Отговори
# 600
Хариела-защо"браво за датата"?какво и е специалното, че ми стана любопитно? А за дрехите ще му мисля, то като ходя на работа нямам и много време, таткото е по-лесен пр ивсички случаи, той е стандартен и каквото обле4е му става.

# 601
  • Sofia
Няма нищо за датата, просто тя ще е специална за вас. Казвам "браво", защото сте я избрали.

# 602
  • Пловдив
Sunny,много хубав ден сте имали,браво на вас.Аз обожавам ей такива уикенди-всички заедно и лудницата пълна Mr. GreenИ ние имаме 4 племенника-2 на мъж ми и 2 мои....и нашия един-познай какво се случва с 5 мъжки на едно място.... ooooh!
Ние в4ера също обикаляхме.На центъра имаше някакъв маратон и някакви хора обикаляха бягайки Градската градина и един щеше да ни отнесе направо,луда работа. Crazy
После пък ми се развали телефона и сега е на ремонт,много страдам.Целия touch screen отказа,ни приема,ни предава.И казаха,че ремонта ще е от 5 до 30 работни дни #Crazy #Crazy #CrazyИ сега съм с една стара Нокиа.... Confused
Реших да ви пусна една моя любима песничка,с пожелание за хубав уикенд и да поздравя именничките,ако сред нас има такива! Hug Hug Hug

# 603
Честит имен ден на всички цветя Hug Денят е само за разходки, а и следващата седмица ще се работи само 4 дена  Party Нямам търпение да попътуваме малко заВеликден. Иначе аз и вчера бях на работа и днес вече мисля да се отдам на разходка и почивка и да си купя козунаци Blush
Иначе аз си продължавам с  Sick, но важното е само бебокът да е добре. Вече малко изтерязвам, защото съм на лекар чак след Великден, но гледам да мисля позитивно.

# 604
Добро утро!

Честит празник на всички,носещи имена на цветя в нашата темичка!   bouquet

Дезъртче,жалко,че телефона ти се е повредил,но ако още е в гаранция,би трябвало поне да ти го оправят без парички.На моя приятелка също така й блокира екрана,явно си е дефект от телефона.Дано поне бързо ти го оправят.И вие вчера хубаво сте си изкарали Wink
Вашите племенници все момчета ли са #Crazy,лелеле,представям си какво е като се съберат на едно място,хихи....Аз имам 2 сестри,мъжа ми има брат и сеста,едната ми сестра и неговата сестра имат по 3 деца,другите имат по 2,а моята втората сестра е бременна с трето...Пълна лудница LaughingНо пък е много весело.Живот и здраве и ние искаме 3 деца...просто сме отраснали в многодетни семейства и някак си...

Смуси,дано ти минава вече гаденето HugА аз козунаците ги почнах отдавна Mr. Green,нищо чудно след Великден да съм качила 3-4кг.
А пък за прегледа....аз съм чаааак на 04.05 Tired,последно бях на 02.04....мнооого време има между прегледите,но поне усещам вече беборан,та знам,че е добре...

# 605
Честит имен ден на всички празнуващи! Да са ви живи и здрави имената и да ви носят много радост и късмет! 

# 606
  • София
Добро утро от мен и Честит празник на всички цветя  newsm51
Виждам, че си говорите за хубавите моменти със семействата Simple Smile
Дано имаме късмет и ние да си имаме три дечица. Винаги съм искала голямо семейство, защото в такова съм отраснала  Heart Eyes
Дезъртче, къде ще ти поправят телефона, в гаранция ли е още? Много добре те разбирам какво ти е, миналата година си изгубих по-най глупавия начин моята нокия и бях в шок два дни.

# 607
Честит имиен ден на всички бъдещи мами-именнички!Да са живи и здрави, да си носят с гордост имената и през октомври да се радват на малки сладки пухкави бебчета-))))) Simple Smile smile3525 sweating

# 608
Честит празник на всички, на именниците много здраве, и успехи пожелавам.
Дано времето да е хубавко и да се разходим.
Смуси, миличка, дано те остави вече това  Sick.
Много добре те разбирам ,че изтерясваш и моя преглед е след Великден и мен вече търпение не ми остана.
Sunny_Girl тайничко ти завиждам , че вече усещащ бебчо, може и затова по спокойно дочакваш прегледа. Сигурна съм ,че когато и аз започна да го усешам няма да съм толкова притеснена и все да се питам ,дали е добре бебчо там вътре.

# 609
  • Пловдив
 Честит празник на всички с име на цвете    newsm51
Toni77 , честито за датата , дано и ние скоро решим нещо такова, ама още се чудим за сватба.
 Пожелавам ви приятна неделя   bouquet

# 610
Здравейте мамчета! Дано приемате още попълнения в октомврийския отбор... На 29г. съм от София и това ми е втора бременност. Термин 22 октомври. Искам да попитам дали има някоя бъдеща мама на която да са и казали, че е с плацента превия?

И разбира се честит празник на всички празнуващи!

# 611
Ох момичета аз идвам с лоши новини ....сутринта прокървих леко след  luvbed  Embarassed .. с милото много се стреснахне и беж към спешното.Там пък чакахме 2 часа,че доктора израждаше и се побъркахме  #Crazy
Накрая ме прегледа (беше мн болезнено) ,този не беше от най-внимателните - каза че бебче е наред, пусна ни и тоновете на сърчицето,прегледа като цяло беше обстоен и каза че няма за какво да се притеснявам,но днес трябва да пазя леглото и никакъв секс поне 4 дни  Shocked .....и след два дни на контролен преглед

П.С Честит празник на всички цветенца красиви, да са много щастливи  Hug моето майче също е именничка днес  Heart Eyes

# 612
Честит имен ден на вси4ки мами празнуващи днес!! Мн здраве,радост, щастие, късмет и мн хубави бебоци окотмври!!!!
EvaNDJeL1Na почивай си спокойно днес щом бебо е наред всичко ще се оправи само бъди спокойна.
 ilios добре дошла при нас!!
Sunny_Girl аз всяка година посещавам Ловеч на цветница и ми е мн забавно, но за съжаление тази година я пропускам. Ина4е като учех там ходехме по гарата да се люлеем по цяла седмица.
 Desert`Rose жалко за телефона дано ти го оправят скоро.
Смуси миличка и аз съм като теб с Sick , но се надявам скоро да се оправим няма 9 месеца да сме така я.
Момичета аз вчера имах сили да изляза и бях на пазар днес пак ще ходя по магазините да си тарся рокля, тъй като кумувоте ни се женят на 14 май, а ние на 29 и трябва нещо да си купя въпреки, че аз нали не сам качила засега и грам и си ми стават мойте си дрехи, но ми се иска нещо ново.
Мн дълго стана сори хубава цветница на всички..   bouquet

# 613
Еванджелина,страснал ви е бебчо малко...Но пък важното е,че е добре,а ти пази леглото и слушай доки,всичко ще бъде наред! Praynig Hug

ilios ,добре дошла!Добавих те на първа страничка!   bouquet

Patrisia ,дано и на теб да ти минава гаденето вече.Жалко,че тази година ще пропуснеш да дойдеш до Ловеч,можеше да се видим...но пък догодина,живот и здраве,може да се видим и с бебоците даже Heart Eyes

Ние сега тъкмо обядвахме и Боян взе че заспа....ще го чакаме да се събуди и излизаме на разходка и кафенце с приятели. Simple Smile

# 614
  • Пловдив
Здравейте, мили мамчета  Hug
Честит празник на всички, които празнуват!   bouquet Бъдете живи и здрави и през октомври с най-прекрасните бебоци!
Днес времето при нас е прекрасно и с милото ще пооправим малко по двора, така че смятам цял ден да съм навън. Вчера пък ходихме до Дяволското гърло и бая зор видях с тези стълби, дано бебчо не ми се сърди  Laughing , но се чувствах добре, само леко се запъхтях. После така се напапкахме в едно заведение в Девин, че още ме държи  Joy ама стига съм ви занимавала Simple Smile
Желая ви прекрасен слънчев ден! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт