Отговори
# 615
  • Пловдив
Sunny,само момчета са около нас,да.Мъжа ми са 3 деца и ние сме 3 деца.Но да ти кажа,ние си мислим да сме с 2.Не искам 3,много ще ми дойдат. Mr. Green
Телефона ми е в гаранция,след 2 дена прави 1г откакто ми го подари милото.Дано не ми го бавят,че полудявам.
Еванджелина,карайте  го по-нежничко с твойто мъжле,особено след този случай.Слушай докторите и почивай днес WinkВажното е,че бебето е добре.
Патрисия,още ли те държи това Sick...неприятна работа.Дано минава по-бързо,та да се радваш вече пълноценно на бременността.

# 616
  • Варна
Честит празник на всички, които празнуват днес   bouquet!
Съни, гнойна ангина има Боби, от днес да чукна на дърво е по- добре, няма температура и само бели твори, неудържим е  Heart Eyes Crazy. Хариела, благодаря и на теб за успокоението, явно понякога трябва да минат повече дни прием на АБ, за да има ефект  ooooh!.
lacrimaaa, много добре те разбирам за притеснението  Hug, аз сънувам само кошмари, сега си внуших, че усещах някакви движения преди седмица и от тогава нищо  Rolling Eyes, до следващата седмица съвсем ще се побъркам.
Евелина, почивай повече, възможно е болките отстрани да са от растягащите се връзки при растежа на матката.
EvaNDJeL1Na, почивай и всичко ще бъде наред  Praynig Hug.

# 617
Здравейте мами, честит имен ден на всички празнуващи! Много здраве, късмет, спокойна бременност и здравичко бебче през октомври  Hug
Ние започнахме да се интересуваме от къде какво да вземем за бебчо и попаднах на този сайт в който има доста неща на добри цени, за тези които се интересуват, надявам се да ви е от полза
http://visvitalisbg.com/store/index.php
Хубав и усмихнат ден от мен!  newsm76

# 618
Варол, много е  готин сайта, който си пратила, сега го разглеждам, наистина цените са много прилични, като изкючим тези на количките и вече доста неща харесах, но сме решили нищо да не купуваме докъто не се роди бебчето.

# 619
Ние преди малко се прибрахме от разходка.

Момичета,аз съм готова със следващата тема,но утре не знам кога ще съм свободна да я пусна,че преди обяд,трябва да изляза да плащам сметки,да напазарувам,после сме се разбрали със съседите да правим оборка на блока,че вече на нищо не прилича,след това трябва да отида да взема и детето от ясла....та ще я пусна новата тема чак вечерта,дано не я изпишете тази до тогава...

Варол,сайта е много хубав....а и като цяло дрешките на Вис Виталис са много хубави и качествени. Peace

Инка,миличкия Боби HugДано вече всичко да е наред и да се оправя още по-бързо сладура! Peace

Дезъртче,дано вече ти да ги "нашариш" малко дечицата във вашето семейство,че много момчета,много нещо....ред е на едно момиченце Heart Eyes

# 620
  • варна
Аз пък днеска си дигнах малко повечко нервите и пак ме заболя корема...незнам вече какво да мисля контракции ли са не са ли ,не ми става твърд корема ,а ме боли като при цикъл .И сега пак лежа...дано бебчо да е добре Praynig

# 621
Мименце,това ми звучи точно като контракции ConfusedПази се много,не се преуморявай! Hug

# 622
Здравейте, момичета!
Честит имен ден на всички красиви цветя в групата! Пожелавам ви цветно настроение, оптимизъм и любов (все пак, сега имате по две сърца)!!!

Вие да не си помислихте, че съм ви забравила? Просто се върнах на работа и като че ли най-после се чувствам добре в кожата си. Но свободното ми време значително намаля - през деня съм в офиса, вечер организирам сватба и се срещам с различни хора, а през останалото време правя картички и разни други нещица. тръгнах и на гимнастика за бременни, която е доста приятна. Общо взето, служи за раздвижване, но не бих казала, че е нещо натоварващо. Не разчитам да ми компенсира няколкото килограма, които вече съм качила.
Тук като ви чета, едната качила  килограм, другата два, третата не качила изобщо... Чак ви се чудя - аз сигурно съм поне с 4 килограма напред. И за първи път не ми пука! Ям си каквото искам и когато си поискам. До сега винаги съм внимавала какво и по колко хапвам, но сега съм така щастлива от случващото се, че не виждам повод да си развалям удоволствието. Убедила съм се, че килограми се свалят, стига да има желание.  cook
В петък ходихме на консултация и видяхме бебчо - вече е "цели" 7 сантиметра!!! Доки каза, че върви с около седмица напред. За сега според нея няма основание за ФМ, така че мисля да пропусна. Живот и здраве, ако се наложи, ще направим късната, но се надявам, че няма да има причина. Не съм фаталист, не съм и безотговорна, но наистина се замислям дали има смисъл... По-скоро, макар че е раничко, си мисля за замразяването на стволови клетки. Вие какво мислите по въпроса?
Преди ви бях питала и за разните му там кожни проблеми. Някой с изострени екземи? Ако имате, как се справяте? Никой не ми писа тогава, обаче и постингът ми беше пуснат посред нощ, така че грешката си е моя.
Ох, пак се отнесох и стана дългичък постингът! Извинявам се! Дано не съм ви отегчила! Хайде, до скоро!

# 623
Просто се върнах на работа и като че ли най-после се чувствам добре в кожата си. Но свободното ми време значително намаля - през деня съм в офиса, вечер организирам сватба и се срещам с различни хора, а през останалото време правя картички и разни други нещица...
Ха-ха Windy, това като го прочетох се развеселих много, щото и аз така - само дето вместо сватба се занимавам с хлапето Simple Smile Иначе в момента съм се зарила с хартии, панделки и хиляди други глупости и майсторя сватбена картичка за една приятелка.
Колкото до килограмите - аз за 3 месеца съм качила 6 кг #2gunfire #Cussing out #Crazy направо не мога да се гледам, почнах да се ограничавам с яденето, но пак качвам... Засега съм нарочила витамините  Laughing та ще ги спра за известно време, макар че се съмнявам те да са причината. По-скоро факта, че по 10 часа на ден седя на един стол и хич не се движа Sad но това няма как да го променя уви.
Аз днес бях на преглед, утре ще тичам до Майчин дом за БХС, дано да мина бързо, че трябва съм в работата в 10 часа за някакви срещи. Доки каза, че бебо е добре, в норма, отговаря си на седмиците и каза да престана да му викам "бебочка"  Cry, че ще съм го направила някой педал  Mr. Green Mr. Green Аз много исках да е момиче този път, но уви, засега не ми се сбъдва желанието. Нищо, ще изчакам до ФМ преди да се настроя, че ми е писано все свекърва да съм. Grinning
Желая ви лека, цветна и мързелива седмица, да идва по-скоро Великден и да се забавляваме.

# 624
  • Sofia
Честит празник на всички Цветя!   bouquet   bouquet   bouquet Да са винаги красиви, нежни и да не престават да цъфтят...!!!  Hug  Hug  Hug

Аз днес също съм именничка, но тъй като цял ден не успях да вляза да ви почерпя, сега ще метна по нещо за лягане.  Grinning

Топло млекце преди лягане за спокоен сън. Друго не ни се полага на този етап ...  Wink

# 625
Какче, само витамините са, да знаеш! Хапването и седенето на едно място нямат нищо общо! smile3503
Шегата настрана - в петък на последната консултация питах доки дали да вземам витамини и тя ми препоръча някакви, обаче каза, че е по-добре просто да наблегна на пресните плодове и зеленчуци и ако вземам витамини, да ги пия максимум 3-4 пъти в седмицата, а не всеки ден.
Иначе и аз нямам търпение да разбера дали ще си имаме момченце, или момиченце, но ми е още раничко. Надявам се, че следващия месец, когато отново ще ходя на консултация, ще може да се види.
Като измайсториш картичката, пусни снимка да се похвалиш. Аз два дни майсторих календар по заявка на една приятелка. Помоли ме и приех предизвикателството - до сега не бях правила точно пък календар. Сега ще опитам да дам линк към снимка на "творението", дано стане!

# 626
Ами, не стана... Явно не правя нещо както трябва. Нали кликваш на иконата за вмъкване на изображение и после копираш адреса между двата надписа в скобите?! Какво пропускам?  newsm78
Тогава, ето линк, за да видиш календара от сайта: http://venytuneva.snimka.bg/hobby/moeto-hobi.586129

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 00:02 от Windy

# 627
Добро утро,момичета!

Искам да ви почерпя,че тази нощ,сестра ми е родила тяхното трето момиченце-Ева-Марина!Да е жива и здрава кукличката!Много съм щастлива,не мога да си намеря масто от щастие...Нямам търпение да ги изпишат и да я нагушкам малката принцеса! Heart Eyes Heart Eyes

Еххх,след съботната ни разходка заедно…явно се е преуморила….роди 18 дни преди термин,но важното е,че са добре….. Heart Eyes

Снощи качих една снимка на коремчето ми  в албума Wink Wink

А сега изчезвам,че да оправя Боян и да го водя на ясла.После да оправя вкъщи,трябва да изляза да платя сметките и да напазарувам...После ще правим оборка около блока....и ще ми замине целия ден...Дано не изпишите тази тема,докато ме няма....А аз при първа възможност-ще пусна новата тема....

Хайде,лек и слънчев ден,пълен с мнооого усмивки! Hug

# 628
Добро утро, момичета!Много сте изписали, но после ще вляза да прочета- само влизам сега да ви кажа, че събота и неделя четох едно книжле, което препоръчвам на всички тук-малко да се поразсмеете и да видите, че в крайна сметка колкото различни, толкова и еднакви са всички бременни.Книжката е на Рей Клуун и се казва "Помощ!Забремених жена си!" Аз си я купих аз да я чета, ама мъжа като ме слушаше как се превивам от смях и той взе да я чете:)))
Иначе една информация още- много ме мъчеше запек и една приятелка, родила вече две деца ми каза, че на нея много и помагал Хуск/от аптеките се купува/, изглежда като кокос,става за бременни- тази сутрин го пробвах и ще кажа ако има резултат?Някой, ако го е ползвал, да сподели, помогна ли?
Хубава седмица от мен на всички Hug

# 629
Добро утро и от мен и хубав ден!
Sunny Girl, честито за малката принцеса, да е жива и здрава и много я нацелувай Hug
Мен пък от няколко дни все ми се стяга коремът, много неприятно. Пия си лекарствата, но не помага много. Миналия път така си бях до края, дано сега не.
А Вис Виталис на Симеоновско шосе ми е близо и ще взема да го посетя. Купувала съм от там дрешки за моето диване, но не беше скоро.

Общи условия

Активация на акаунт