисти и да слага пломба, болеше много на моменти , аз също за най- малкото нещо си искам упойка , но при сегашните обстоятелства предпочетох да търпя .
Bu Bu  Hug Hug Hug Честито , много се радвам за теб и за бебчетата !
Това е от мен за сега . Малко дълъг пост стана , но ще се опитам да влизам по често за да избегна романите  Grinning Лек, слънчев и усмихнат съботен ден ви желая мами  Hug Hug Hug

# 595
Здравейте и от мен , чета ви , ама не пиша , че имам доста работа и все не остава време. Нещо започнах много лесно да се изморявам.
Мартинито , и аз на 14 бях на преглед , и нашата НГ е 1,4 , вчера сутринта бях и в Майчин дом и ми взеха и кръв... ще си почакаме сега резултатите. Всичко ще е наред.
 Praynig
Пожелавам ви хубав и усмихнат почивен ден.

# 596
Здравейте на всички, как сте днес? На мен днес ми е много мързеливо.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 19:12 от i4eto84

# 597
Не мога да си направя лентичката да ми излиза под съобщенията, как става? Успях!

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 19:30 от i4eto84

# 598
  • Sofia
Тони,  браво за избраната дата.  Grinning А защо не си потърсиш някоя дълга рокля в обикновените магазини, сигурна съм че ще намериш, има хубави, които стават за бременни, защото моделите го разрешават, а и са на добри (нормални) цени, просто защото не са за бременни. Аз имам доста такива рокли. Даже и за това лято мисля да си купя още една-две.

Иче, ето ти един линк http://lines.ladoshki-forum.ru/type21.html, тук има много лентички, от които можеш да си избереш. Следваш инструкциите, правиш си лентичката и накрая, копираш там, където пише че е за форуми, пействаш в подписа си и готово.

# 599
Здравейте!

Тони,браво,че сте си избрали дата...Аз за сватбата,на която ще сме кумуве ще си търся обикновена рокля,както казва и Хариела.Има такива модели,които са по-разширени и позволяват да ги носим и ние.Още повече,че има по-красиви модели и на по-нормални цени.

Момичета,ние днес цял ден бяхме навън.Сутринта ходихме на люлките,с Боян,двете ми сестри и племенниците...Лудница беше...Боян баща му го качи на Виенското колело,пуснахме го в един надуваем замък,на блъскащите колички се вози и на едно влакче се качва...Даже и на пони го качихме...ама много миришеха тия понита...ама Бо като се разрева,че иска...Аз с всичкия си акъл...се качих и аз на една въртяща се люлка,която се издига и стои на една страна и...се върти така наклонена...Ама сестра ми като ми мрънка да се кача,та да се кача...и аз с кой акъл се съгласих...не знам...Много лошо ми стана след това....и бебо много се разшава.А сестра ми е свободна да ме съди за телесни повреди Mr. Green,тъй като,аз се бях качила от вътрешната страна на люлката....и тя като се наклони аз се плъзгам в другия край и не мога да мръдна,хем,че е наклонено,хем че умирах от смях...как съм притиснала сестра ми,имах чувството,че ще падне,смачках я направо....После ходих като пияна един час....
След това ходихме на кафе,прибрахме се да хапнем и Боян да поспи и след обяд излязохме с приятели,ходихме да разгледаме по магазините,по центъра,по сергиите....ама общо взето-панаир,само цигани,мирише на кебабчета и кюфтета...чудо...Но пък на гарата на едни сергии такива красиви дрешки имаше за момиченца,че направоооо...Така ме е яд,че няма да мога да купувам такива красоти....ама то не са рокли,туники,ризки,полички....красотиии....
Та,прибрахме се в 7 часа пребити,къпахме се,вечеряхме и Боян сега заспа,а аз малко почивам,чееее....

И да ви се похваля,сутринта видях на една витрина на мебелен магазин едно страхооотно бебешко креватче...за съжаление за момиченце...Ама очите ми останаха в него...Беше в един много готин цвят,нещо средно между бебешко розово и прасковено Heart Eyes

Уффф,улях се...и ви разправям само простотии Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт